Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie juni 2019
Beste Singello(o)pers,
 
Op het moment dat deze nieuwsbrief wordt geschreven bereiden de Oranje Leeuwinnen zich voor op hun halve finalewedstrijd op het Wereldkampioenschap voetbal in Frankrijk. Inmiddels hebben ze al historie geschreven en wie weet wat er nog meer in het vat zit...

Voor velen is deelname aan de Bredase Singelloop misschien een super gezellige afwisseling van hun normale loopkilometers, voor anderen is het misschien juist het schrijven van een persoonlijk stukje geschiedenis. Wordt er een doel bereikt of misschien een periode afgesloten. Elke loper heeft immers zijn of haar verhaal...!
Wat betekent de Bredase Singelloop voor jou?

 
In onze maandelijkse nieuwsbrief hebben we dit keer voor je:
 • Singelloop medaille 2019: jullie hebben gekozen!
 • Singelloop story: lopen met Greetje - blog 1
 • Ben jij er bij op 6 oktober?
 • Train voor de Singelloop met Run2Day
 • Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes?
Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!

Singelloop medaille 2019: jullie hebben gekozen!
 
Dank jullie wel voor de vele stemmen die jullie hebben uitgebracht op de Singelloop medaille en het bijpassende lint voor de editie 2019. Met bijna 1.700 keuzes hebben velen van onze lopers en supporters hun stem laten spreken. Tof! 
 
Het lijkt wel of jullie het behalen van het Bronze Label van de IAAF hebben laten meewegen in de keuze: de bronskleurige ronde medaille blijkt de afgetekende nummer 1 te zijn geworden.

Een geweldige keuze, zeker ook omdat een doorschijnend element is opgenomen in deze medaille met het blauwe glas-in-lood. Dit zal op een zonnige oktoberdag in 2019 voor een mooi lichtspel zorgen!
Het halslint voor 2019 wordt uitgevoerd in de Singelloop kleuren blauw en groen en maakt de medaille stijlvol af. Wij zijn blij met jullie keuze voor de subtiele verwerking naar de Andreaskruizen, een knipoog naar de historie van de Mooiste Binnenstad van Nederland: Breda!
Natuurlijk loop je de Bredase Singelloop niet alleen voor de medaille, maar het is ook dit weer een heel gaaf aandenken geworden! 

Singelloop Story: lopen met Greetje - Blog 1
 
In aanloop naar de Bredase Singelloop 2019 neemt de Bredase wethouder Greetje Bos ons mee in haar voorbereidingen. Greetje doet dat via Instagram en maandelijks via een blog.
In deze nieuwsbrief een verwijzing naar Greetje's eerste blog.  
 
Greetje stelt zichzelf direct een gewetensvraag: Hoe bereidt een willekeurige wethouder zich voor op de 10 kilometer? En wie traint er met haar mee op 30 augustus?
 
De blog is te lezen via deze link naar onze site. En uiteraard kun je Greetje's voortgang volgen op haar persoonlijke Insta-account.
 

Ben jij er bij op 6 oktober?
 
Het zal je niet ontgaan zijn dat de inschrijvingen voor de 34e editie van de Bredase Singelloop geopend zijn. Heb jij je al ingeschreven? 
 
Nog niet ingeschreven? Ga dan snel via deze link naar de inschrijfpagina's en maak de keuze voor jouw afstand. Je bent van harte welkom op 6 oktober aanstaande!
 
Ook zijn de eerste bedrijven al ingeschreven voor de Businessrun. Natuurlijk verwachten we nog veel meer bedrijventeams te mogen verwelkomen. Wil je samen met je collega's meedoen?
Neem dan een kijkje op de pagina van de Businessrun.
 

Train voor de Singelloop met Run2Day
 
Het team van Run2Day gaat daarom binnenkort ook weer aan de slag met de trainingen voor de Bredase Singelloop 2019. Doe jij ook mee?
 
Ben je van plan om de 5km, 10km of de halve marathon te gaan lopen en wil je op 6 Oktober super voorbereid aan de start staan? Train dan vanaf maandag 1 Juli 19.00 uur mee op weg naar jouw Bredase Singelloop!

De iRun training is onder andere:
 • 8 heerlijke trainingen vanuit het Mastbos vanaf 1 juli t/m 30 september, aanvang 19.00 uur 
 • Begeleiding door enthousiaste en professionele trainers
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Afwisselend trainingsschema per 2 weken 
 • 10% korting bij Run2Day Breda gedurende de trainingsperiode 
 • Heel veel positieve motivatie én gezelligheid
Check de inschrijfpagina of uitgebreidere informatie op de site van Run2Day.
Maar ben er wel snel bij: morgen begint de eerste training!!!

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit, want social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven?! Wij houden je graag op de hoogte van de Singelloop actualiteit via verschillende platforms.

Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!

Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Onze partners: