Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie september 2019
Ik kan niet meer wachten...!
 
Over 6 dagen is het eindelijk zo ver: de 34e AMGEN Singelloop Breda. Maanden van voorbereiding van jullie en van ons komen dan tot volle bloei op misschien wel het gezelligste hardloopfeest van Nederland.
We hebben er zo veel zin in!
 
Veel artikelen in deze laatste nieuwsbrief. Let's Go!
We hebben deze keer de volgende artikelen voor je: 
 • Sta jij goed voorbereid aan de start?
 • Inschrijven kan nog!
 • Vul je medisch paspoort in
 • Singelloop Krant in de bus en in de winkel
 • Supersnelle Singelloop Updates
 • Singelloop live op radio en TV
 • Volg jouw favoriete Singellopers
 • Succes op het sponsorfront
 • Singelloop story: lopen met Greetje - blog 4
Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!

Sta jij goed voorbereid aan de start?
 
In de laatste week voor ons evenement ontvangen we veel vragen over allerlei praktische zaken. Het worden er wel steeds minder, want we hebben een uitgebreide FAQ pagina met veelgestelde vragen!
 
Kan ik me nog inschrijven? Wanneer krijg ik mijn inschrijfnummer? Weet je in welk startvak ik sta? Hoe laat vertrek ik? Waar zijn de kleedkamers? Zijn er lockers beschikbaar? Waar kan ik mijn medaille laten graveren?
 
Allemaal logische vragen. En daar hebben we natuurlijk ook een antwoord op! Je vindt vast een antwoord op je vraag op onze site!
 
Dat geldt ook voor vragen van deelnemers aan de Businessrun.
 

Inschrijven kan nog!
 
De voor-inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Alle startnummers op naam zijn verstuurd of worden in gereedheid gebracht voor het afhalen in het Singelloop weekeinde. Nog niet ingeschreven maar wel enorm veel zin om aan het grootste eendaagse feest van Breda mee te doen? Geen paniek: het kan nog! 
 
Ook in het weekeinde van de Bredase Singelloop kun je nog terecht bij onze vele vrijwilligers. Zij staan voor je klaar om je te helpen met jouw deelname.
 
Je kunt nog inschrijven op zaterdag 5 oktober tussen 12.00 en 15.00 en zondag 6 oktober vanaf 9.00 in het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan.
Dit is direct bij de startlocatie.
 
Betaling van het inschrijfgeld kan contant worden voldaan, pinnen is vanaf dit jaar ook mogelijk.
Zien we jou komend weekeinde? Be there!
 

Vul je medisch paspoort in!
 
Veiligheid voor alles. En met een goede voorbereiding kom je heel ver. Maar soms gaat niet alles zoals gehoopt of verwacht. En dan is het handig dat je een Plan B hebt!
 
Op de achterzijde van het startnummer kunnen deelnemers hun persoonlijke gegevens invullen. Die informatie kan van groot belang zijn, indien we gebruik (moeten) maken van medische hulp tijdens de AMGEN Singelloop Breda.

Vul het medisch paspoort in of vraag de loper(s) die je komt aanmoedigen dit te doen!

Singelloop krant in de bus en in de winkel 
 
Heb je 'm al in de bus gehad, de Singelloop Krant 2019? Weer 24 pagina's boordevol informatie. Huis-aan-huis bezorgd in de gehele gemeente Breda op zo'n 65.000 adressen. Wat vind je er van?
  
Deze krant wordt in samenwerking met Abdera Media vorm gegeven. Aandacht voor het programma, de goede doelen en pagina's vol met nuttige weetjes voor ons event op de Eerste Zondag van Oktober: De AMGEN Singelloop Breda.
 
Helaas gaat het soms wel eens mis met de bezorging. Heb je de Singelloop krant niet ontvangen? Geen nood! Download 'm via bovenstaande link of haal je eigen exemplaar bij een filiaal van onze partner Albert Heijn bij je in de buurt.
 
Veel leesplezier gewenst! 

Supersnelle Singelloop Updates
 
Facebook, Twitter, Instagram, vloggen en bloggen... we doen het allemaal voor je op de eerste zondag van oktober! Natuurlijk hebben we de 'razende reporters' Marc en Marleen die langs het parkoers op we zijn naar leuke beelden en verhalen. Maar we zijn ook benieuwd naar jullie social activiteiten!

Deel met ons jouw ervaringen, belevenissen, leuke nieuwtjes en de te gekke foto's. Tag ons en laat onze social media redacteur jouw ultieme Singelloop gevoel meebeleven. De leukste, meest ontroerende, grappigste en meest toffe posts delen we met de hele Singelloop community.
 
En wie weet maken we samen #SingelloopBreda #DeGezelligste singelloop van Nederland weer trending, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van  via onze social media kanalen. 
 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Singelloop live op TV en radio 
 
Dit jaar is de Singelloop live te volgen op internet, op radio en... op TV! We zijn super blij met onze mediapartners en proberen samen met hen de beleving van de Singelloop te presenteren.
 
BredaNu verzorgt in samenwerking met Omroep Brabant een live verslag van de Singelloop op 6 oktober. Als je na jouw inspanning én ontspanning in de stad met de beentjes omhoog thuis zit, kun je 's avonds genieten van een prachtige sfeerrapportage in de vorm van een samenvatting op jouw regionale TV zender!
 
Maar zeker ook in de aanloop naar de eerste zondag in oktober zul je bij BN DeStem prachtige achtergrond verhalen lezen in het dagblad of online. Net als in de Bredase Bode en BredaVandaag waar dit jaar meer de nadruk ligt op Bedrijvig Breda en omstreken.
 
Last (but not least) gaan we voor het derde jaar weer live verslag op de radio ter beschilkking stellen samen met online streamingstation 076 Radio, onder andere bekend van de live uitzendingen van NAC Breda!
  
Kijk hier waar je precies de Singelloop live kunt volgen. We zijn benieuwd naar jullie reacties!
 

Volg jouw favoriete Singellopers! 
    
Na de Europese primeur van afgelopen jaar biedt Singelloop Breda haar deelnemers, supporters en alle overige belangstellenden weer het gratis gebruik van de tracking-app aan.

De Singelloop Breda-app van Athlinks biedt o.a. de volgende mogelijkheden:
 • Tracking op actieve kaart van parcours 
 • Live nieuwsfeeds van de organisatie ontvangen
 • Live bekijken van uitslagen
 • Direct delen van jouw resultaten via social media
 • Je kunt het certificaat van jouw resultaat claimen & downloaden
Kijk voor meer informatie en de gebruiksaanwijzing later deze week op onze site.
Download de app direct!

Succes op het sponsorfront
 
Net als in de vorige nieuwsbrief willen we even kort stilstaan bij enkele nieuwe sponsoren die zijn toegetreden tot de Singelloop-familie. Zij helpen ons de Bredase Singelloop mede mogelijk te maken!
 
Vandaag een lekkere verse salade met tomaat, paprika of komkommer gegeten? Of yoghurt met vers fruit als bessen, bramen of kersen? De kans is groot dat jouw verse producten geteeld zijn met de producten van Meteor Systems uit Breda! Want Meteor Systems is wereldwijd marktleider in het produceren van complete teeltsystemen. Lees meer op onze site.
 
In de week voorafgaande aan de 34e editie van de Bredase Singelloop opent Hoppenbrouwers Techniek de deuren van een fonkelnieuwe vestiging in Breda. En als partner van de Bredse Singelloop wil deze organisatie zich laten zien als sportieve werkgever die wel warm loopt voor Breda! Klik hier voor meer info.
 
KPN NetwerkNL heeft zich als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen aan te sluiten op het glasvezel netwerk. Binnenkort beginnen de werkzaamheden in Breda. En om de potentiële klanten zo goed mogelijk te informeren zocht zij naar een partner in Breda. Die vindt KPN NetwerkNL in de Bredase Singelloop.
Op de site staat een leuk artikel over deze samenwerking.
 
We heten alle sponsoren van harte welkom en wensen hen een prettige en langdurige samenwerking toe!

Singelloop Story: lopen met Greetje - Blog 4
 
In aanloop naar de Bredase Singelloop 2019 neemt de Bredase wethouder Greetje Bos ons mee in haar voorbereidingen. Greetje doet dat via Instagram en maandelijks via een blog. In deze nieuwsbrief een verwijzing naar Greetje's vierde blog over vogeltjes-loop, herstel-hoop en tussenprintjes.  
 
Het blessureleed lijkt achter de rug. Greetje heeft weer wat trainingsarbeid achter de rug. Benieuwd wat haar bezig houdt vlak voor Uur U? Lees het in haar persoonlijk blog op onze site.
Volg haar voorbereiding ook op haar persoonlijke Insta-account.
 

Onze partners: