NIEUWSBRIEF HUISARTSENPRAKTIJK DE WILDENBERG
December 2019 
NIEUWSBRIEF
Beste patiënten, hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van huisartsenpraktijk De Wildenberg. Mocht u het niet op prijs stellen om periodiek een nieuwsbrief te ontvangen, dan kunt u onderaan deze nieuwsbrief op uitschrijven klikken.
 
FEESTDAGEN
Tijdens 1ste, 2de kerstdag (25 en 26 december) en 1 januari is de huisartsenpraktijk gesloten. Voor dringende gevallen is de huisartsenpost geopend. Belangrijk is dat u in alle gevallen eerst telefonisch contact opneemt via het centrale telefoonnummer van de huisartsenpost 0900-8818!
 
Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2020!
AANGEPASTE TIJDEN BENU APOTHEEK
Tijdens de feestdagen heeft Benu Apotheek afwijkende openingstijden.
Hierdoor zijn de openingstijden van servicepunt apotheek Ysselsteyn als volgt: 
24 december en 31 december van 13.30 tot 15.30 uur.
25 december, 26 december en 1 januari zijn we helemaal gesloten.
 
BEVOLKINGSONDERZOEK BORSTKANKER
Op 3 december 2019 gaat het bevolkingsonderzoek borstkanker in Venray weer van start. Alle vrouwen van 50 tot en met 75 jaar krijgen elke twee jaar een uitnodiging om mee te doen.
Een op de zeven vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Het bevolkingsonderzoek is bedoeld om borstkanker zo vroeg mogelijk te ontdekken. Hoe eerder borstkanker wordt ontdekt, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling.
Van 3 december 2019 tot begin mei 2020 staat er een mobiel onderzoekscentrum op parkeerplaats De Wieën, bij Sporthal de Wetteling, Sportlaan 1, 5801 AH te Venray.
Aan het onderzoek zijn geen kosten  voor u verbonden.
 
UITSLAGEN
In verband met de strengere privacy wetgeving mogen uitslagen voortaan alleen nog doorgeven worden aan de patiënt zelf. Wij mogen dus geen uitslag aan u doorgeven van bijvoorbeeld uw partner of kinderen. Daarom aan alle patiënten het verzoek om zelf te bellen voor uw uitslagen. Bij voorbaat dank.
 
 
HUISARTSENPRAKTIJK DE WILDENBERG
Litsenbergweg 20a
5813 CG Ysselsteyn
www.huisartsenpraktijkdewildenberg.nl