Inschrijving kleding voor verkoop
Geweldig, wat een hoop inschrijvingen voor de aankomende beurs. Goed om het vertrouwen te ervaren dat jullie hebben in onze beurs en de bereidheid om bij te dragen aan onze goede doelen, in geld en overgebleven kleertjes.
 
We kunnen met ons vrijwilligerscorps en de rekken en ruimte naar schatting de inschrijving van ongeveer 250 mensen verwerken. Bij een aantal inschrijvingen van meer dan 350 is het duidelijk dat we een flink aantal mensen moeten teleurstellen. Dit vinden we op alle fronten vervelend.
 
Daarom willen we aan jullie allen vragen om er nog eens over na te denken om ons te ondersteunen en je op te geven als vrijwilliger bij het helpen uitpakken van de kleertjes.
Hoe meer handjes, hoe meer hulp, hoe meer we kunnen uitpakken en hoe groter het aanbod kan zijn. Ook voor de kopers is dit aantrekkelijk.
 
We kunnen ons voorstellen dat je daarbij graag wat meer informatie hebt. Als je op onderstaand link klikt, kun je meer lezen.
 
 
 
Niets voor jou? Maak dan anderen enthousiast, deel deze nieuwsbrief  en help mee aan de toekomst van Kinderkledingbeurs Brunssum!
 
Kinderkledingbeurs Brunssum | www.kinderkledingbeurs.eu | info@kinderkledingbeurs.eu