VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva smiley
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas. Och lite tips om ett och annat.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, drömkurser, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera 
och ja förstås: de tre återstående delkurserna i Komprimerad utbildning i Drömalkemi.
 
 
Hej igen. Nu är det ett tag sedan sist vi hördes, och här får du ett långt och innehållsrikt DrömNyhetsBrev igen.
 
Drömkursen Modul 5, Kroppsorienterad Drömterapi och Esoterisk Självhealing, blev en fantastisk kurs med varm samvaro, vackra nära möten och mycket healing.
Många av de som började den komprimerade utbildningen för drygt två år sedan har nu gått klart alla moduler. Några fortsätter ändå, och går om de återstående tre kurserna, bara för att de tycker det är givande och alltid nytt. Det är ju helt underbart. 
Men därför finns det nu fem platser ledigt för dig, om du vill hoppa på sista tåget  (jag går i pension)
Oftast är det endast kurs-rubriken som är densamma som förut. Men betr innehållet så följer jag förändringen i tidsflödet och vad som ligger och väntar för oss i etern i nuet.
och
Modul 6, TRANSFORMATION, blir i Stockholm C  25febr-1mars 2020.
Innehåll:
Närvarande, Intonad eller Uppkopplad? Urskiljning, kanalisering, mediumskap? Att välja medvetandenivå. Drömtolkning och Drömhealing. Renande och helande vägledda meditationer för ditt nya jag och den nya tiden. 
Vi fortsätter med Esoterisk Självhealing, att läka och lugna nervsystemet, transformera stagnationer och öka energin i kroppen.
En vacker, helande, transformerande kurs som höjer din frekvens både fysiskt, psykiskt och andligt.
Välkommen att anmäla dig (eller ställa frågor) till email minervadrom@icloud.com
Mer info hittar du på hemsidan http://www.dromcentrum.se/calender.htm 
 
I DENNA TID
Nu har vi haft både 11:11 och 12:12. Två mycket starka datum. Starka energier. Innebär förändring, även på DNA-nivå. Många upplever extra många fysiska symtom. För lindring är det viktigt att inte stressa. Släpp krav och sluta prestera! Annars blir det bara mera fysiska problem. 
Känslo- och tankesystem förändras. Uppgradering i frekvens sker.
VAD GÖRA
Sök avslappning. Sök att må bra, välbefinnande. Var vänlig mot dig själv. Var vän med allt du gör. Släpp måsten. Säg ifrån. Ta hand om dig. Ta det lugnt. Vila mycket. 
Vi behöver nu släppa gamla sätt att tro, tänka och känna. Gamla tankebanor måste lämnas. Gå in i det nya, där du är fri. Fri från bindningar, måsten, prestige, stress. Där du kan tycka om och och älska dig själv fullt ut. Kroppen vet. Den kan läka sig själv om vi inte lägger våra tankar och trosföreställningar i vägen. Uppgradera din syn på själv.
2020
Snart går vi också in i ett nytt år, ännu en ny energifrekvens. 2020 kan blir ett bra och glädjefyllt år, då du har lättare att känna/höra din intuition. Men acceptans, balans och kärlek behövs. Lyssna på ditt hjärta. Låt saker bubbla upp och släpp sen.  Bär i ditt sinne intentionen om fullkomlig hälsa, och skicka ut en bön om hjälp att transformera det som står i vägen.
2020 är balans, harmoni, klarseende och glädje i mycket större mått än förut, även om utmaningar finns. Vi tar utmaningarna, ser dem och lär av dem. Vi ser klarare och står stadigare.
 
Kom ihåg: Vänlighet till dig själv, omtanke om dig själv
 
MARDRÖMMAR i denna tid
Vanliga mardrömmar i denna tid handlar om att något brinner (förbränns, förstörs), något sprängs (kanske gamla blockeringar), något kraschar (du kraschar av stress; planer går i kras)  något exploderar (gömda känslor sprängs dvs hinder löses upp våldsamt), något stjäls (du blir av med invanda förhållningssätt). 
Har du drömt om eld (inre hetta eller något gammalt förtärs/brinner ned), sprängmedel (starkt förstörelsemedel), bil- och flygplanskraschar (din kropp är ditt fordon, det blir en krasch), stölder (du blir av med något), översvämningar (översvämmad av känslor), spöken som jagar dig (tankespöken-rädslor), höga fall (planer eller självbild som faller), så innebär det förändring, oftast av positiv art.
Dessa mardrömmar är kanske bara info om att det är starka energier nu. Stora förändringar på gång. Det har ju varit både 11:11och 12:12.
12:12 är den starkaste siffran och 12x12=144, vilket håller på att bli vårt nya jag i den nya guldåldern.
Det kanske inte märks så mycket utåt, men mycket händer på inre plan.
Våra celler och även DNA förändras, och många orkar inte med utan blir helt slut i kropp och knopp med många tunga fysiska symtom. Men tar du väl hand om dig själv genom att släppa stress och vila mycket, hitta tillåtandet och friden inombords, så kommer 2020 att bli ett mycket bra år för dig med ett nytt sätt att vara och se på dig själv och livet.
 
Skapa - Attraktionslagen
Efter att du förr har gjort alla healingar, alla affirmationer, målbilder, böner och tanke+positionsflyttningar, som inte har fungerat, så är det som gäller nu:
"Söken mitt rike först och allt annat ska varda er givet". Med det menas Att vara ett med Gud/Gudinnan. Ett med ditt eget inre jag, den stora friden bortom värderingar och dömande. Det som kallas ”att vara i flödet” är egentligen att Må Bra och vara i enhet med sitt högre gudomliga jag. 
Det som ska ’flöda’ är tillit till och enhet med det gudomliga jaget eller Kristusjaget.
Där ligger dina önskningar och väntar på att få bli manifesterade.
 
Vänlighet till dig själv, omtanke om dig själv.  Var din egen bästa vän. Var vän med allt du gör.
 
Böcker  
Julerbjudande:  Du får köpa Brev från Drömkällan för 150 kr (ord.pris 230 kr) när du köper någon av mina andra titlar. Kontakta förlaget HDP (heart dreaming publishing)  heartdreaming.se
Övriga titlar:
-Drömtolkning och Drömalkemi
-Förstå dina känslor-att läka sig inifrån
-Nattdröm-Dagsdröm-Livsdröm
-Din Väg genom Liven
-Leva och Dö Medvetet
-Gamla själar
 
Norra Cypern
I november var jag på Norra Cypern för 3e gången. Min dotter och hennes kompis har investerat i en lägenhet där tillsammans. Den är superläcker, har takterass och byggs vid havet.
Låga priser, bra avbetalningsvillkor (ingen ränta) och bra investering för uthyrning.
Vi får alla tre gratis semester där fram tills lägenheten är inflyttningsklar.
Vilken livskvalitet, vilken gåva att få vara där. Sol och hav, rent och snyggt, ingen kriminalitet, färsk ren mat odlad på orten. Rena paradiset.
Många jag känner har köpt in sig där, och många har också flyttat dit.
Vill du också ha ett andra hem i solen, som är vackert och inte kostar skjortan?
Jag har bra direktkontakt. Åker ned till våren igen. Vill du med och titta så hör av dig: minervadrom@icloud.com   
 
Sprid gärna drömkunskapen genom att skicka detta till en vän. Klicka här: Forward this email to a friend