VZW DUIKCLUB SCUBA COLLEGE
0488/41.11.96
www.scubacollege.beinfo@scubacollege.be
http://www.facebook.com/ScubaCollege
 IBAN BE57 0016 8546 5835  (BIC GEBABEBB)
Monday
morning
mail
jaargang 2022
 
nummer 12
 Mmm ... Scuba College Duikclub! - mmm20220404
"Mmm" Scuba College staat voor de "Monday Morning Mail" van onze duikclub, dewelke - hoe kan het ook anders ! -  op maandag verschijnt en jou op de hoogte brengt van recente of toekomstige weetjes of activiteiten. Zo blijf je altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van onze duikclub en hoef je echt niets te missen !
 
Het feit dat je deze mmm ontvangt, betekent dat je ingeschreven bent in de 2022 ledenlijst en mailinglijst van Scuba College Duikclub.  Enkel leden 2022 van onze club ontvangen immers de mmm.  Mocht je om een of andere reden bv. in de Nekker je lidmaatschap moeten bewijzen en je hebt (nog) geen officiële lidkaart van ons, dan kan je de ontvangst van de mmm hiervoor eventueel gebruiken.
 
 
In deze mmm :
 
 
 
 
  
 
 
 
Paasduik 10 april : de Nekker
 
 
Traditioneel is de paasduik het begin van het duikseizoen voor Scubacollege. Op zondag 10 april organiseren om 10.00u, geven we de startduik voor een nieuw (en overvol) duikseizoen.  De camionette zal aanwezig zijn, en je zal dus materiaal kunnen huren als je nog niet alles hebt. Hou er rekening mee dat het water nog altijd koud zal zijn, maar de dappersten onder ons kunnen een kort duikje in een 7 mm natpak proberen. 
 
Wil je mee, stuur dan een mailtje naar duikclub@scubacollege.be
 
De paasduik is voor clubleden natuurlijk volledig gratis, en het feestcomité voorziet na de duik een drankje en een hapje.
 
Je moet wel inschrijven, en liefst voor 30/03.  Op die manier kunnen we voor de juiste hoeveelheid catering voorzien.
 
Adres : De Nekker, Mechelen
Datum : 10 april
Uur : 10:00 uur 
Kostprijs : Gratis voor scubacollegeleden.
Minimum brevet : alle niveaus
 
 
Paastraining op vrijdag 15 april.
 
 
 
 
 
De eerste en derde vrijdag van de maand is het training met materiaal.  Dat wil zeggen dat de camionette aanwezig is, en dat jullie het duikmateriaal kunnen gebruiken.  Die vrijdagen zijn dus de ideale gelegenheid om je PADI-vaardigheden nog wat in te oefen in, of eventueel nieuw materiaal dat je hebt uit te testen in het 4 meter diepe zwembad van de Nekker. Het gebruik van het duikmateriaal is gratis (je hoeft dus geen huur te betalen).
 
Op 15 april is er een speciale paastraining. Ook de paashaas komt dan meetrainen. Omdat de paashaas dan graagweet hoeveel meensen erk omen, moet je inschrijven voor deze training via duikclub@scubabcollege.be en dit liefst voor 8 april.
 
 
De andere vrijdagen is de camionette niet aanwezig. We verwachten dat je dan je je eigen bril, vinnen en lood meehebt. Op die vrijdagen trainen wel vooral op conditie en apneu, onder de zeer gesmaakte leiding van Anita, die we, na meer dan een jaar, weer van stal hebben gehaald….
 
We trainen dus van 20.30 tot 22.00Het is een beetje gewoonte geworden om na de training nog van één of meerdere afsluiters te genieten in het cafetaria van de Nekker, en het zou niet de eerste keer zijn moesten we daar ook de laatsten zijn die dan naar huis gaan.
 
Praktisch : we verzamelen om 20.10 ten laatste in de centrale hal van de Nekker (aan de grote trappen). Op die manier kunnen we gezamenlijk naar binnen gaan, en om 20.30u in het water springen (kwestie van van elke minuut gebruik te kunnen maken).  Deelname aan de trainingen is gratis (zowel de inkom als het gebruik van het materiaal tijdens de materiaaltrainingen). We hebben wel graag dat je je inschrijft via duikclub@scubacollege.be. Dat kan je eventueel nog de dag zelf doen.
 
Let op : zwemshorts zijn niet toegelaten in de Nekkerpool!
 
 
 
 
Clubduik in de Nekker, maandag 18 april 
 
 
 
Omdat het die maandag paasmaandag is, gaan we een keertje op maandag duiken in de Nekker. We verzamelen om 10 uur op de parking aan het watersportgebouw.  Kom je mee duiken, geef dan een seintje via duikclub@scubacollege.be
 
Meer informatie over het duiken in de Nekker, en zelfs 2 kaartjes die je onderwater kunnen verder helpen, vindt je terug in de bijgevoegde infopedia.  In die infopedia staat nog meer informatie over de duikclub en duikschool, dus zeker eens lezen. 
 
 
Kostprijs : gratis voor clubleden
Minimum brevet : alle niveaus
Datum : maandag 18 april (paasmaandag) om 10.00
 
De camionette zal ter plaatsen zijn, je kan dus materiaal huren indien je dit nog nodig hebt.
 
 
het bestuur.                  
onze sponsors
 
DVHydraulics
 
 
Immo Dyck