September 2016

Je kon me er zo ongeveer mee uittekenen; bijna altijd met een sjaaltje of bufje om mijn nek. Al van jongs af aan droeg ik die of het nou zomer of winter was. Hoe en wanneer dit ooit ontstaan is, dat weet ik niet meer. Het gaf me op een bepaalde manier een veilig gevoel. In de loop van de jaren heb ik er ook aangekoppeld dat het voor een energetische bescherming zorgde, waardoor er minder ongewenste prikkels via mijn keel naar binnen zouden komen. Tot in een massageconsult aan het licht kwam dat de energie in mijn keelchakra niet vrijelijk stroomde en de sjaaltjes daar mede debet aan waren. Als experiment besloot ik om cold turkey van de ene op de andere dag de sjaaltjes in de la te laten liggen. De eerste dagen voelde het wel erg naakt en leverde het nare kriebels, hoestbuien en een schorre stem op. De fysieke ongemakkelijkheden waren een reden om te denken: zie je wel, het heeft toch een wezenlijke functie. Bijna kwam ik in de verleiding om weer voor mijn oude gedrag te kiezen. Ik besloot echter om voorbij de weerstand te gaan en de nieuwe dresscode toch nog even vol te houden. Dat bleek een zeer waardevol besluit te zijn. In het keelgebied (het vijfde chakra) worden thema's uitgewerkt die staan voor groeps- en tijdsbewustzijn, zelfexpressie, communicatie, helder horen en de innerlijke stem. Toen de energie daar beter ging stromen was het fascinerend wat er allemaal gebeurde. Hoewel het midden in de vakantie was, stroomden de aanmeldingen voor trainingen binnen. Mijn zesde zintuig is scherper en meer spot-on de laatste weken, waardoor ik diverse keren precies op het juiste moment op de juiste plek bleek te zijn. Hoewel dit cognitief allemaal niet logisch was. Het is rustiger in mijn hoofd en ik hoef van mezelf minder naar woorden en verklaringen te zoeken. Daardoor komt er meer ruimte voor gevoel en de kracht van de stilte. Zo blijkt weer eens te meer dat een strategie gekozen in de jonge jeugd heel veel brengt, maar vroeg of laat ook misleidend kan zijn. In dit geval dacht ik me tegen impulsen van buitenaf te beschermen, terwijl nader onderzoek heeft uitgewezen dat het meer gegaan is over het onderdrukken van intuïtieve en creërende krachten. Betekent dit alles dat ik nooit meer een sjaaltje om zal doen? Nee, zover komt het naar verwachting niet. Maar als ik er een draag dan zal ik dat met een hele andere intentie doen.


Consulten
Ook dit najaar kun je bij mij terecht voor individuele coachconsulten, familieopstellingen en energiereadingen. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 033-4451480 of te mailen naar info@coach-inn.nl.


16 SEPTEMBER VRAAGGERICHT ENERGIEWAARNEMEN (LEVEL 1)
16 september staat in het teken van de start van de 8-daagse opleiding Vraaggericht Energiewaarnemen, waarin je leert om energie waar te nemen bij personen en bedrijven. Informatie waarmee je direct tot de kern van de ontwikkelingsprocessen komt en inzicht krijgt in potentiële oplossingsrichtingen.


23 SEPTEMBER VORIGE LEVENS ENERGETISCH EN SYSTEMISCH BEKEKEN
Op 23 september vindt de verdiepingsworkshop Vorige levens energetisch en systemisch bekeken plaats. Met behulp van visualisatietechnieken, energetische en systemische werkvormen ga je op zoek naar oude celherinneringen die autonomie en authenticiteit in de weg staan en transformeert deze zodat je beter jezelf in het hier en nu kunt zijn. Daarnaast doe je ervaring op hoe je deze technieken kunt inzetten in de begeleiding van anderen.


31 OKTOBER SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (LEVEL 2)
31 oktober begint de vijfdaagse opleiding Specialist-Inn-Opstellingen, een vervolg op de Coach-Inn-Systemen (Level 1). In deze training verdiep je jouw opstellingsvaardigheden, voegt nieuwe systemische werkvormen aan je arsenaal toe en krijgt meer inzicht in de dynamieken die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van ongewenste patronen.


4 NOVEMBER VERDIEPING VRAAGGERICHT ENERGIEWAARNEMEN (LEVEL 2)
De vijfdaagse verdiepingstraining Verdieping Vraaggericht Energie Waarnemen die op 4 november aanvangt is een vervolg op de cursus Vraaggericht Energiewaarnemen (Level 1). Deze training is er op gericht om in contact te komen met nieuwe bewustzijnslagen waardoor het energetisch waarnemen op een nog dieper en daarmee effectiever niveau kan plaatsvinden.


16 NOVEMBER KARAKTERSTRUCTUREN ENERGETISCH EN SYSTEMISCH BEKEKEN
Welk masker zet jij op als je onder druk komt te staan? In deze 3 dagen durende specialisatieworkshop "Karakterstructuren systemisch en energetisch bekeken" die gepland staat op 16 november, 14 december en 25 januari maak je kennis met zes verschillende karakterstructuren. Je leert welke energetische en systemische interventies mogelijk zijn om op een effectievere manier om te gaan met deze belemmerende defensiemechanismen.


BOEKENTIP
Van een vriendin kreeg ik de waardevolle tip om het boek Brengers van de dageraad (Lessen van de pleiaden) van Barbara Marcinak te lezen. Een "spirituele bijbel" noemt zij het. En hoewel ik het nog niet helemaal uit heb, begrijp ik goed waar zij op doelt. Een inzichtgevend boek waarin beschreven wordt hoe wij een sprong kunnen maken in onze evolutie en zo in staat zijn om met elkaar een nieuwe aarde te creëren.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Daar tref je ook de recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.