Nu är den här. Första steget mot Surf Philosophies andra album - St Tropez Gossip. Ryan - en låt om att förlora kontakten med vänner, på samma sätt som man tappar tråden mitt i en mening. En video inspelad i St Tropez och ett band som spritt ut sig. Ett releaseschema baserar på 7 och gossip. 
 
Artist: Surf Philosophies
Låt: Ryan
Vad: Singel från kommande vinyl-album

Skivbolag: Adrian Recordings

7 november: Singel 1: Ryan
7 desember: Singel 2: Constant Change
7 januari: Singel 3: Do U Do It Wrong
7 februari: Album: St Tropez Gossip
7 mars: Amah (Acoustic version)

Video: https://youtu.be/CXKrUlrmcXY 
Regisserad av Surf Philosophies
Kamera: Magnus Bjerkert, Mattias Albinsson och Surf Philosophies
Utrustning: Sergey Vasiliev

Inspelad på plats i St Tropez

Spotify: https://open.spotify.com/track/3QNMrfs6rycxvm62cTVZ0V
iTunes: https://music.apple.com/se/album/ryan-single/1479169362
Mp3: https://www.dropbox.com/s/s1pefe0uglpubxf/01%20Ryan.mp3?dl=0
 
Omslag: Ser du 3Dn?: https://www.dropbox.com/s/phplm67tysjpm31/RYAN%203D%20COVER.jpg?dl=0

Förhandsbeställ vinylen här: https://adrian-recordings.myshopify.com/products/surf-philosophies-st-tropez-gossip-vinyl

"What is the polar opposite of Australia.
If I drop a plumb line through the core of the Earth
Who’s on the other end.
Voyeurs, lurkers, well wishers.
This is a song about losing touch with friends 
The same way as some sentences trail off 
in mid thought.”
 
"Efter en känslomässigt turbulent tid, så är detta album ett försök att försonas och ställa alla frågor som kommer när man förlorat sig själv. Var ska man kolla när det känns som att hela världen är emot dig? Direkt i spegeln så klart! Från utsidan ser ett album ut som en reflektion av nuet. Men när man skapar ett album som handlar om en särskild period av ditt liv, så blir albumet lika svårt att dekonstruera som personen du ser i spegeln varje dag.

Vi har nu flyttat isär, inte för att vi ville sluta spela, utan för att få möjlighet att utvecklas utan rädsla för att förlora någonting. Separerade av havet, så känns vårt band som en epistel. Vi vill expandera vår värld, och det enda sättet att göra det på är att fördjupa oss i den riktiga världen. Att bo i Malmö respektive Los Angeles och ha sin bandmedlem på 900 mils avstånd låter som ett omöjligt projekt, men det är snarare en spegling av den tid vi lever i. 

Det är också vår första samling låtar som bygger på en idé. Ja, vi åkte till St Tropez, och ja, det är våra vänner som fördriver tid i Séte, njutandes av Franska Rivieran. Vi ville göra en sommarskiva, ännu ett porträtt av vår surf philosophy. Det är en melankolisk skiva, en symbolisk skiva, en våldsam och vetenskaplig skiva. Mest av allt ville vi göra en skiva som besvarade alla frågor vi hade om musik. Många av våra minnen och erfarenheter finns i låtarna, så genomskinliga som möjligt. Vi hoppas att du är nyfiken att höra vad vi gjort under den här tiden och förhoppningsvis höra en ny vinkling av vår musik."
- Surf Philosophies
 
”the record is deliriously inventive, a piece of stripped down lysergic pop that plays by its own rules.”
- CLASH

“An impressively intriguing next-step.”
- Goldflakepaint

“Surf Philosophies take psych pop to the extreme. Gently chiming refrains and twinkling echoes give way to euphoric singalong choruses and space-age percussion.”
- The Line Of Best Fit

 
Pressbilder: https://www.dropbox.com/sh/uvksmwc62q70149/AAASTOGRP_O8-sIhEsctcOoIa?dl=0

Adrian Recordings

magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com

ALICE BOMAN ALEXANDRA BERGER ANDREAS TILLIANDER BITCH HAWK BJÖRNS VÄNNER BOEOES KAELSTIGEN DAVID & THE CITIZENS DAVID FRIDLUND DEN SVENSKA TYSTNADEN DMITRY FYODOROV DÖDEN EDDA MAGNASON EMIL JENSEN FAMILJEN HENRIC CLAES HEY ELBOW JONAS LUNDQVIST LAAKSO LATELY LA LA MARCUS CATO MARCUS NORBERG AND THE DISAPPOINTMENTS MEDBORGARBANDET MF/MB/ OLD POIZON_SW3 PRINTER RA SHARIF SHE’S WILD AGAIN TONIGHT SURF PHILOSOPHIES SVART KATT THE BEAR QUARTET THE FINE ARTS SHOWCASE THIS IS HEAD ULF STURESON VED YAST NEED FOR SPEED BO MEHR BOB HUND SPUNSUGAR