Quote
 Week 37
Jaar 2011
  ___________________________________________________________________________
 
 
Wie gelukkig is, voelt de wereld in ruimte en tijd groot, diep en onuitputtelijk. Wie gelukkig is, leeft in een wereld van mogelijkheden.
Leo Apostel

 
Geluk of gelukkig zijn wordt in de Wiipedia gedefinieerd als "het tevreden zijn met de huidige levensomstandigheden of met het leven zoals zich dat nu presenteert". Iedere mens blijkt permanent op de één of de andere manier naar deze emotionele staat van geluksgevoel op zoek te zijn.
 
Uit eigen ervaring weet je dat dit niet altijd zo een gemakkelijke zoektocht is. Niet voor jou, niet voor je familieleden en niet voor de mensen uit je directe omgeving zoals ook je medewerkers.
 
En daar kan jij als leidinggevende bij helpen door een motiverende werkomgeving te creëren. Dit realiseren is niet zo moeilijk. Gewoon op een respectvolle manier inspelen op de universele basisnoden van iedere mens.
 
En, door anderen gelukkig te maken word je ook zelf een stuk gelukkiger. En als kers op de taart geven Sheila Neijman en Mathilde Kuper je nog tien andere redenen waarom je dit als leidinggevende zou kunnen doen. 
 
Medewerkers gelukkig maken is dus een echte win-win situatie
 
                        
Wil je reageren op deze quote? Klik dan hier.
 
Deze informatie met je vrienden en contacten delen. 
 
 
 
In het archief kan je alle vorige quotes terugvinden.