Welkom bij deze 34e internet nieuwsbrief.
 


 
Met de volgende onderwerpen:
 
Openingstijden kerst en nieuwjaar.
Bloesemremedies: de Divine Angel.
De opleidingen, een overzicht.
Aanbiedingen.
 
 
 
 
OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE FEESTDAGEN
 
Webwinkel/bestellingen per telefoon/groothandel
23 december: open / laatste dag verzendingen tot maandag 30 december
24 december: open / geen verzendingen
25, 26 en 27 december: gesloten
30 december: open
31 december: open / geen verzendingen
1 januari 2014: gesloten
 
Winkel de 3Vrouwen 
23 december: gesloten
24 december: open 10-16 uur
25 en 26 december: gesloten
27 december: open 10-18 uur
28 december: open 10-16 uur
29 en 30 december: gesloten
31 december: open 10-16 uur
1 januari 2014: gesloten.
 
 
Wij wensen al onze klanten en cursisten
Gezonde Feestdagen en een mooi 2014.
 
Bram en Miep.
 
Groothandel/bestellingen: Tessa, Sara, Els, Truus, Wilmie en Jolan.
Winkel: Daniël, Patricia, Roos
Salon/consulten: Inske en Meggie.
 
 
 
 
 
Divine Angel
 
De Divine Angel is gemaakt op 24 juni 2013 tijdens een magische reis in Alaska. Het was in 2005 dat deze remedie zich al aankondigde en verschillende nieuwe tijd remedies zoals de Engelpoort waren nodig om deze remedie te kunnen maken.
 
  
De Divine Angel geeft inzicht in niet opgeloste en vergeten patronen uit het verleden, brengt heelheid en versterkt je eigenwaarde en gronding. Trauma’s uit vorige levens worden in het nu gespiegeld en kunnen vanuit eigen kracht hersteld worden. Door deze opruiming en zuivering wordt de weg naar de Bron geheeld en kan je Hoger Zelf tot volledige uitdrukking komen. De remedie geeft verlichting op universeel niveau en versterkt de verbinding met de Engelenwereld. Een werkelijke en diepe manifestatie van de ziel kan plaatsvinden, doordat je beter verbonden bent met de spirituele wereld, hogere gidsen en je eigen intuïtie. Waar op de aarde nog duisternis heerst, is er in de andere wereld van het Licht, de onvoorwaardelijke liefde, het vertrouwen en de gerechtigheid. De Divine Angel laat ook via dromen oude emoties opruimen, geeft een acceptatie van wat is en versterkt de innerlijke vreugde, zonder aparte reden, in het hart.
 
 
 
De gebruikte edelstenen in de Divine Angel zijn: Brazilianiet  voor het afstemmen op het hoogste. Watermeloentoermalijn laat je hogere hart ontwaken. Groene toermalijn opent je voor Goddelijke liefde. Blauwe toermalijn  bevordert een volledige overgave aan de Goddelijke bron. Aquamarijn maakt de verbinding met het Goddelijke vrouwelijke. Bergkristal voor het ontvangen van hoge frequenties uit de Engelenwereld. De Lemurische Sterrenzaad Bergkristal dubbeleinder  versterkt de vrouwelijke energie en maakt verbinding met Sirius, de walvissen en de dolfijnen. Apofylliet en Calciet activeert de verbinding met hogere gidsen en Engelen. Groene Apofylliet versterkt zowel de verbinding met natuurwezens als de werking van de vortexen en poorten naar andere dimensies. Hematiet voor het brengen van de hoogste licht frequenties naar de aarde en in het lichaam. Kunziet voor het openen van het hart en het ontvangen van Goddelijke liefde  en geeft een zeker weten dat er altijd van je gehouden zal worden. Apatiet geeft een positieve kijk en maakt mentaal helder. Lemurische Zaad Bergkristal  heel worden, het ware zelf vinden en de verbinding met de energie van de Godin, de grote moeder, het heilige vrouwelijke. Voor de verbinding en ondersteuning van de hoogste Engelen. De verbinding van de kennis, de wijsheid en macht uit de oude wereld van Lemurië.
 
