Click here to view this email in your browser                                                                     Август 2015
ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА АСАНСЬОРИ И ЕСКАЛАТОРИ
за Югоизточна Европа, 5-7 април 2016, София

Готов ли е пазарът в Югоизточна Европа за новите решения във вертикалния транспорт?
 
През последните години развитието на сектора се диктува от нарастващия брой на населението в урбанизираните територии и от интереса към по-качествено и устойчиво строителство.
 
LiftBalkans е единственото специализирано събитие за асансьори, ескалатори и подвижни платформи у нас. То се отличава с международно присъствие и целта ни е да предложим една по-цялостна картина на пазара в Югоизточна Европа и насърчим създаване на бизнес контакти.
 
 
Кои са тенденциите и факторите?
• През последните години се наблюдава значителен ръст в строителството на по-висок клас  жилищни и офис сгради.
 В остарелия сграден фонд се ползват амортизирани инсталации, които трябва да бъдат реновирани или заменени с нови. Средната възраст на живота им е 35-40 г.
▪ Голяма част от архитектурната среда не осигурява достъп за хора с увреждания.
▪ Глобална тенденция е застаряването на населението, която ще увеличи използването на вертикалния транспорт.
 Правните регулации на ЕС са от жизнено значение за напредъка в индустрията.
 
 
 
Възползвайте се от преференциални цени за участие до 1-ви октомври и ще получите:
 
 10% отстъпка от цената на изложбената площ 
• Допълнителни промоционални възможности
• По-добро място в изложбената зала
 
КОЙ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ПАРТНЬОРСКАТА НИ МРЕЖА?
   www.epsa.eu.com
ЕPSA е организация с нестопанска цел, която е основана в Лондон през 1999 г. от 24 европейски фирми. През годините се  наблюдава ръст в броя на нейните членове и тя се представя в 11 държави в цяла Европа.                      
 
       www.liftvision.net
Lift Vision представя турските фирми в асансьорната индустрия, които имат интерес да изнасят своята продукция в чужбина. Списанието се разпространява в 41 страни, които са целеви пазари на Турция – Северна Африка, Близкия Изток, Азия и Балканите. Lift Vision е тримесечно издание. Медията има за мисия да подкрепя асансьорния бранш чрез публикуване на обективни материали, касаещи проблемите и решенията. Списанието рекламира турските брандове на редица престижни международни изложения.
 
   www.elevatori.it
Elevatori е сред водещите списания в областта на вертикалния транспорт. То се издава от 1972 г. на италиански и английски език. Следи за актуалните тенденции на пазара и технологичното развитие на бранша, за новостите в дизайна, както и запознава своите читатели с промените в стандартите, регулациите и законодателството. 
 
Ако желаете да станете част от LiftBalkans или имате въпроси, може да се свържете с нас: office@viaexpo.com и 032/ 512 900.
 
Препратете на приятел: 
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу

Via Expo Ltd., www.viaexpo.com