Nieuwsbrief GV Delta Sport
Wat waren we allemaal weer blij dat de sportlocaties geopend werden afgelopen zaterdag 15 januari. Kijk en lees in onze wekelijkse nieuwsbrief over de verschillende groepen die weer volop in training gingen.
  
De voorselectie vanaf 4/5 jaar tot een jaar of 8 trainen succesvol op zaterdagmorgen en woensdagmiddag onder begeleiding van Jutta Padmos.
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                          
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 21 januari 2022 nummer 356
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                       
                           
                                                                                     Wij trainen in de voorselectie turnen      
  
Wil je ook sponsor worden van GV Delta Sport?           Heb je nog een turnpakje thuis hangen?
                                                                                        Breng deze mee naar de turnhal
                                                                                        Verkoop het aan ons kledingrek
 
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Inmiddels nieuwe editie op facebook gezet. De laatste editie op 18 januari 2022
Vraag alle info op bij info@deltasportgym.nl
Woensdagavond de turnhal opengesteld voor ook vrijturnen
Afgelopen jaar hebben we at verschuivingen gehad in de lessen en groepen. mede door de corona en lockdown hebben we gemeend om de woensdagavond anders in te delen. Vanaf 20.00 uur is normaal freerunnen maar daar is momenteel weinig animo voor. Vanaf volgende week woensdag gaan we ook daar vrijturnen aanbieden vanaf 15/16 jaar en ouder. Vrijturnen is momenteel ook op donderdagavond en dat blijft ook zo staan.
Programma: woensdag 20.00-21.30 uur in de turnhal vrijturnen en mogelijk uitstap naar freerunnen
                     donderdag 20.00-21.30 uur vrijturnen vanaf 14 jaar en ouder
Beide avonden staan onder begeleiding van trainers GV Delta Sport. 
 
Acrodemogroep start ook weer met training
De Acro demogroep start zondag 23 januari ook weer met de trainingen na de lastig lockdown afgelopen maand. de groep traint onder Sacha Welleman en Aurelia Ciarelli tussen 11.00-13.00 uur. De tweede training in januari is op 30 jauari zelfde tijd. Wil je meedoen kom dan een proeftraining volgen.
 
Turnsters van de C-selectie GV Delta Sport
waren actief tijdens de lockdown
Afgelopen zaterdagmiddag was het voor de C-selectie dames turnsters tijdens de trainingen een gezellige afsluiting met diploma en oorkonde afsluiting voor de opdrachten die zij kregen van de trainers. Er werden onderlinge teams gevormd die dan gezamenlijk de opdrachten uitvoerden. De beloningen waren weer geweldig waardoor er weer veel blij gezichten waren.
Hoofdtrainster Romée Baart  gaat met de groep turnsters op de foto.
 
Voorselectie turngroep maakt stappen
Het blijft een geweldig gezicht hoe de trainers zich inzetten voor de turn(sters) van de voorselectie iedere zaterdagmorgen en woensdagmiddag in de turnhal en hal 1. Hoofdtrainster Jutta Padmos met de assistenten Rosanne Mol en Féline Hanse maken mooie trainingen en blije gezichten bij de kinderen. De voorselectie is een groep waar de basis gelegd wordt voor selectieturnen in de toekomst. Hoe de turn(sters) verder ontwikkelen is ook het doel op wat voor niveuau ze aankunnen en later ingedeeld worden in één van de selectiegroepen. Dit wordt natuurlijk rustig opgebouwd om de juiste keuze te maken voor het kind.
  
Heb je ook interesse om in de voorselectie te trainen dan kan je aanmelden via info@deltasportgym.nl en dan kijken of je geschikt ben om mee te trainen.
 
Wat waren we weer blij dat we in de turnhal kunnen trainen
Voor de derde keer waren we in een lockdown terecht gekomen en opnieuw verbannen vanuit de sportlocatie. Het voelde oneerlijk aan want GV Delta Sport had alles perfect geregeld voor de corona. Maar toch werden we weer het slachtoffer van de oplopende virus in het land en stonden we 18 december 2021 weer met lege handen. Gelukkig kwam net de kerstvakantie aan, waar we een compleet programma voor hadden liggen, om te gebruiken voor even rust. Na de kerstvakantie aantal buitentrainingen gedaan maar gelukkig mochten we 15 januari weer naar binnen. En gelukkig ook weer de volle tijd waarvan vele lessen in de avonduren zijn.
Weer terug naar normale trainingen
  
Dat vele leden weken hebben stil gestaan was duidelijk bij de eerste trainingen afgelopen weken. Achterstand is weer opgelopen voor de wedstrijdturn(sters) en Acrogymnasten. de trainers gaan natuurlijk dan ook weer voorzichtig te werk om alle trainingen weer stap voor stap op te bouwen.
Wanneer start het wedstrijdseizoen weer!
De a.s persconferentie van de regering op dinsdag 25 januari lijkt te gaan over verdere versoepelingen binnen de horeca, theater maar ook binnen de sport. Worden de wedstrijden weer vrij gegeven en mogen er weer toeschouwers op de tribune. We wachten met spanning af wat er gaat gebeuren want vele turn(sters) en acrogymnasten kijken reikhalzend uit naar de start van de wedstrijden die in november zo bruut werden verboden. De KNGU zal alle vermogens bij elkaar moeten zoeken om alsnog een degelijk wedstrijdplanning te maken om toch nog wat te bieden aan de hard trainende leden. Tot nu toe hebben slechts enkele turnsters van Delta Sport op een wedstrijd geweest in Groningen en Den Haag maar dat was het de lagere divisies hebben helemaal geen wedstrijden gehad en dat is al voor het tweede jaar. We wachten met spanning af wat het ons gaat brengen.
 
Freerunners weer volop in de training
op maandag- en dinsdagavond
  
  
  
Freerunners wisten afgelopen maandag- en dinsdagavond de turnhal weer goed te vinden. Natuurlijk snakte iedereen naar de training en om de achterstand  van conditie en oefeningen weer in te lopen.
 
Wie wil er op vrijdagmorgen kind- en oudergym geven
-Eén van onze trainers is binnenkort met zwangerschapsverlof
Wij zijn op zoek naar een trainster/begeleider voor de vrijdagmorgen bij kind- en oudergym. Op dit moment gaat onze huidige trainer binnenkort met zwangerschapsverlof en zou fijn zijn dat we hulp krijgen om deze te vervangen voorlopig. Wij helpen je met opstarten en begeleiden je om met plezier de allerkleinste kinderen plezier te geven op deze vrijdagmorgen dat bestaat uit twee lessen van 09.30-10.30 uur en 10.30-11.30 uur.
Heb je vragen en/of wil je aanmelden dan kan dat bij info@deltasportgym.nl of Kees Verkerke 0651402279
 
Er wordt weer hard gewerkt aan nieuwe sponsoren
De laatste twee corona jaren is er een verloop geweest bij onze sponsoren maar ook in onze sponsorcommissie. Inmiddels is alles opnieuw opgestart en zullen we binnenkort zowel op de site, nieuwsbrief en turnhal de sponsoren (die gebleven zijn) opnieuw indelen. 
Heb je ook interesse om sponsor te worden meld je dan aan bij info@deltasportgym.nl dan zorgen we dat Marinda Meijer en/of Peter van Welt contact met jullie opnemen en de sponsorplan met verschillende mogelijkheden jullie aanbieden. Er kan gekozen worden vanaf € 50.-- en/of € 100.--voor op het bord in de gang en site/nieuwsbrief tot zilver, goud, platina sponsor met wat hogere bedragen maar dan komt er ook een banner in de turnhal en veel  privileges binnen de club.
De nieuwsbrief gaat wekelijks naar ruim 600 leden en wordt openbaar via onze website. De website wordt maandelijks bezocht tussen de 4000 en 6000 bezoekers. 
OZAK definitief verplaats naar 2 en 3 april 2022
 
Wedstrijdschema voor de Acroselecties van GV Delta Sport
 
    
Agenda
Zaterdag 29 en zondag 30 januari KNGU turnwedstrijd in de grote sporthal (afgelast)
Zondag 23 januari acrodemogroep training in de turnhal 11.00-13.00 uur
Zaterdag 29 januari: C-selectie turnen dames gaan schaatsen in Rotterdam
Zondag 30 januari acrodemogroep training in turnhal 11.00-13.00 uur
Zondag 12 februari 2022 landelijke KNGU plaatsingswedstrijd Noah de Ruijter en Anne-li Slootmaker in Helmond
Zaterdag 19 en zondag 20 februari districts heren turnwedstrijd in turnhal Zierikzee
Zaterdag 12 maart 2022 landelijke plaatsingswedstrijd KNGU individueel in Nijmegen
Zaterdag 26 maart 2022 OZFK (Open Zeeuwse Freerun Kampioenschappen) in de turnhal GV Delta Sport
Zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 5e OZAK (open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) In Laco Sportcentrum
Datum nog plannen voor gezamenlijke clubkampioenschappen Delta Sport en Turnschool Zeeland dames selecties
Clubkampioenschappen recreatieve groepen Delta Sport (onder voorbehoud nog geen datum)
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport naar 2022
  
     
      
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.