Van Koesveld Financiële Specialisten
 Januari 2022 De Spil 21A
 3774 SE  Kootwijkerbroek
 
 Telefoon algemeen:    0342 - 424242
 Telefoon hypotheken:  0342 - 424252
App verzekeringen /nood: 06-2908 2610
App hypotheken 06-3756 0707

 
      Handige links:
     
Koesveld.nl
      Online autoschade melden

      Digitale polismap:
      ASR
      Nationale Nederlanden
     
Nh1816
     
VKG
      Voogd & Voogd


Geachte   relatie,


Allereerst de beste wensen voor uw allen. Dat gezond blijven best bijzonder is, is ons  inmiddels wel duidelijk geworden. Wat heeft Corona in twee jaar tijd economisch veel teweeg gebracht. Persoonlijk denk ik dat de wereld echt gaat veranderen. Corona versneld dit proces. Sommige beroepen en sectoren komen tot stilstand, andere sectoren ontstaan en groeien op. Welke dat zijn, is vooral met beleggen erg belangrijk. Door succesvol te zijn met beleggen in die groeisectoren is het mogelijk om een goed rendement te maken.

 

Doordat we steeds meer thuiswerken met enkelvoudige lijnen, kan het zijn dat u in gesprek krijgt of niet direct opgenomen wordt. Echter wij bellen u direct terug als het bestaande gesprek is afgelopen. Appen kan uiteraard ook altijd.

Hartelijke groeten,
Nico van KoesveldOns nieuws van januari 2022 voor u:

 
 

Uitkomen met inkomen
Peiling coronacrisis: financiële gevolgen voor huishoudens. Kwetsbare werkenden zoals jongeren, flexwerkers en zelfstandigen ervaren op dit moment vaker een terugval in inkomen dan mensen in loondienst. Het Nibud budgetadvies helpt je erbij om dit te voorkomen. Wellicht door de gevolgen van Corona kan er van alles veranderen in je persoonlijke financiële situatie. Wacht niet af en pas deze aan. De Nibud corona Geldwijzer helpt je erbij.

Ben je studerend, bezoek de DUO hulppagina

Voor ondernemers is er coronasteun van de Overheid.Tip van de maand: verbeteringen aan de woning direct doorgeven


 


Wijzigingen met verbouwingen en installatie zonnepanelen altijd direct doorgeven aan ons. Vaak heb je garantie tegen onderverzekering. Zo krijg je bij een gedekte schade altijd het volledige schadebedrag uitgekeerd. Echter als er een verbouwing of verbetering wordt toegepast, vervalt de garantie van de onderverzekering. Je krijgt dan bij schade niet de volledige schade uitgekeerd. Direct de verbetering van de woning doorgegeven voorkomt dat je onderverzekerd bent en je dus bij een gedekte schade volledig schadeloos gesteld wordt. Onderverzekering uitgelegd.

Zonnepanelen ook doorgeven
Mooi voorbeeld is dat aangebrachte zonnepanelen ook doorgegeven moeten worden willen deze mee verzekerd zijn. De installatienota ons doorsturen is voldoende om dit mee te verzekeren. Let op dat de installateur gecertificeerd is. Er kan met verkeerd installeren behoorlijk wat mis gaan en zonnepanelen kun je niet uitzetten als het misgaat. 
Bekijk de video met vlambogen.  Vlambogen toegelicht.

Laat de energiemaatregelen niet liggen
Bij het afsluiten van je hypotheek kun je extra lenen voor energiebesparende maatregelen: tot 6 procent van de waarde van je woning, met een maximum van € 9.000. Voor € 9.000 heb je in een gemiddelde eengezinswoning bijvoorbeeld 10 zonnepanelen, spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

Verlaag je maandlasten
En betaal je meer dan 2% rente op je hypotheek, dan is oversluiten wellicht nog steeds een optie. We zien een licht stijgende rente. De stevige inflatie van nu, kan zorgen voor een verdere stijging van de marktrente. De hypotheekrente zal dan ook stijgen. Nu lang vastzetten tegen een lage rente, dan weet je voor een lange periode wat je maandlasten zijn. Met onze vrijblijvende berekening zie je direct of het lonend is. Richard 0342-424252 denkt graag met je mee.

Kijk hier voor de uitleg energiebesparende maatregelen.

 

 
 
 


 
 

2021 een prachtig beleggingsjaar
In het begin van 2021 gaf ik aan dat er eigenlijk het enige alternatief voor sparen beleggen is. Velen heb de stap gewaagd en zijn gaan beleggen met een risicoprofiel wat nauw aansluit bij de persoonlijke doelstellingen en risico’s die men wil nemen. Laten we eerlijk zijn, het is een super beleggingsjaar geworden. Wij hebben twee smaken in huis, Brand New Day en Dexxi. Met name Dexxi is zeer overzichtelijk, laagdrempelig, begrijpelijk en met zeer lage kosten. Met beleggen starten kan nog steeds, replay op deze mail, dan belt onze beleggingsadviseur je om het toe te lichten. Anders blijf je betalen over je spaargeld zonder rendement? 

Fiscale wijzigingen en belastingtips 2022 ook voor de hypotheek

  Een kleine greep uit onze samenwerkende partijen:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-2908 2610 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin