Nieuwsbrief augustus 2012Terugkijkend op de afgelopen maanden kom ik tot de conclusie dat voor mij "water" de rode draad in deze zomer is geweest. Door verschillende ervaringen heb ik hele nieuwe aspecten en mogelijkheden van de (onder)waterwereld leren kennen. Tijdens een excursie naar de Plivicemeren in Kroatië realiseerde ik me hoeveel kleuren water kan hebben - soms bijna onnatuurlijk mooi - kletterend naar beneden via de vele aanwezige watervallen uitmondend in grote of kleine meertjes, die door de ongereptheid van de natuur zo helder waren, dat hier de onderwaterwereld geen geheimen leek te kennen. Een fascinerende en zuiverende ervaring. Aan de Istrische kust raakte ik verslingerd aan het snorkelen. Dagen struinde ik de zeebodem af om me te laten inspireren door de rotsen, anemonen, planten en in het water weerkaatsende zonnestralen. Ook werden menige goede gesprekken gevoerd met kleurrijke "vissenscholen". Mijn ochtendmeditaties deed ik al zwemmend in de zee, het liefst voordat de stranddrukte losbarstte. Dobberend op een boei kreeg ik inzichten dat er naast "zo binnen, zo buiten" ook zo iets is als "zo boven water, zo onder water", waarbij het wateroppervlak zomaar de spiegel tussen het kosmische en het aardse zou kunnen zijn. Brengt dit de (verdronken) wijsheden van Atlantisch en Lemurië dichterbij? Last but not least heb ik geëxperimenteerd met het overbrengen van de (helende) energie van getekende geometrische figuren op (drink)water; de voor mij toch wel verrassende resultaten zullen in consulten onder de naam Innergy Waters hun transformerende bijdragen gaan leveren. Water; echt iets om zuinig op te zijn! Nu is het weer tijd om te ankeren, thuis, in werk, in zijn. Klaar voor weer vele mooie ontmoetingen dit najaar, waarbij ik benieuwd ben welke nieuwe werelden jij tegengekomen bent: ver weg of thuis, binnen of buiten, boven of beneden. Ik sta open voor een volgende ontdekkingstocht.

NAJAAR 2012
Dit najaar ben je weer van harte welkom voor coaching, energiereadingen en 1-op-1 familieopstellingen. In de agenda op de website tref je een overzicht van de tot nu toe geplande workshops en trainingen. Heb je interesse in andere activiteiten, zoals de Energiedag, de opleiding Systemische werkvormen 1-op-1 of Energetische en systemische werkvormen creëren, laat me het dan weten. In overleg plan ik dan graag nieuwe data met je.

12 SEPTEMBER: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Wil je een patroon doorbreken, inzicht krijgen in jouw familiedynamieken of een levensvraag uitwerken met een familieopstelling? Op 12 september is er nog ruimte voor vraagstellers tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.

14 SEPTEMBER: STRIPPENKAARTDAG OPSTELLINGEN
Op 14 september is er weer een strippenkaartdag Professionalisering-Inn-Opstellingen. De dag is bedoeld voor mensen die op zijn minst een basisopleiding opstellingen hebben gevolgd en behoefte hebben aan systemisch experimenteren, inter- en supervisie. Er kan voor een losse workshop ingeschreven worden, ook is het mogelijk om een met korting een 4-strippenkaart af te nemen.

20 SEPTEMBER: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Heb je een basisopleiding familie- en organisatieopstellingen afgerond, zoals bijvoorbeeld de "Coach-Inn-Systemen" en wil je nog meer praktijkervaring opdoen, systemisch inzicht verwerven, energie in opstellingen waarnemen of systeendynamieken kunnen doorgronden? Op 20 september gaat de 5-daagse vervolg- en verdiepingsopleiding "Specialist-Inn-Opstellingen" van start en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

25 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
In de tijd waarin de wereld aan het veranderen is en de mensheid uitgedaagd wordt om op diepere lagen naar zichzelf te kijken, is het (intuitief) kunnen lezen van energievelden en aura's van personen en organisaties voor een coach, trainer, adviseur of manager een handige en effectieve methodiek om (snel) tot de kern van vraagstukken te komen. Tijdens de 8-daagse training Vraaggericht Energie Waarnemen leer je om zelf energetisch en intuitief waar te nemen en de verkregen informatie te vertalen naar de dagelijkse praktijk zowel voor jezelf als ook voor jouw client. De training kent een diversiteit aan werkvormen en is gericht op ervaren en doen.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Voor de vakantie heb ik mijzelf getrakteerd op het e-boek Little Grandmother van Kiesha Crowter. Zij is een sjamane en zet zich in om de mensheid er bewust van te maken dat het tijd is om met elkaar de planeet aarde te helen en ontvankelijk te zijn voor de boodschappen uit de natuur. In dit boek vertelt zij over haar jeugd en haar ontmoetingen met dieren. Ze belicht oude wijsheden en bespreekt kansen en mogelijkheden voor de mensheid in deze tijd. Daarnaast tref je enkele voorbeelden van energetische oefeningen, die je voor jezelf kunt doen. Voor mij een boek dat van het begin tot het eind kon boeien en paste bij mijn reis door de waterwereld.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.