Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Soms krijg je ineens een heldere openbaring. Ik heb het helder inzicht vanmorgen ingesproken midden in de natuur onder begeleiding van vogelzang.
Het gaat over de menselijke behoefte aan controle en het loslaten van die controle en vertrouwen in de goddelijke synergie.
In het filmpje heb ik het over de zwerm spreeuwen die ik vanmorgen zag. Ik heb er een foto van gemaakt en hier ingevoegd.
 
Je kunt alleen vrij zijn als je leert vertrouwen dat Gods plan beter is dan het onze. Je eigen kleine plannen durven loslaten en je overgeven aan het goddelijk plan. Dan stap je in de goddelijke synergie en valt alles op zijn plaats. Je hoeft niks meer te controleren. Alles gaat goed want God heeft de regie.
Zodra wij de regie weer pakken ontstaat controle, manipulatie, angst en bezorgdheid. Dat is wat wereldwijd gaande is maar ook in ons hart.
Er is een strijd van licht en duisternis. Het is een strijd van controle, manipulatie en overgave en vertrouwen op de goddelijke synergie via Jezus Christus.
Of het nu gaat over mind control, genetische manipulatie, media controle, overal camera toezicht, digitale controle, controle op ons gedrag tot in detail. Eetgedrag, betaalverkeer, verplaatsing, enz. Alles moet geregistreerd. Maar het gaat nog verder. Via psychologische technieken en ook via nano technologie en genetische manipulatie wordt de mens steeds meer ontzielt van de vrije wil zonder dat men het door heeft en kunstmatig onder controle gebracht van de machthebbers, die weer onder controle staan van de satan via geheime verbonden via geheime genootschappen.
Als je het nog niet ziet. Volg het grote geld en je ogen gaan open.
1 Timotheüs 6:10  Want de wortel van alle kwaad is de geldzucht.
De weg van God is controle loslaten en weer komen in vertrouwen en verbinding met God, onze naaste, onszelf en de natuur. Mensen die leven onder leiding van de Heilige Geest zijn  niet te controleren. Daar is de duisternis bang voor. De satan is bang voor vertrouwen, geloof en liefde.
Als je bij God schuilt ben je onaantastbaar voor de wereldgeesten van controle.
De sleutel tot controle is angst. Angst om ziek te worden, angst om controle te verliezen, angst om geld kwijt te raken enz.
De sleutel tot vrijheid is vertrouwen en overgave aan Gods plan.
Dat kan alleen als je een aanraking hebt gehad van de Liefde van Jezus. Want je kunt alleen echt loslaten en je overgeven als je Gods liefde hebt leren kennen. In onderstaande video ga ik hier op in,
Zacharia 4:6  niet door kracht noch geweld, maar door mijn Geest! zegt de HERE der heerscharen.
1 Corinthiërs 13:13  Zo blijven dan: Geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de meeste van deze is de liefde.


Controle versus goddelijke synergie en vertrouwen.
https://youtu.be/4UYlDflY1F4
 
 
Video verslag healing van demonen uit het verleden.
Van de live healing van vorige week maandag staat de opname op mijn youtube kanaal.
Ik heb veel positieve reacties gehad. Er was niet alleen veel liefde en kracht aanwezig maar de boodschap die ik mocht brengen was voor velen nieuw onderwijs. Het is een lange video geworden maar er staat zoveel onderwijs in met gebeden dat je het gerust in delen kunt bekijken.
Van verschillende mensen heb ik gehoord dat ze de video meerdere malen hebben bekeken omdat er zoveel nieuwe dingen gezegd werden dat je het gewoon meerdere keren moet horen om door te laten dringen.
Doe je winst er mee.
https://youtu.be/Jc7NwR038lw
 
Interactieve video meeting + avondmaal - vanavond 19 juli 20:00 uur
Vanavond is er via de ledensite weer een interactieve video meeting.
Het thema is. Loslaten van je schuld en zelfbeoordeling. - ruimte geven aan je grootsheid
We gaan delen met elkaar, elkaar bemoedigen. Ik geef ook een bemoediging van de Bijbel en we gaan aansluitend avondmaal vieren en in gebed.
Het is een besloten bijeenkomst voor leden van de ledensite. Zie link. ( via die link kun je ook lid worden)
https://samen.leveningod.nl/events/video-meeting-het-oordeel-over-jezelf-loslaten
 
Abonneer je op mijn interactief telegram kanaal en wordt bemoedigd

Via telegram kan ik soms wat dieper ingaan op bepaalde onderwerpen en kunnen we uitwisselen.
Je moet even de gratis app downloaden. Je kunt deze ook installeren op je pc onder windows. ( zie https://telegram.org/apps )
https://t.me/leveningod
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
 
genieten van de vrucht van de volkstuin
 
Robert van Mierlo
 
https://agapecoach.nl/