Nieuwsbrief augustus 2014

In een afstemming op de universele energie voor de tweede helft van 2014 verscheen deze tekening op papier. Ik wil je uitnodigen om hiermee te resoneren en bij jezelf waar te nemen waar deze energie voor jou over gaat. Hoewel er tijdens het tekenen vele woorden in mij opkwamen en verschillende processen de revue passeerden, wil ik mij beperken tot de essentie: "na vele omzwervingen (weer) thuis komen bij het innerlijk weten om vanuit deze veilige bedding te openen en voort te gaan".

Wil je zelf een energetische afstemming op de tweede helft van 2014 doen, zodat je een glimp kunt opvangen van datgene wat komen gaat? Hierbij een mogelijke route:
- Leg papier, pen en kleurpotloden of stiften klaar
- Sluit je ogen en visualiseer jouw eigen ruimte om je heen
- Word je bewust van kanalen waarmee je helder ziet, weet, hoort, voelt, ruikt en proeft
- Stel je voor dat al die kanalen volumeknoppen hebben; draai deze naar minimaal
- Dan maak je verbinding met jouw tweede helft van 2014
- Neem waar wat er in jou / met jou gebeurt zodra deze verbinding tot stand komt
- Draai dan één voor één de volumeknoppen omhoog op een stand die prettig is
- Welke informatie vangen de verschillende antennes en sensoren dan op?
- Probeer hiervan een plaatje, tekst, muziekstuk of gevoelsfilm te maken
- Vraag door naar de betekenis zonder te interpreteren
- Laat je verrassen door de antwoorden die je krijgt
- Wat heb je nodig om deze weg te kunnen gaan?
- Registreer, noteer of teken jouw waarnemingen
- Bekijk jouw notities regelmatig de komende tijd
- Hierdoor kan de energie zijn werk doen.......
- Ik wens je een goede zomer en najaar toe!

VAKANTIE
Van 4 tot en met 15 augustus ben ik aan "het opladen" en zal ik mijn telefoon en mail beperkt beantwoorden. Onderstaand een overzicht van de activiteiten voor de periode daarna (augustus, september en oktober). Wie weet zit er iets voor je bij...

27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN SNELKOOKPAN (LEVEL 1)
Van 27 - 29 augustus vindt de jaarlijkse editie van de training Coach-Inn-Systemen plaats. In deze snelkookpan maakt de deelnemers zich die theorie en vaardigheden eigen, die nodig zijn om zelfstandig familie- en organisatieopstellingen te begeleiden zowel in een groep als ook in een 1-op-1 setting.

4 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
Het kunnen "lezen" en vertalen van informatie in het menselijke energieveld is een tool die een belangrijke bijdrage biedt om tot de kern van persoonlijke en zakelijke processen te komen. Een onmisbare techniek voor coaches, therapeuten, managers, mensen die met mensen werken of bezig zijn met zelfontwikkeling. In de 8-daagse jaaropleiding Vraaggericht Energie Waarnemen in een professionele context, die start op 4 september oefen je om de hiervoor benodigde intuitieve waarnemingskanalen weer te openen en vertrouwen te krijgen in datgene wat je waarneemt.

17 SEPTEMBER: VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG
Eigen thema's uitwerken of een verdieping aanbrengen in het begeleiden van opstellingen en energetisch waarnemen? Dat kan tijdens de Verdieping- en Transformatiedag op 17 september a.s. Het programma wordt samengesteld in overleg met de deelnemers. Er is veel ruimte om te experimenteren en speels met de technieken om te gaan, waarbij de serieuze ondertoon natuurlijk niet zal ontbreken.

19 SEPTEMBER: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 19 september is er weer een workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. Met behulp van een familieopstelling kan een levensvraag uitgewerkt worden met als doel het inzicht krijgen in en het doorbreken van belemmerende patronen. Er is nog ruimte voor een vraagstellers en ook voor representanten.

24 SEPTEMBER: WORKSHOP INNERGY WATERS
Innergy Waters zijn energetische intentiedragers die een steuntje in de rug zijn bij groei- en ontwikkelingsprocessen. De vloeibare remedies, holografische tekeningen en bijbehorende teksten werken op celniveau. In de workshop Innergy Waters op 24 september ervaart de deelnemer de werking van de verschillende elementen van de Innergy Waters Chakra & Transformatieset en hoe deze toegepast kunnen worden voor eigen gebruik en bij de begeleiding van anderen.

27 OKTOBER: ENERGIEDAG
Hoewel energie voor velen ongrijpbare materie is, zijn er mogelijkheden om deze zelf te managen. Tijdens de Energiedag op 27 oktober maak je met behulp van systemisch werk, energetisch werk en creativiteit een persoonlijke energiescan en krijgt handvatten aangereikt hoe je effectiever en energiezuiniger met jouw energie kunt omgaan, zodat er ruimte ontstaat om datgene te gaan doen waar je voor gekomen bent.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
In mijn jeugd ben ik vele uren bezig geweest om lesstof in mijn kop te stampen. Het heeft me ver gebracht, maar soms ook veel bloed, zweet en tranen gekost. Pas een paar jaar geleden realiseerde ik me als ervaringsleerder en denkend in plaatjes dat een andere vorm van onderwijs misschien beter bij me gepast had. Daarom ben ik blij dat collega Sandra Kleipas (werkzaam in Hoogstraten in België) in samenwerking met Scrivo Media De gids voor beelddenkende kids heeft uitgegeven. Een schrijven met 80 praktische tips voor ouders, leraren en professionals over de wijze waarop zij ondersteuning kunnen bieden om de talenten van beelddenkende kinderen beter tot zijn recht te laten komen. En hoewel de titel suggereert dat het boek gericht is op kinderen, zijn er voor mij als volwassene verschillende puzzelstukjes op zijn plek gevallen en was ik blij met de herkenning!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.