Click here to view this email in your browser                                                           септември 2015
Есента се очертава като особено вълнуващ сезон, наситен с културни, спортни и бизнес събития. Sofia Sport & Healthy Life е едно от тях.  
 
В септемврийския брой на информационния ни бюлетин Ви представяме човешките лица, които стоят зад успеха на три фирми - изложители. В интервюта те ще Ви разкажат за ползите от употребата на продуктите, които предлагат, както и за наблюдаваните положителните нагласи на повече хора по отношение на спорта и здравето.  
 
Отговориха ни по различен начин на въпроса защо се присъединиха към Sofia Sport & Healthy Life: Изложението за нас отговаря на актуална тенденция, която е заложена и в развитието на портфолиото на компанията, а именно темата за здравословния и активен начин на живот.
Емилия Раданова и Валентин Ружев от Аксон България

Ще покажем, че в България могат да се произвеждат качествени продукти. Мила Вачева от Фитофарма
 
„Досега липсваше подобно изложение - Людмила Михайловска от Екстрем Спорт

Ако търсите актуални новини, Ви каним да посетите уеб страниците на новите ни медийни партньори Novsport.com и b2b Magazine.
 
 Приятно четене от екипа на Виа Експо

 
Имате интерес за участие или въпроси, ще се радваме лично да Ви отговорим. За контакти:  office@viaexpo.com032/512 899 и 512 905.

 
 
 
  
Интервю с Емилия Раданова – Продуктов Мениджър, Дивизия „Хранителни добавки“, АКСОН България
 
и Валентин Ружев – Продуктов Мениджър, Изотонични и функционални напитки OSHEE, АКСОН България
 
 
Ще представим на изложението три нови продукта: изотонични напитки OSHEE, хранителни добавки Power of Nature и Collagen Pro – Active
 
АКСОН България е предпочитан партньор в търговията с бързооборотни стоки вече 23 години. Collagen Pro – Active и изотоничните напитки OSHEE ще са акценти в представянето Ви. Къде могат да се намерят и каква е маркетинговата Ви стратегия за позиционирането им на пазара? Collagen Pro-Active е специализиран продукт, който се разпространява най-вече през аптечен канал, но големите дрогерии, фитнеси и ортопедични центрове са също активни точки на продажба. Дистрибуцията на продуктите с марка OSHEE е добре развита, като те могат да бъдат намерени както в спортните зали, така и в големите хранителни вериги, петролен канал, както и в по-малки хранителни магазини. По отношение на маркетинговата стратегия, за всички продукти се ползва разнообразието на целия маркетингов микс (ATL, BTL, TTL).
 
Какви са ползите от употребата на Collagen Pro – Active?
Collagen Pro-Active e сред премиум продуктите в Европа почти вече 10 години, когато говорим за чист колаген. Ползите от добавка колаген са многобройни, но най-бързи и видими са при облекчаване на ставни болки, подобрена подвижност, възстановяване след травма, заздравява ноктите и косата, връща еластичността на кожата.

За първи път ще направите представяне на най-новата си гама продукти хранителни добавки Power of Nature. Можете ли да ни кажете нещо за тях преди официалния лоч?
Да, официалното представяне ще бъде на изложението. 
 За да прочетете цялото интервю, кликнете тук
 
 
 
 
  
Интервю с Мила Вачева - Мениджър във Фитофарма

Мила Вачева: Калций и магнезий се усвояват по-добре в присъствието на витамин D
 
Г-жо Вачева, имаме ли нужда от хранителни добавки и в какви комбинации могат да се приемат?
Ако живеем в идеален свят, няма да имаме нужда от добавки. Стресът, лошото качество на храната и водата, замърсяването на околната среда, натрупването на токсини и пр. определят необходимостта от добавянето на вещества за нашите ензими за нормалното протичане на биохимичните процеси.

При комбиниран прием на хранителни добавки трябва да се има предвид, че има много начини, по които едно хранително вещество повлиява на абсорбцията на друго. Например минералите като цяло се усвояват по-добре в присъствие на витамин С или кисели храни (домати, цитрусови плодове, или оцет). От друга страна, вещества като пектин, желязо, цинк и аспирин намаляват усвояването на витамин С. 
Минералите калций и магнезий могат да се конкурират за усвояване в организма в по-високи дози от 250 mg. При вземането на по-големи дози е хубаво всеки минерал да се приема в различно време. От друга страна, калций и магнезий се усвояват по-добре в присъствието на витамин D.
Често действието на билков продукт може да се подобри в комбинация с друг – това е синергизъм, както и да неутрализира действието на други продукти - което е антагонизъм. В нашата продуктова гама присъстват примери за комбинирани продукти, които са пример за синергизъм от билков произход.

С какво се отличават Вашите хранителните добавки?
Фирмата ни произвежда меки желатинови капсули на база масленоразтворими витамини, маслени растителни екстракти и етерични масла.  За да прочетете цялото интервю, кликнете тук
 
 
 
 
  
Интервю с Людмила Михайловска - Управител на Екстрем Спорт

Все повече млади хора са запалени по планината, преходите и къмпингуването.
 
Г-жо Михайловска, Вашата фирма близо 10 години предлага спортни и туристически стоки. Кои брандове представяте на българския пазар?
Работим успешно с голям брой компании. Целта ни е да предложим на българския потребител продукти с отлично качество на приемлива цена. Внасяме висококачествените словенски туристически обувки Alpina, чешките ролери и зимни кънки Tempish, както и организираме любителски състезания по ролери за малки и големи. В продуктовата ни гама присъстват палатки и спални чували на известната марка Husky, водоустойчиви и ветроустойчиви якета и панталони в удобно и компактно калъфче за съхранение Mac in a sac (Ирландия), трекинг чорапи Nordhorn (Полша), ски якета и панталони Kilpi (Чехия). Дистрибутори сме на българските здрави и удобни туристически раници Ташев.
Какви цели си поставяте чрез участието на Sofia Sport & Healthy Life и с какви клиенти искате да се срещнете?
Досега липсваше подобно изложение и се радваме, че вече има такова. Имаме изградена дистрибуторска мрежа в страната, но искаме да я разширим и да осъществим контакти с нови дистрибутори и клиенти. Нашата цел е марките, които предлагаме на пазара, да станат още по-известни и разпознаваеми.

С оглед на предстоящия зимен сезон ще покажете ли нови продукти и какъв ще бъде фокусът на участието Ви?
Ще представим два нови модела обувки на словенската марка Алпина
 
 
Новият спортен сайт, отразяващ пръв горещите новини от световната спортна сцена, ексклузивни интервюта, актуални анализи, аудио и видео материали, резултати на живо и директни репортажи на мачовете от 'А' група и световните дивизии.
 
 
    b2bmagazine.bg

 
b2b Magazine – е брандът, под който вече излиза най-четеното бизнес списание в България. То има силно присъствие онлайн на собствен домейн и собствена платформа за по-удобно четене и разглеждане на всеки нов брой.

 
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com