nieuwbrief voor de zorg 

Geheel in stijl verzorgden onze artiesten entertainment in o.a. bejaardenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuis en zorginstellingen.
Uitstekende seniorenshows gebracht door enthousiaste professionele artiesten.
 
The Dancing Shoes, o.l.v. Toon en Maria het van SBS programma ‘De Dansmarathon’,  één van de populairste koppels die uiteindelijk tweede werden.
Op roemruchte muziek, geheel in stijl met petticoat, jarretel, vetkuif en puntschoenen, verzorgen de Dancing Shoes enkele showoptredens vol Rock & Roll, Swing en Boogie Woogie.
Naast het swingende optreden zorgen zij er voor dat uw gasten eventueel ook kunnen meedoen, daarvoor hebben zij diverse pasjes zoals de Huckelbuck en de Twist uit de jaren '60 leuk opgebouwd uit diverse dansbeweginge.

Linda wordt regelmatig geboekt wordt voor o.a. 70’s en 80’s party ’s.
Ook scoort zij nationaal en internationaal als ‘Tina the Legend’ een Tina Turner showblok.
Daarbuiten zingt Linda graag soulnummers, vooral uit de jaren 70 en 80, Jazz, Zuid Amerikaans, Franse chansons, Easy listening, hedendaagse hits en ook Nederlandstalig.
Maar ook een muzikale seniorenshow met bekende liedjes van vroeger en nu, terug in de tijd, toen "geluk nog heel gewoon" was.
Kortom een echte all-rounder!

Dit duo laat met hun muziek uit Spanje en andere zomerse Spaanstalige, Mexicaanse Mariachis, Caribische ritmes en Latijnse Top 40 iedereen versteld staan.
Doe je je ogen dicht, dan klinkt het als een orkest, doe je je ogen open, dan zie je dat al die ritmes en klanken slechts door twee mensen worden geproduceerd
Voor de interactie met het publiek zorgt een lieftallige Spaanse zangeres, die de gasten ook uitnodigt voor b.v. een Spaanse dans, Macarenadansen.
Thema’s; Tropical  (tropisch kostuum, Caribische muziek) met o.a. Braziliaanse sambashow in Sambakostuum, Spaans flamenco met een hoog “Costa del Sol” en “gypsy kings” gehalte voor een echt vakantiegevoel.

Bent u op zoek naar meer muziek of entertainment, dan bent u op onze website 'Artiesten voor de zorg' aan het juiste adres.
Op deze site vindt u ons volledige aanbod van muziek en entertainment voor ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
 
Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door
 Kwekel - Evenementen.nl.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310