Nieuwsbrief juli 2011

Ik maak tijdens coachsessies en ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling graag gebruik van ondersteunende (licht)remedies, geuren, kleuren, stenen en kaarten. Hoewel het bij deze hulpbronnen vooral draait om de energetische overdracht, is het prettig dat de wezenlijke informatie en coderingen hiervan een fysieke vorm gekregen heeft. Hierdoor zijn zij zichtbaar, tastbaar en/of invoelbaar, laagdrempelig in gebruik en toepasbaar en werkzaam voor een groter publiek. Toch is het goed om je te realiseren dat elke vorm van energie om ons heen is en dat wij bewust kunnen kiezen welke energie we aantrekken of afstoten. Dus als je (deze zomer) in een (energetische) "rescue-situatie" terecht komt, de bovengenoemde hulpmiddelen niet voorhanden zijn en ook de reisapotheek niet voorziet in het juiste "medicijn". Weet dan dat je altijd de optie hebt om jezelf af te stemmen op het betreffende "veld" en met je intentie de code of matrix kunt uitnodigen om daar waar nodig, voor jezelf of anderen, zijn werk te doen. Helende energie is overal, in overvloed aanwezig en kost niets. Ik wens je een energie-rijke zomer toe!

ENERGETISCHE HOUVAST
Veel mensen zijn in deze fase van hun leven bezig met persoonlijke groei- en transformatieprocessen. Bewust of onbewust worden we daar door de energieveranderingen op mondiaal niveau allemaal wel een beetje toe "gedwongen". Vaak betekent dit een periode van loslaten, toelaten, onrust en onzekerheid. Op zo'n moment is het fijn om al een glimp op te kunnen vangen van dat wat komen gaat, een kijkje voorbij de (cognitieve) onwetendheid. Een energiereading is daarbij een behulpzaam instrument. Door de energie te lezen, die altijd vooruitgaat aan de fysieke vormgeving, krijg je een "beeld" van de zich inmiddels in de energie al aangekondigde ontwikkelingen. Deze waarnemingen kunnen als houvast fungeren bij het bewandelen van en doorgaan op jouw pad. Wil je ook graag wat energetische houvast, mail of bel (033-4451480) me voor het maken van een afspraak. Ik werk de maanden juli en augustus het grootste deel van de tijd gewoon door.

17 AUGUSTUS: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 17 augustus is er weer de workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen", waar je met behulp van een familieopstelling een (belemmerend) levensvraagstuk kunt uitwerken. Er is nog ruimte voor vraagstellers en representanten.

24 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (SNELKOOKPAN)
Het zelf kunnen begeleiden van familie- en organisatieopstelingen is erg handig en zal je in jouw dagelijkse praktijk als coach, manager of adviseur regelmatig van pas komen. Van 24-26 augustus met een terugkomdag op 4 november, wordt de compacte 4-daagse opleiding "Coach-Inn-Systemen" editie "snelkookpan" gegeven. Er zijn nog plaatsen vrij.

12 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Energiewaarnemen voorbij beschermingsmechanismen, jouw intuitie gebruiken om jezelf en ook anderen (energetisch) houvast te geven, de kracht ervaren van het gebruik van energetische boodschappen in het (zakelijke) leven van alledag, dat is de essentie van de 8- daagse training Vraaggericht Energie Waarnemen in een professionele context, die op 12 september start.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Vladimir Megre, een Russische zakenman ontmoette in 1994 in de Siberische steppen Anastasia, een kluizenares, die verlichte gedachtengangen kent. Samen krijgen zij een zoon. In het boek Schepping vertelt Vladimir het verhaal van Anastasia van de Grote Droom van de Schepper, de schepping van de Aarde, de eerste mensen, hoe we bedoeld zijn, hoe we (kunnen) scheppen en hoe liever niet.... Een boek dat wat mij betreft gaat over puur natuur en het ontwaken van de mensheid. Hoewel er in het boek diepere lagen aangeraakt worden, is het vanwege de eenvoud van schrijven ook geschikt om mee op vakantie te nemen. De Anastasia-serie bestaat overigens uit meerdere delen en kunnen ook goed "los" gelezen worden.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.