 
DE OPLEIDINGEN
 
SCHÜSSLER CELZOUTEN 
Basiscursus gezichtsdiagnose 2014
 
Woensdag 29 januari 2014 van 10.15 - 17.15.
Woensdag 12 februari 2014 van 10.15 - 17.15.
Woensdag 5 maart 2014 van 13.00 - 17.15.
Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst.
Docent: Bram Zaalberg en Inske Zaalberg.
 
Met o.a: Hoe werken de celzouten. Hoe gebruik je de celzouten. Waardoor ontstaan er tekorten? Hoe kun je ze gebruiken voor zowel thuis als in de praktijk. De gezichtsdiagnose van 14 Schüssler celzouten. De werking van de eerste 12 celzouten op het lichaam en 2 belangrijke hogere celzouten. De dosering. De reacties. De geestelijke achtergronden en energetische werking van celzouten.
Middag: Het uitwendig gebruik van celzouten. Waar let ik op bij het uitzoeken. Voor elkaar uitzoeken van celzouten volgens de gezichtsdiagnose en de energetische waarneming.
 
Incl. 2 vegetarische biologische maaltijden tijdens de hele dagen,
boek, testset, repertorium en syllabus.
 
Met HBO accreditatie KTNO t.b.v. V.B.A.G., BATC, VNT.
 
WORKSHOP: Celzouten jan/feb14 - € 199,00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Therapeutenopleiding
Celzouttherapie Nederland
 

 
 
DAGOPLEIDING BLOESEM-THERAPIE 2014/2015
10 ZATERDAGEN
 
1 ZATERDAG IN DE MAAND
 
Data: 22 maart 2014 - 19 april - 17 mei - 21 juni - 13 september - 11 oktober - 22 november - 13 december  -  10 januari 2015 -  31 januari 2015.
 
Cursusleiding: Bram Zaalberg. 
Plaats: B.R.N. Horst. Tijd: 10.15 – 17.15 uur.
 
Wat zijn bloesem remedies. Achtergronden. Hoe worden de verschillende tincturen gemaakt. Hoe en waarom werken ze en waar beginnen ze hun werking in ons bewustzijn. Het deva werk en de afstemming op de planten. Diepere achtergronden en inzichten in de plantenwereld. Het kan voorkomen dat er een remedie wordt gemaakt. Spiegels, achtergronden en werking. Op welke manieren kun je bloesem remedies uitzoeken, zowel voor jezelf als anderen. De verschillende bloesem remedie systemen, met o.a. de Nederlandse -, Californische -, Australische remedies, met uitleg van de vormen en structuren en de kwaliteiten. Het uitzoeken voor verschillende polariteiten, zoals het vrouwelijke, mannelijke, het hogere zelf en de aarde in combinatie met de wet van oorzaak en gevolg. Edelsteen remedies, het gebruik hiervan in combinatie met bloesem remedies. De ouders en kinderen. Het uitzoeken voor anderen. Het gesprek. De innerlijke therapeut, de basis van je praktijk. Het uitwendig gebruik van bloesem remedies. Inleiding celzouten en de gezichtsdiagnose. Introductie essentiële oliën. Met veel visualisaties en praktische werk oefeningen.
 
Met HBO conform accreditatie SNRO, KTNO, VBAG, NFG, NWP.
 
WORKSHOP: Dagopleiding zat mrt. 2014/15 - € 1120,00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 DAAGSE OPLEIDING AROMATHERAPIE 2014
 
Let op nieuwe data 1e weekend.
Zaterdag 31 mei en

zondag 1 juni 2014 deel 1.
Zaterdag 28 juni en
zondag 29 juni 2014 deel 2.
 
Cursusleiding:  Anusati Thumm Primavera Life.
 
Plaats: De 3Vrouwen - Horst - Meterik.
 
Tijd:     Zaterdag: 10.15 tot 17.30.  
Zondag van 10.15 tot 17.00.
 
Met vertaling.
 
Anusati (geb. 1959) werkt sinds 1986 met essentiële oliën en geeft hierin 15 jaar les bij Primavera. Ze organiseert de vakdagen en de reizen naar o.a. de producenten van de rozenolie in Turkije en de citrus oliën in Italië.
 
