Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie februari 2021
35e Bredase Singelloop: let's party!
 
De eerste editie vond plaats op 5 oktober 1986. We vieren in 2021, na een fantastische eerste Alternatieve Singelloop Breda, dan ook het heuglijke feit dat Breda op de eerste zondag in oktober voor de 35e keer het toneel is van de Bredase Singelloop.
 
Natuurlijk gaan we dat vieren, want de AMGEN Singelloop Breda: die doen we samen. In de komende nieuwsbrieven zullen we je op de hoogte houden van ontwikkelingen rondom dit lustrum.
 
In deze eerste nieuwsbrief van 2021 hebben we al direct 2 leuke onderwerpen die betrekking hebben op de lustrum editie. Lees dus snel verder!
Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!
 
Wij wensen je veel leesplezier!


Ontwerp jij het lustrumshirt?
 
Hoe tof is het als jouw ontwerp op het lustrumshirt komt te staan? Het is de bedoeling om het ontwerp op 1 mei te presenteren, waarna deelnemers en supporters het shirt kunnen bestellen.
Werk aan de winkel dus!

 
Doe jij ook mee aan de ontwerpwedstrijd voor het lustrumshirt 2021?
Kijk voor meer informatie op onze site en stuur jouw ontwerp in voor zondag 4 april aanstaande naar communicatie@bredasesingelloop.nl!
 


(Technisch) Tekenaar gezocht!
 
Binnen het team Parcours & Logistiek zijn we op zoek naar een sportieve kanjer die ons wil ondersteunen in het maken van (technische) tekeningen om ons parkoers op schaal tot in de puntjes in beeld te hebben.
 
Ben jij óf ken jij iemand die ervaring heeft met (technische) tekenprogramma's die ons wil versterken in het lustrumjaar? En die ons helpt om het allemaal nét weer wat beter te doen dan vorig jaar?
Neem dan snel contact met ons op voor meer info.

Bekijk snel de vacature én reageer!
 

Aanmelden Goede Doel 2021
 
De AMGEN Singelloop Breda. Die doen we samen. Daarom doneren wij al vele jaren een deel van het inschrijfgeld van onze deelnemers ter ondersteuning van het jaarlijkse Goede Doel.
 
Jaarlijks kiest het bestuur van Stichting De Bredase Singelloop een initiatief, waarbij wordt gekeken naar een drietal elementen:
  • betreft het een lokaal of regionaal doel?
  • is het project concreet en tastbaar?
  • heeft het te maken met sport en/of beweging
Een project wat gericht is op jongeren en/of het bevorderen van participatie van minder validen heeft een pre.
 
Ben jij of ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken bij een initaitief wat aan de criteria voldoet?
Kijk dan op de site hoe je je kunt aanmelden!
 


Hoe ga je om met hooikoorts?
 
Het eerste lente zonnetje heeft zich inmiddels al aangediend. Heerlijk! Maar ook de pollen vliegen hierdoor alweer door de lucht! Dat is voor de hardlopers die last hebben van hooikoorts geen goed nieuws. Met deze tips van running.nl ben je goed voorbereid op het hooikoorts seizoen.
 
Bekijk snel de tien tips!
 

Nieuwe sponsormogelijkheden
 
Wil jij jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen van zo'n 20.000 lopers en 85.000 fans & supporters? Dat kan, want speciaal voor deze lustrumeditie hebben we een aantal leuke nieuwe sponsorpakketten ontwikkeld!
 
Interesse? Stuur een mail naar onze sponsor commissie en we nemen spoedig contact met je op!
 

Onze partners: