van trainers - door trainers - voor trainers
 
 
 
 
Nieuwsbrief NSTV - mei 2015
 
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief willen we alle NSTV-leden en andere geïnteresseerde trainers en trainers in opleiding steeds informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
Agenda:
  • 9 juni 2015: Regionale Bijeenkomst West (info volgt)
  • 12 juni 2015: Algemene Ledenvergadering NSTV
  • 13 juni 2015: 5e Schaatstrainerscongres
 
 
Ledenvergadering plus lezing: vrijdagavond 12 juni
Op de avond vooraf aan het jaarlijkse trainerscongres vindt zoals gebruikelijk de ledenvergadering plaats. Saai? Nee, natuurlijk niet! Goed om te weten hoe het bestuur het afgelopen jaar zich heeft ingezet, met welke middelen en jouw inbreng. Inbreng in hoe we het nieuwe jaar ingaan. Inzicht in de financiële situatie. Kortom, gewoon een must om erbij te zijn als lid van de NSTV!
 
En niet alleen voor de vergadering zelf, maar ook voor de lezing die we aansluitend organiseren. Over het onderwerp en de spreker kunnen we je nog niet informeren, maar je kunt er zeker van zijn dat dit samen met de vergadering meer dan waard is om naar Garderen te komen!
 
19.00-20.30 uur Ledenvergadering
20.45-22.00 uur Lezing
Vanaf 22.00 uur Gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten  
 
Locatie: Bilderberg Residence Groot Heideborgh in Garderen
 
Trainerscongres NSTV-NLCoach-KNSB: zaterdag 13 juni
Op zaterdag 13 juni organiseren we in samenwerking met NLcoach en de KNSB alweer het 5e Schaatstrainerscongres.

Coachen is een veelzijdig vak dat continu in beweging is. Continu zijn er nieuwe ontwikkelingen waar je als trainer-coach mee om moet gaan. Door nieuwsgierig te blijven en je als trainer-coach te blijven ontwikkelen, til je jezelf en je sporter(s)/team(s) naar een hoger niveau. En dat is wat iedereen wil, nog beter worden!
 
Tijdens dit congres bieden we zowel sportspecifieke als sporttak-overstijgende workshops aan. Uiteraard worden de overstijgende workshops toegespitst naar het schaatsen. Er worden veel tips en trics aangereikt die je als trainer-coach in je eigen praktijk kunt toepassen.
 
Het congres start om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en eindigt om ongeveer 16.15 uur. In het plenaire gedeelte komt topcoach Henk Kraaijenhof aan het woord. Hij geeft vanuit zijn ervaring als coach, op inspirerende wijze, zijn visie over coachen (individueel/team) en het opzoeken van de grens van zowel de sporter als de coach.

Na het plenaire gedeelte neem je deel aan twee van de in totaal zes workshops. De workshops worden interactief ingestoken en er is ruimte voor vragen en discussie. Er worden handvatten aangereikt die je, als trainer-coach, kunt gebruiken in het begeleiden en coachen van je sporter(s).
 
Aanmelden
Inmiddels hebben zich al meer dan 100(!) trainers aangemeld voor het congres, waarvan ruim 50 leden van de NSTV. Wil je dus deelnemen aan dit congres, meld je dan snel aan! Als NSTV-lid krijg je maar liefst €25 korting bovenop de korting als technisch kader trainer bij de KNSB! Aanmelden kan via de link onderaan in het bericht op onze site.  
 
 
Locatie: Bilderberg Residence Groot Heideborgh in Garderen

 
NSTV-weekend: 12 en 13 juni
Kom je naar de ledenvergadering, lezing én het congres, dan hebben wij een mooie aanbieding voor je!
 
Overnachting van 12 op 13 juni
Voor € 84,00 p.p. incl. ontbijt kun je een kamer voor eenpersoonsgebruik reserveren in het Bilderberg Residence Groot Heideborgh in Garderen. Neem contact op met het Bilderberg Hotel en geef aan dat je NSTV-lid bent, zodat ze je deze voordelige prijs kunnen doorberekenen.
 
Diner 
Geen tijd om te eten voordat je vrijdagavond naar de vergadering komt? Dan kun je voor een prijs van € 17,50 een keuzemenu nuttigen: menu 1: gegrilde ribfinger met jodenhaas, jus van appel en aceto balsamico / menu 2: op de huid gebakken forelfilet met tomaten antiboise. Geef bij aankomst aan dat je NSTV-lid bent en dan kun je hier gebruik van maken.
 
Bilderberg Residence Groot Heideborgh
Hogesteeg 50
3886 MA Garderen
0577-46 27 00
heideborgh@bilderbergh.nl
 
Win 250 euro tijdens 5e Schaatstrainerscongres
Win tijdens het 5e Schaatstrainerscongres dat NSTV samen met NLcoach en de KNSB organiseert op zaterdag 13 juni, een bedrag van 250 euro door een goed idee te pitchen!
 
Als deelnemer aan het Schaatstrainerscongres nodigen we je uit om mee te doen aan een pitch waarin jij jouw idee promoot ter bevordering/verrijking van de schaatssport. Misschien doe je al onderzoek naar een bepaald thema, wil je graag onderzoek gaan doen of misschien heb je wel een goed idee wat je graag wilt delen. Door het beste idee van de dag te ‘pitchen’, kan je een geldbedrag van € 250,00 winnen om te investeren in jouw innovatie, onderzoek, dienst of product.
 
Hier vind je meer informatie.
 
Volg ons ook op Twitter of Facebook