Nieuwsbrief
 editie augustus 2018
Ken je dat? Een beetje in een gekke bui omdat je positief gespannen bent? Bij ons neemt de spanning toe: het is nog maar 5 weken tot de start van de 33e editie van de AMGEN Singelloop Breda.
En we hebben er enorm veel zin in!
 
Onderwerpen in deze Nieuwsbrief:
 • Inschrijven? Natuurlijk kan dat nog!
 • Dubbele uitdaging voor DRV
 • Weetjes in voorbereiding op...
 • Singelloop in de media
 • Breda brengt het samen: Goede Doelen
 • En omdat er zo veel te melden is...
 • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
We wensen je veel leesplezier toe. Tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Inschrijven? Natuurlijk kan het nog! 
 
Doe je dit jaar voor het eerst mee of ben je een ervaren rot? Verzekerd van deelname aan de AMGEN Singelloop 2018 ben je door je snel in te schrijven. Be there!
 
Voorinschrijven heeft onder andere als voordelen:
 • Je krijgt stevige korting op het inschrijfgeld;
 • Een plekje op jouw favoriete afstand is gegarandeerd;
 • Een leuke stok achter de deur: jij gaat die afstand toch halen!
 • Als je voor 17 september inschrijft krijg je je startnummer met jouw naam er op netjes thuisgestuurd;
 • Schrijf je later in? Dat kan natuurlijk ook. Maar helaas kunnen we dan je naam niet meer op het startnummer verwerken. Jouw startnummer leggen we dan netjes voor je klaar op het Stadskantoor!
 
Netwerk-lopen
Liever samen lopen met je collega's? Schrijf je dan in voor de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop! Heerlijk samen lopen in teamverband en achteraf gezellig naborrelen en netwerken in het Chassé Theater.
 
Misschien is het dan wel een leuk idee om 'jouw baas' te vragen of jullie als bedrijf aan de start kunnen staan. Dat heeft voor het bedrijf én voor jou een heel aantal leuke extraatjes. Benieuwd? Check dan de speciale bedrijvenpagina op onze site en schrijf je in voor de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop.
 

Dubbele uitdaging voor DRV!

De Bredase Singelloop en de Harbour Run in Rotterdam vallen dit jaar beiden op zondag 7 oktober. Als sponsor van beide events heeft DRV dit jaar dus een organisatorische uitdaging. Drie medewerkers willen laten zien dat ze wel van een uitdaging houden: ze staan aan de start van zowel de Singelloop als de Harbour Run!! Hoe doen ze dat?
Evelien van den Berg (Accountant & directielid, Rotterdam), Jurriën Kwaak (Controleassistent, Oud-Beijerland) en Erika Laurijssen (Assistent Accountant, Breda) starten om 11:00 uur aan hun 5 km loop langs de singels van Breda. Na de finish op de Grote Markt, worden ze -met de Singelloop medaille 2018 trots in de hand- in een apart konvooi naar de Rotterdamse haven geloodst.
Eenmaal daar aangekomen moeten ze zich vrijwel direct, om 12:30 uur, melden aan de start van de Harbour Run om de obstacle run van 10 km af te leggen. Deelname aan beide events is dus niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook een organisatorische. Want lukt het hen om zich op tijd te melden op de Waalkade in Rotterdam? En zijn ze op tijd terug op de Grote Markt in Breda voor het afsluitende drankje en gezellig samenzijn? Want daarin zijn we in Breda natuurlijk onverslaanbaar!
DRV heeft een mooi filmpje gemaakt in de voorbereiding met mooie sfeerbeelden uit de stad en heeft ook een mooie pitch gemaakt van de Bredase Erika Laurijssen. Kijk hier naar haar verhaal!

Weetjes in voorbereiding op...
 
Er zijn tientallen en misschien zelfs wel honderden 'dingetjes' die te maken hebben met de Bredase Singelloop. Soms belangrijk, soms minder. Maar of het belangrijk is bepalen jullie natuurlijk. Daarom eens een keer op een andere manier aandacht voor zaken via 'wist je datjes'!
Wist je dat:
 • ... je nog steeds het supergave Singelloopshirt 2018 kunt bestellen? 
 • ... iedere 1.000e inschrijver het inschrijfgeld terugkrijgt?
 • ... je dit jaar op een andere plek kunt omkleden?
 • ... er ook weer kledinglockers beschikbaar zijn?
 • ... de achterkant van je startnummer een medisch paspoort bevat? Natuurlijk wel even invullen dus!
 • ... je op 7 oktober voor de sportmassage terecht kunt bij Revant?
 • ... je bij jouw Singelloop wordt gesteund door zo'n 18.000 medelopers en 80.000 fans en bezoekers?
 • ... die muzikaal worden verwend door ruim 30 bands, DJ's, muziekgezelschappen en artiesten?
 • ... je op veel praktische vragen een antwoord kunt vinden op onze site bij Veelgestelde Vragen?
 • ... Breda nog steeds de Beste Binnenstad is van Nederland? En terecht!
Bovenstaande punten zijn lekker praktisch en goed om te weten in je voorbereiding op misschien wel het gezelligste hardloopfeest van heel Nederland. Later meer!

Singelloop in de media 
 
De komende periode zul je ons met regelmaat tegenkomen. In de krant, op internet, in de Singelloopkrant op radio en... op TV! We zijn super blij met onze mediapartners en proberen samen met hen de beleving van de Singelloop te presenteren.
 
Omroep Brabant draagt de Bredase Singelloop al jaren een warm hart toe en is steeds aanwezig op de eerste zondag van oktober. Er doet zelfs een team mee dit jaar wat geld inzamelt voor 'Make-A-Wish'. Daarover later wellicht meer!
 
De afgelopen periode waren we op de website en de app al zichtbaar met een gave trailer van 15 seconden.
 
BredaNu verzorgt in samenwerking met Omroep Brabant een live verslag van de Singelloop op 7 oktober. Als je na jouw inspanning én ontspanning in de stad met de beentjes omhoog thuis zit, kun je 's avonds genieten van een prachtige sfeerrapportage in de vorm van een samenvatting op jouw regionale TV zender!
 
Maar zeker ook in de aanloop naar de eerste zondag in oktober zul je bij BN DeStem prachtige achtergrond verhalen kunnen lezen in het dagblad of online. Net als in de Bredase Bode en BredaVandaag waar dit jaar meer de nadruk ligt op Bedrijvig Breda en omstreken.
 
En wat denk je van onze eigen Singelloopkrant? In samenwerking met Abdera Media stellen we ook dit jaar weer een informatieve krant samen die gratis huis-aan-huis wordt bezorgd in de Gemeente Breda. En ontvang je deze per ongeluk niet? Geen nood! Je kunt de Singelloopkrant dit jaar ook afhalen bij een Albert Heijn filiaal bij je in de buurt.
 
Last (but not least) gaan we voor het tweede jaar weer live verslag op de radio ter beschilkking stellen samen met online streamingstation 076 Radio, onder andere bekend van de live uitzendingen van NAC Breda!

Breda brengt het samen: goede doelen
 
Natuurlijk heeft de Bredase Singelloop haar eigen goede doel met Revant Medisch Specialistische Revalidatie. Maar we weten dat er nog veel veel meer initiatieven zijn om geld in te zamelen voor goede doelen. Heb jij ook een speciale reden om mee te doen? Laat het ons weten! 
De enorme bevlogenheid waarmee jullie in beweging komen om je medemens te helpen is hartverwarmend. De veelheid van de goede initiatieven is overweldigend en het maakt ons blij dat we met ons evenement een platform bieden voor deze initiatieven.
 
Het is heel erg leuk om zo af en toe een dergelijk initiatief onder de aandacht te brengen en uit te lichten op onze site en social media. Graag willen we er hier een paar noemen als voorbeeld. Sommigen met een link naar een eerder artikel, sommigen zonder link.
En wie weet, komen we daar later nog eens op terug. Laat je vast inspireren!
Waarschijnlijk zijn er nog veel meer. Wij wensen alle deelnemers in elk geval veel succes toe!
Jouw initiatief met ons delen? Laat het weten via social of communicatie@bredasesingelloop.nl

En omdat er zo veel te melden is...
 
zetten we nog een aantal andere interessante weetjes op een rijtje. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan!
Wist je dat:
 • ... Rabobank Feestteam weer de warming-up van de familieloop doet? 
 • ... er jaarlijks bij het Stadskantoor een 'Promoplein' wordt ingericht?
 • ... je daar jouw bedrijf, stichting, club of goede doel kunt presenteren? 
 • ... Ron van Steen je daar alles over kan vertellen? Vraag maar raak!
 • ... we dit jaar betere faciliteiten voor rolstoelers inrichten bij de Start?
 • ... we dat ook doen op de Grote Markt? Info volgt!
 • ... we ongelooflijk dankbaar zijn voor alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld?
 • ... we ook weer verschillende nieuwe sponsoren hebben waar we later meer over vertellen?
 • ... het nog maar 5 weken duurt voor het zo ver is? Joehoe!

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: