Hej,
 
 
Den som väntar på något gott...
 
Imorgon onsdag 26 augusti hälsar vi dig varmt välkommen till vår nya butik på Folkungagatan 100. Vi har jobbat hårt i drygt en månad på att göra i ordning lokalen och hoppas att ni kommer att trivas hos oss. Vi skulle gärna slå till med ett stort invigningskalas, men tyvärr är det ju inte alls läge för sådana tillställningar just nu.
 
Vi har fortsatt en gräns på max på 5 kunder samtidigt i butiken, för att kunna hjälpa alla på ett säkert sätt och undvika smittspridning. Om dörren är låst när du kommer så är det redan fullt, då ber vi dig vänta en stund tills en kund går ut, då är nästa välkommen in.
 
 
Kan du inte komma till oss så går det utmärkt att maila till order@litetnystan.se så hjälper vi dig gärna med din beställning. Vill du hämta varorna i butiken så går det såklart bra, annars får du en förskottsfaktura via mail, den kan betalas via swish eller bankgiro och sedan skickar vi varorna till dig med Postnords varubrev. Små paket levereras i brevlådan och för de större kan du själv välja om du vill ha leverans till dörren eller hämta försändelsen hos postombud.
 
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

Folkungagatan 100, 116 30 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
 
öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15
söndagar och helgdagar stängt