Nieuwsbrief september 2011   Maak direct online een afspraak
 
Een nieuwe naam
Beste Patiënt,
 
Ik, Frosja Scheepens, zet na het plotselinge overlijden van mijn zeer gewaardeerde collega, Herman van Dannis, de praktijk alleen voort onder een nieuwe naam: Tandartspraktijk Tilburg. Zoals vanouds willen wij op het hoogste niveau zorg bieden voor u en uw mondgezondheid. Voor ons blijft tijd, aandacht en kwaliteit voorop staan.
 
De website is ook veranderd in www.tandartspraktijk-tilburg.nl (let op het streepje). Indien u ons wilt mailen gebruik dan info@tandartspraktijk-tilburg.nl in plaats van info@vdstandartsen.nl. Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in onze praktijk heb ik besloten een periodieke nieuwsbrief uit te brengen. Wees niet bang, ik houd ook niet van SPAM.
 
Ik richt mij op een mooie toekomst met u!
 
Met vriendelijke groet,
Frosja
 
Een nieuwe tandarts erbij
Elke Peters versterkt sinds augustus ons team. Dat doet ze met veel plezier. Zij zal naast alle vertrouwde gezichten zorg dragen voor uw mondgezondheid. Elke Peters is in 2006 afgestudeerd als Tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij heeft zich naast algemene tandheelkunde gespecialiseerd in implantologie. Op onze website leest u meer over Elke.
 
Hierdoor hebben we ook weer ruimte voor de vele nieuwe patiënten die u naar ons doorverwijst.
 
Uw tandarts en Social Media
In het online tijdperk kunnen wij als praktijk natuurlijk niet achterblijven. Na de eerste praktijk in de regio waar u zichzelf online kon inschrijven en zelf afspraken maken/beheren, zijn wij nu ook actief op diverse online platforms. Zo zijn wij te vinden op Twitter:@TilburgTandarts maar ook op Facebook en Hyves
 
Tandartspraktijk Tilburg | Hoefstraat 179-1 | 5014 NK Tilburg 013-5425810 | www.tandartspraktijk-tilburg.nl