NIEUWSBRIEF
Jaargang 19 - Nummer 8 - September 2021
 

 

COVID-update

Nu het aantal gevaccineerde inwoners van Spanje is opgelopen tot 73%, lijkt het erop alsof er geen Corona meer bestaat. De mondkapjes plicht voor op terrassen en in binnenruimtes is dan nog wel van kracht, maar verder is er eigenlijk weinig meer te merken. Mensen leven redelijk onbezorgd zoals ze dat voorheen gewend waren en nemen voor lief dat het virus waarschijnlijk wel nooit helemaal zal verdwijnen.

Spanjaarden zijn van nature natuurlijk heel open en begroeten iedereen met twee zoenen en een omhelsing. Zelfs vreemden die nieuw aan hen worden voorgesteld, kunnen deze verwelkoming verwachten en dat levert soms lastige en lachwekkende situaties op.
 
 


 
Bezichtigingen Spanje? Neem dit e-Book mee op reis!

Nu de vakanties voor de meeste mensen weer achter de rug zijn en het weer rustiger is in Spanje, komen er steeds meer Nederlanders en Belgen op zoek naar de gewenste woning. De meesten hebben gedurende de pandemie, waarin ze niet mochten reizen, alle nodige voorbereidingen getroffen, de geselecteerde woningen uitgebreid digitaal bekeken, virtuele bezichtigingen gedaan en al hun vragen beantwoord gekregen.

Deze massale uitgestelde aankopen, zullen naar verwachting leiden tot prijsstijgingen van de Spaanse woningen. Omdat er voor dezelfde woning meerdere gegadigden zijn en er slechts één kan kopen, gaan de anderen op zoek naar een andere woning waardoor er uiteindelijk een vorm van schaarste zal ontstaan.

Als u naar Spanje vertrekt, is het aan te raden om vooraf even goed door te nemen wat u zoals kunt verwachten en waar u rekening mee dient te houden tijdens het aankoopproces van een Spaanse woning. Het e-Book 'Onderweg naar Spanje' kan daarbij goed van pas komen omdat hierin op een overzichtelijke wijze alle aspecten worden beschreven vanuit de praktijk. Bovendien kunt u via de handige index de gezochte informatie eenvoudig terugvinden om deze direct (nogmaals) door te lezen.

Klik op onderstaande link om het e-Book te bestellen en te downloaden.

>> e-Book "Onderweg naar Spanje" <<

 
 

Gewenste woning gevonden?!
Kijk hier hoe het aankoopproces verloopt.

De zoektocht naar uw gewenste Spaanse woning brengt vaak veel onzekerheid met zich mee. Uiteraard helpt een goede voorbereiding, zodat u weet wat u kunt verwachten, maar het is altijd handig om te weten hoe het aankoopproces in Spanje verloopt zodra u de gewenste woning gevonden heeft.

Klik op bovenstaande afbeelding en bekijk de video van een eerdere uitzending van NICLA TV om uw geheugen weer op te frissen of nieuwe informatie te verkrijgen. In beide gevallen zal het zeker van pas komen als u binnenkort besluit om een eigen woning onder de Spaanse zon aan te kopen.
 
 

  NICLA op Instagram

Facebook en YouTube waren voor NICLA tot nu toe steeds de belangrijkste sociale media platformen om in contact te blijven met klanten en volgers.

Het blijkt echter dat er een lichte verschuiving plaatsvindt en dat meer en meer mensen (ook) gebruik gaan maken van Instagram of zelfs overstappen.

Daarom heeft NICLA besloten om het Instagram-profiel nieuw leven in te blazen en actief te onderhouden.

U kunt NICLA volgen op: @Nicla_Casas

 
 

Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.