Nieuwsbrief juli 2013

Ooit las ik in het boek "Licht op de schaduw" van Debbie Ford (helaas alleen nog tweedehands verkrijgbaar) een metafoor die mij raakte. De kern van het verhaal ging er over dat je bij je geboorte voelt dat je een eigen ruimte hebt die vergelijkbaar is met een kasteel; groot en ruim van opzet met prachtige kamers en van alle gemakken en weelde voorzien. En steeds weer kom je mensen in jouw leven tegen die bewust of onbewust aangeven dat ze één van jouw vertrekken (meestal door eigen levenservaringen) niet mooi vinden. Uit het verlangen liefde te krijgen, besluit je om de betreffende kamer af te sluiten. Als je dat maar vaak genoeg doet, dan leef je voordat je het weet op een één-kamer-flat. In de laatste tijd kwamen er bij mijzelf door de omstandigheden wat aspecten uit mijn schaduw naar boven, waar ik minder trots op was. Daarom besloot ik vorige week om bij een collega een persoonlijk thema uit te werken met een familieopstelling. Hoewel het een voor mij actueel onderwerp betrof, kwamen in de opstelling vele (eerdere) levensfases voorbij; gerelateerd aan mijn huidige gezin, mijn familie van herkomst, de voorouderlijnen van zowel vaders als moederskant en ook nog familieoverstijgende, meer existentiële energielijnen. Allemaal oude ervaringen, waarvan bleek dat ik die ongemerkt geprojecteerd heb op en gekoppeld heb aan die ene situatie in het nu, die daardoor topzwaar is geworden. Door in de opstelling alle verwarringen één voor één uit elkaar te halen, aan te kijken en een juiste plek te geven, is er veel meer innerlijke rust. Het voelt alsof ik vanuit (zelf)acceptie weer een groot deel mijn kasteel heb kunnen innemen - niet als allemaal kleine losse (afgesloten) ruimtes, maar als één krachtig en prachtig, groot geheel.

DE TWEEDE HELFT
De eerste helft van het jaar zit er alweer op. De vakantietijd is een goede periode om plannen te maken voor de tweede helft. Ben je benieuwd naar jouw focus vanuit energetisch perspectief? Wellicht is een energiereading dan iets voor jou. Je kunt me mailen of bellen (033-4451480) voor een afspraak. In de zomermaanden werk ik merendeel van de tijd gewoon door.

22 augustus: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 22 augustus kun je een (levens)vraag uitwerken met een familieopstelling tijdens de workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen".

OPLEIDINGEN EN TRAININGEN NAJAAR 2013
Bij Coach-Inn worden trainingen en opleidingen gegeven op twee specifieke methodieken. Het (intuitief) waarnemen van energie en familie- en organisatieopstellingen. Aangezien er dit najaar veel opleidingen gegeven worden (waarvan twee helemaal nieuw zijn), volgt onderstaand een opsomming van de mogelijkheden. Deze keer staan de activiteiten niet op chronologische volgorde, maar geordend naar werkvorm. Om de nieuwsbrief niet te lang te maken, is deze informatie vrij summier. Als je interesse hebt, dan wil ik je uitnodigen om door te klikken naar de website www.coach-inn.nl waar meer informatie te vinden. Heb je nog vragen, schroom niet om contact op te nemen.

OPSTELLINGEN


27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (SNELKOOKPAN)
Familieopstellingen en organisatieosptellingen zijn effectieve werkvormen gebleken voor de manager, coach en therapeut. Wil je deze zelf kunnen begeleiden? Van 27 tot en met 29 augustus vindt de specialie zomereditie van de basisopleiding "Coach-Inn-Systemen" plaats.

24 SEPTEMBER: VERVOLGOPLEIDING - SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (SNELKOOKPAN)
Als je de basisopleiding Coach-Inn-Systemen hebt gevolgd en je verdergaand wil professionaliseren dan kun je vanaf 24 september de 10 dagdelen durende vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen volgen.

31 OKTOBER: VERVOLGOPLEIDING - MASTER-INN-OPSTELLINGEN (NIEUW)
Voor diegene die er geen genoeg van kunnen krijgen: vanaf 31 oktober zal er voor de eerste keer een vijfdaagse vervolg op de Specialist-Inn-Opstellingen gaan plaatsvinden. De inschrijving voor deze Master-Inn-Opstellingen is inmiddels gestart. Met deze opleiding voltooi je een triologie.

ENERGIE WAARNEMEN


13 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (IN EEN PROFESSIONELE CONTEXT)
Op 13 september gaat de jaartraining Vraaggericht Energie Waarnemen van start. Een 8-daagse opleiding waarin de intuitieve waarnemingskanalen getraind worden om de energie van anderen en jezelf te kunnen "lezen". Daarnaast worden energetische coachwerkvormen en healingtechnieken aangeleerd.

1 OKTOBER: VERDIEPING VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (NIEUW)
Heb je de achtdaagse training Vraaggericht Energie Waarnemen gevolgd en wil je jouw intuitieve vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelen, dan ben je van harte welkom bij de eerste editie van de vijfdaagse training Verdieping Vraaggericht Energie Waarnemen.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Ben jij ook zo benieuwd naar de logistiek van het leven? Het is een onderwerp dat mij mateloos interesseert. Alle literatuur op dat gebied is dan ook welkom. Het gaat mij er niet direct om of alles "waar" is, maar meer om aangeraakt te worden, zodat ik mijn geloof verder kan ontwikkelen. In het boek Herinneringen van na de dood van Michael Newton worden 32 casestudies beschreven over het bestaan tussen levens in. Mensen vertellen onder diepe hypnose wat ze door maakten in een vorig leven, hoe ze stierven en wat er daarna met hen gebeurde. Voor mij weer veel nieuwe informatie, inzichten en aanknopingspunten om mijn onderzoek te vervolgen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.