Dit is een basis- en vervolgseminar.
 
Hierbij komen o.a. aan bod: de geschiedenis en achtergrond van essentiële oliën, hoe worden ze gewonnen; de biologische teelt.
 
Hart, basis en hoofdnoten. Kennismaking met een aantal belangrijke oliën: lavendel, tea tree, melisse, citrus oliën, pepermunt, rozemarijn, enz.
Het leren van de “Gletsjer shock” massage, de verschillende producten en hoe hiermee te werken. Hoe werkt ons reukorgaan, de werking van essentiële oliën op basis van de chemische samenstelling van de oliën, de verschillende chemo typen.
 
De psychische werking van essentiële oliën. Bespreking van een aantal speciale oliën: engelwortel, tijm, rozen, oliën van bomen.
Praktische aromatherapie, gebruik zowel op werk als thuis, met praktische recepten. De “ Happy Mind Massage” en oor massage.
 
De verschillende Primavera Life projecten. De weg van de oliën door ons lichaam. Ondersteunende aroma verzorging voor een totale behandeling (voor vrouwen, kinderen, verzorging van ouderen en zieken).
 
Hoe werken de oliën op de geest. Het gebruik van hydrolaten. De huisapotheek en het gebruik van oliën in shampoos, douchegel, baden en voor massage oliën.
 
Kompressen en mengsels voor speciale problemen. Basisoliën en maceraten.
 
Geaccrediteerd door de KTNO als HBO bijscholing voor de
VBAG en de BACT.
 
WORKSHOP AROMATHERAPIE - € 475,00 (incl. 21% BTW)
(totaal 4 dagen en incl. 4 heerlijke vegetarische bio maaltijden)
 
AANBIEDINGEN
Geldig van  21 december t/m 7 januari 2014
Fouten voorbehouden.
 
Zie voor de uitgebreide informatie: www.bloesemremedies.com
 
               
CALIFORNISCHE FES ESSENCES
 
 
Activ-8, Fear-Less, Flora-Sleep, Grace, Grief Relief, Grounding Green, Illumine, Kinder Garden, Magenta Self-Healer, Mind-Full, Post-Trauma Stabilizer, Sacred Heart.
Een combinatie van kruidentincturen, essentiële oliën en bloesemremedies.
FLOURISH FORMULAS - klaar voor gebruikActiv-8, Fear-Less, Flora-Sleep, Grace, Grief Relief, Grounding Green, Illumine, Kinder Garden, Magenta Self-Healer, Mind-Full, Post-Trauma Stabilizer, Sacred Heart.Een combinatie van kruidentincturen, essentiële oliën en bloesemremedies.Spray 30 ml.  € 17,50 voor  € 14,50Spray set 12 x 30 ml.           € 174,00 voor € 150,00
 
 

 
         

 
   
 
 
 
 
 
KINDER MAGIE
De Kinder Magie spray is een extra hulp voor zowel je
kinderen, als je innerlijke kinderen. Ze laat je ontspannen en
ze geeft vertrouwen. Een klein beetje om je kind of om
jezelf heen sprayen geeft een verbinding met het innerlijk
en het gevoel van er te mogen zijn.De spray is wat troebel, dit hoort bij de benzoë.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
DE 3VROUWEN

De 3Vrouwen, de winkel en salon van Bloesem Remedies Nederland is een ontdekkingsreis door de wereld van het vrouwelijke. Er is een aanbod van vele bloesem remedies, spirituele boeken, kaarten, Boeddha’s, sieraden, edelstenen, essentiële oliën en mineralen. Dit zorgt dat de winkel een ontdekkingsplaats is voor het nieuwe, natuurlijke en spirituele.

Het is natuurlijk ook heerlijk om u lekker, in de salon te laten verzorgen met de zuivere producten van Primavera. Wij hebben ook hotstone behandelingen. De behandelingen in salon zijn wel op afspraak.

Wij, Bram en Miep Zaalberg streven ernaar om in de winkel een assortiment aan te bieden dat uniek is in zijn kwaliteit. Waar mogelijk, zijn het mooie zuivere, wilde en of ecologische producten.


WWW.DE3VROUWEN.NL