nieuwbrief juni 2022

Mondjesmaat gaan de Pasar Malams weer draaien.
Istimewa Events heeft er voor gezorgd dat hun evenementen op een veilige, verantwoorde en toch ook gezellige en leuke manier door kan gaan!
 
De Pasar Malam in Zeist, 1, 2 en 3 juli a.s. is al jaren DE Pasar Malam van de provincie Utrecht!
Dat komt door de combinatie van een binnen en buiten gedeelte, zowel binnen als buiten staan er podia en ook nog een café met live muziek!
Op deze drie podia staan top artiesten en culturele dans demonstraties, zoals Harold Verwoert, Ester Latama, Justine Pelmelay, The Java Guitars, Tante Lien & Aïs Lawa-Lata en vele andere.

Sinds het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands zijn tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw evenement of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich in het publiek begeeft.
Dit zal ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media.
Stuk voor stuk lijken, klinken en performen zij ook als de echte wereldberoemde sterren
Marilyn Monroe tribute, door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw*****Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht
Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute, een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze  Duitse schlagerkoningin gewijd is, *****Zijn The Blues Brothers in  Nederland?  In elk geval ze lijken er wel op; twee mannen met een zwarte hoed, pak, smalle stropdas en een zwarte zonnebril: gaat er bij u al een lampje branden?
Maar dat dacht u van ‘The Piano Killer’ Chris Watson, Barbara sings ABBA of een ode aan de Tielman Brothers?
We hebben het allemaal in huis.

Doña en de Gado’s willen dit graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes als “Nacht over Java”, “De jaren zijn vergaan “: liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
Dat de humor niet ontbreekt blijkt wel als zij als “nichtje van Tante Lien” een soort ode aan Wieteke van Dort.
Kortom, heerlijk lachen met af en toe en een klein brokje in de keel!

Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’sFree Line en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310