van trainers - door trainers - voor trainers
 
 
 
 
Nieuwsbrief NSTV -  3 mei 2019
 
 
 
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief willen we alle NSTV-leden en andere geïnteresseerde trainers en trainers in opleiding steeds informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
Agenda:
  • 07-05-19: Loopscholing voor schaatsers (Schoonhoven)
  • 18-05-19: Basisoefeningen op het droge (Haarlem)
  • 25-05-19: Snelheid op alle fronten (Rotterdam)
  • 15-06-19: Schaatstrainerscongres (Garderen)
 
 
Schaatstrainerscongres 15 juni: nog maar 30 plaatsen vrij!
Op zaterdag 15 juni 2019 vindt het 9e Schaatstrainerscongres plaats in het Bilderberg Hotel Groot Heideborgh in Garderen. De NSTV organiseert dit congres jaarlijks samen met de KNSB en NLcoach. Het congres start om 09.15 uur en eindigt om ongeveer 15.30 uur.
 
Het thema dit jaar is "Leren, Ontwikkelen & Opleiden. Het is belangrijk dat je als trainer/coach grenzeloos nieuwsgierig bent, open staat voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën en blijft leren. Een trainer/coach is een essentiële schakel waar het gaat om ledenbehoud en om het opleiden en ontwikkelen van sporters; niet alleen op sportief vlak maar ook op persoonlijk vlak.
 
In het plenaire gedeelte komt voormalig waterbondscoach en commercieel directeur van de KNZB Robin van Galen aan het woord. Daarna volgen twee workshoprondes van elk 90 minuten. Het congres wordt afgesloten door Martin Hersman.
 
Inmiddels hebben zich al meer dan 150 trainers (waarvan ruim 80 NSTV-leden!) aangemeld voor het congres, wat betekent dat we nog maar zo'n 30 plaatsen beschikbaar hebben. Wil je nog deelnemen, meld je dan snel aan! Als NSTV-lid kun je met 25 euro korting deelnemen.
 
Kijk hier voor meer informatie over de inhoud en workshops deze dag en hoe je je kunt aanmelden. 

 
Volg ons ook op Twitter of Facebook