VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva  Smile
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
Gå gärna in på www.dromcentrum.se  
Där hittar du verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, böcker, drömtolkningar, och mycket mer
Se även Kommande Aktiviteter längre ned i detta brev.
 
Jag hälsar alla nya och tidigare Drömintresserade läsare välkomna till DrömNyhetsbrevet, som utkommer 8 ggr/år. Det är så roligt att så många upptäcker drömmarnas möjligheter till insikt och självkännedom. Denna pärla till information och inblick i djup och höjder, liksom i dåtid, nutid och framtid. Detta redskap som lyser upp skuggsidorna med medvetandets och klarseendets ljus.
Nu är det ett bra tag sedan mitt DrömBrev kom ut, och tiden lackar snart mot jul. Som du kanske har märkt så sker förändringar hela tiden, i samhället, i relationer, och inte minst i vårt inre. Dörrar stängs och vi tvingas finna nya perspektiv.
 
Hur dansar du din dröm? Ett uttryck för Hur lever du ditt liv?
Livet är turbulent, och så även världen vi lever i. Men det är inte av ondo. Förändringarna kan väcka oss till insikt, till helig vrede och till villkorslös kärlek. Nu gäller det att finna det som är vårt eget och stå kvar i det. Vila i den inre Källan. Och sätta rätta sanna gränser, med hjärtat fortfarande i fokus.
 
Uppstigning
Det talas mycket om uppstigning, ascension. Vad är det?
Som jag ser det så är det bara ord för det som vi alltid har sökt; Frid. Balans. Harmoni. Det vi finner genom att acceptera oss själva och livet, försona oss med det som varit och är, och se på det med förståelse och kärlek.
Det sägs att vi nu har gått in i Fotonbältet. Det innebär att inflödet av högfrekvent kosmiskt ljus ökar hela tiden. Det medför att allt som gömts i undermedvetandets mörker kommer upp till ytan och vårt anpassade jag blir synligt. Vi tvingas lämna gamla sätt att vara, tycka och uppleva. Kanske genom kris och sjukdom. Då kan det göra ont att se in i gömda glömda vrår och släppa invanda mönster. Men det kan hjälpa oss att snabbare bejaka förändring, nya insikter, nya perspektiv, och djupare kontakt inåt med vårt hjärta och vår själ.
 
Uppstigningen handlar om att stiga upp (öka) i vibrationsfrekvens. Det gör vi främst genom villkorslös kärlek. Vi vaknar till en större verklighet och till ett mera upplyst klarseende multidimensionellt varande. Vi blir ett med vårt ursprungliga Jag i stället för att vara den anpassade som formats av omgivningen.
Vi är redan inne i den nya eran, Vattumannens Tidsålder. Det kosmiska kärleksljusinflödet framkallar en kollektiv förändring som alla går igenom, både i psyke och kropp. Vi behöver ge kroppen tid att assimilera de förändringar som kontinuerligt sker på cellnivå när vi förändras i psyket och öppnar för expanderat medvetande. Din nya ton innebär helt nya vibrationsfrekvenser för alla kroppens organ att vänja sig vid. Därför är det viktigt att vi tillåter oss att vila och vara i ensamhet och stillhet.
 
Lyssna på dina drömmar. Där får du insikt och hjälp att acceptera och välsigna din resa genom svåra upplevelser till förening med ditt universella jag. Där finns Enhet och Helhet, Balans och Harmoni.
Kanske är det just därför som du har kommit hit. För att klara av att hela och rena, rensa och släppa allt gammalt för att öppna ditt hjärta och medvetande för din stora kosmiska kunskap och kärlek. Och kanske för att sprida detta till världen.
 
Här kommer två motsatta drömmar som åskådliggör vad vi tampas med i livet vårt inre.
 
VÅLD OCH DÖD
Jag drömmer att jag dödar en person, eller att någon dödar mig. Sover därför dåligt. Vad betyder drömmarna ?  // Sirpa
 
TOLKNING
Att döda någon i drömmen betyder att man dödar en sida i sig själv. Kanske håller du inne med ditt eget, för att anpassa dig till det som du tror förväntas av dig. Du dödar en sida eller ett uttryck som du inte tycker om eller som du upplever som förbjuden/obekväm.
När någon dödar dig betyder det att en sida av dig (t.ex en tanke/känsla) hindrar dig att visa dig som du är. Kanske låter du ditt sanna uttryck dö och visar i stället upp något annat.
- En sådan dröm manar till: Stå upp för dig själv! Se att du är OK och viktig precis som du är!
 
 
DRESSYR RYTTAREN
Jag ser en person som rider dressyr på en vacker muskulös häst. Jag går nära. Ser att det är Jesus Kristus som håller i tömmarna och dresserar den starka vackra skinande hästen. // Maya
 
TOLKNING
Ryttare: den som styr och bestämmer
Tömmarna: redskap, styrmedel
Häst: styrka, maskulin kraft, kropp
 
Så här tolkade Maya sin dröm: Jag har svårt att disciplinera mig. Borde motionera, borde äta ”rätt”, borde vara mer strukturerad. Jag ser denna dröm som att jag nu får hjälp att göra det jag egentligen vill; strukturera mig. Jag kan! Jag får hjälp att dressera min kropp så att den gör som jag vill. Det är nu mitt högre jag som håller i tömmarna. Hästen är min kropp som lyder min minsta vink. Den är frisk. Det är så elegant !
 
Här kommer lite info om kommande aktiviteter:
 
- Det har kommit in önskemål om Exklusiv (6 deltagare) drömkurs.
En sådan kommer att ordnas under våren, i Stockholm.
 
- Det strömmar också in önskmål om Dröm-Utbildning. Det glädjer mig. Därför kommer jag i augusti 2015 att starta upp en utbildning i Drömtolkning+Drömhealing 6 helger på olika teman, givetvis inkl drömtolkning, drömspel och provapå drömterapi.
 
- Den första mars blir det en heldag om sorgbearbetning vid förluster, skilsmässor, död. I Stockholm.
 
Information kommer på hemsidan www.dromcentrum.se efter jul.
 
Återkommer i december Smile
 
Var grundad. Du är buren, beskyddad, älskad. Tillåt din lyskraft att lysa upp.

Louise Minerva-Li
- - -

Här kommer Robbans och Agnetas annons igen, för deras drömtolknings e-kurs Drömskolan:
 
WOW! Aldrig trodde vi att det skulle vara  många som var intresserade av att dyka in i drömmarnas fantastiska värld tillsammans med oss!
 
Tusen tack för alla uppmuntrande ord och glada tillrop! Det är verkligen jätteroligt att så många svenskar vill öva upp sin förmåga att tolka drömmar hemma, utan att behöva avsätta en speciell tidpunkt eller plats på detta. Och vi förstår också att många uppskattade rabatten på 25 procent som du som är med i Drömcentrum fick. Men på en punkt gjorde vi bort oss och det vill vi nu be om ursäkt för och rätta till!
 
Det är nämligen flera som hört av sig och sagt att de inte hann ta erbjudandet, eftersom det bara gällde under 12 dagar. Det var för kort tid helt enkelt! Några hann inte läsa klart erbjudandet (det är rätt mycket text på Drömskolans hemsida eftersom vi vill vara tydliga med allt du får) och några berättade att pengarna inte räckte till allt under oktober. Därför har vi idag en glädjande nyhet!
Drömskolan.se
Vi har ordnat så att erbjudandet ligger kvar hela november också! På så vis får du som inte hann, eller kunde, starta kursen under oktober en andra chans att hänga med till det lägre priset! Med hela 322 kronor i rabatt på ett redan nedpressat kurspris. Men den 30 november 2014 kommer vi obönhörligen att plocka bort detta erbjudande!
 
Se innehållet i de sex kursbreven här http://www.dromskolan.se/vip/  och gör dig redo för ett spännande halvår med massa nya drömkunskaper, viktiga insikter för din livsväg och intressanta samtal med kurskamrater i vår hemliga Facebookgrupp. Börjar du idag, kommer du att vara med i Drömskolan ändå till maj 2015! Då får du en riktigt härlig start på det nya året och kan se fram emot att skapa något verkligt bestående efter jul- och nyårsledigheten.
 
Och kom ihåg: Om du inte är nöjd med ditt första kursbrev, får du pengarna tillbaka. Vi tar risken - du har allt att vinna! Klicka här för att komma direkt till Drömskolans hemsida där Robert och Agneta berättar om kursen och vad drömmarna inneburit för deras liv.