Здравейте,
От години съдействаме на български фирми да създават партньорства, да намират пазари, да представят нови продукти и дейности пред специалисти и крайни клиенти. Наистина се получава – чрез добре организирано и обмислено участие в специализирани събития – изложения, семинари, конференции.
Сега се обърнахме към сектора почистване и хигиена. Прави ни впечатление, че той като част от фасилити услугите все повече се развива, увеличава се броят на фирмите, които ги ползват и предлагат. Затова решихме да направим специализираното изложение CleanExBg.
Какво предлагаме:
  • 3 дни интензивни бизнес контакти с потенциални клиенти и партньори;
  • включване информация за продуктите и дейността на фирмата в електронен бюлетин на изложението – достига до хиляди фирми;
  • 10 % отстъпка от наем площ – при заявяване на участие до 10-ти август.
Кого ще поканим да посети CleanExBg? – Управители, специалисти от: сектор фасилити мениджмънт, различни отрасли на индустрията, хотелски вериги, търговски и бизнес центрове, и др.  
Моля, прегледайте:
Заинтересувахме ли Ви? Ако е така, пишете ни и ние ще се свържем с Вас за повече подробности.
Поздрави,  
Анелия Каранова

тел. / факс: 032/512899, 960011
моб.: 0888 279 796
nelly@viaexpo.com        
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Виа Експо ООД