Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF SEPTEMBER
 2023
 
TD Snap nu met automatische vervoeging
TD Snap met automorfologieTobii Dynavox heeft een nieuwe Nederlandse versie van de communicatiesoftware TD Snap uitgebracht. Deze versie is voor het eerst voorzien van automorfologie.
 
Dankzij deze nieuwe functie krijgt de gebruiker voortaan automatisch de juiste werkwoordsvormen en verbuigingen aangeboden. Zo kunnen nu ook Snap-gebruikers voor wie vervoegen lastig is, communiceren met grammaticaal correcte en begrijpelijke zinnen. Dat zorgt voor een betere verstaanbaarheid en kan een positieve invloed hebben op de taalontwikkeling. De functie is via de Instellingen eenvoudig aan of uit te zetten.
 
 
Webinar
Wilt u meer weten over de nieuwigheden? Schrijf u dan in voor de webinar ‘TD Snap met automorfologie: mogelijkheden en toepassingen’ op dinsdag 19 september van 16:00 tot 17:00 uur.
 
 
Spellen voor oogbesturing op elk niveau
Look LabLook Lab is een nieuwe collectie van 38 spellen en activiteiten voor elke gebruiker van oogbesturing, dus niet alleen voor kinderen, maar ook voor tieners en volwassenen! Gebruik Look Lab om te leren omgaan met oogbesturing, vaardigheden te verbeteren, voor cognitieve stimulering, creatieve uitspattingen, of gewoon ter ontspanning.
 
 
Allora met uw eigen stem
Allora 3Heeft u met my-own-voice van Acapela een eigen kunstmatige stem gemaakt, of bent u van plan dat te doen? Dan kunt u uw stem niet alleen gebruiken op elk dynamisch communicatiehulpmiddel, maar nu ook op de Allora 3.
 
 
Een nieuwe Vibe 12
Vibe12+In navolging van de Vibe 10 vorig jaar heeft nu ook de Vibe 12 een waardige opvolger gekregen. Daarmee is de populaire Vibe-familie van Jabbla weer helemaal up-to-date. De opvolger draagt de naam Vibe 12+ en is voorzien van een groter aanraakscherm en een nieuwe behuizing.
 
 
Vernieuwde Tobii's
Vernieuwde Tobii'sDe bekende I-13 en I-16 van Tobii Dynavox hebben een upgrade gekregen. Deze alles-in-een communicatiehulpmiddelen met oogbesturing geven al jaren veel gebruikers hun onafhankelijkheid, dankzij de uitstekende handenvrije mogelijkheden voor communicatie, ontwikkeling, computer- en omgevingsbediening. De nieuwe versies dragen de naam TD I-13 en TD I-16 en zijn voorzien van een nieuwe oogbesturingsmodule en meer geheugen.
 
 
DIGIwand in Utrecht - Komt dat zien
DIGIwandDit voorjaar berichtten wij u over de samenwerking tussen Buro BIG en rdgKompagne voor de levering, ondersteuning en doorontwikkeling van de DIGIwand.
 
Intussen is in de ontwikkeling veel progressie geboekt en heeft de DIGIwand een strakke nieuwe behuizing gekregen, waarin alle onderdelen netjes en veilig zijn weggewerkt. Hiermee is DIGIwand van een veelbelovend eerste idee via een werkend prototype nu uitgegroeid tot een volwassen en professioneel eindproduct.
 
Deze zomer hebben wij de eerste unit geïnstalleerd in onze demonstratieruimte in Utrecht. Wij nodigen u van harte uit om de DIGIwand met eigen ogen te komen zien en uitproberen op een van onze demodagen.
 
 
Clevy Dyscover nu ook voor Bluetooth
Clevy DyscoverEr is een nieuwe versie verschenen van de Clevy Dyscover. Deze nieuwe versie van de speciale toetsenbordhoes voor dyslexie is nu ook geschikt voor de draadloze variant van het Clevy toetsenbord.
 
 
Collega gezocht!
rdgKompagne ElektroHeb jij een technische achtergrond en wil je met jouw technische kennis graag mensen helpen? Vind je het leuk om afwisselend bezig te zijn met opdrachten op het gebied van ICT en Elektro? Dan zoeken wij jou!
 
Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een Medewerker ICT/Elektro.
 
 
Inspiratiedagen Interactief Snoezelen
De interactieve materialen van rdgKompagne maken interactie mogelijk voor kinderen en volwassenen met zelfs de meest ernstige beperkingen en geven iedereen zélf de regie. Onze materialen worden al op veel plaatsen ingezet voor mensen met fysieke, verstandelijke en meervoudige beperkingen. De veelzijdigheid en flexibiliteit maken ze zeer breed toepasbaar.
 
De komende maanden organiseren wij weer nieuwe inspiratiedagen (ochtend of middag) in Utrecht. Bent u ook toe aan nieuwe mogelijkheden? Meld u dan snel aan!
 
Inspiratiemiddagen Speciaal Onderwijs
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes, tips en mooie ervaringen.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.