Nieuws 
Oktober 2021
31ste Jaargang - Nr 1
Agenda...
15-10-21
Algemene ledenvergadering
BitMappers Online
 
 
Rekeningnummer:
001-2267551-58
 
Adres:
VOC, A. Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt
 
Aanvang:
20h15
 
Inschrijven Nieuwsbrief:
 
Handige links
 

 

Bronnen
 
Tweakers, ZDNet, ClickX, Webwereld, Chip, CM, CT, Tomshardware, PCMag, Hardware Info, 9Lives.
Corona Update...
Algemene vergadering BitMappers 3.0

Beste leden,
 
Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij de afgelopen 20-tal maanden geen activiteiten kunnen organiseren. De covid-periode, een moeilijke periode voor iedereen. De jeugd kreeg plots thuis les, de leraar moest onderwijs op afstand geven (met of zonder computerproblemen).
 
Een aantal mensen had plots geen werk meer en het was wachten wanneer we allemaal terug samen konden komen. Gelukkig kwamen er een aantal vaccins en heeft de mens en wetenschap een erg grote stap kunnen zetten in de bestrijding van deze covid-pandemie. Het komt goed! We delen op dit moment een 3e prik uit en dit is misschien niet de laatste maar het komt goed. En dat moeten we durven vieren.
 
Cultuur en verenigingen zullen als nooit tevoren een verbindende factor zijn. Zowel om mensen samen te brengen als om na te denken en te experimenteren met ‘de wereld na corona’.
 
Wij nodigen jullie dan ook allemaal uit op onze algemene ledenvergadering van 15 oktober 2021 om de BitMappers 3.0 (de wereld na corona) voor te stellen.
 
      Aanpassing parkeerbeleid Hasselt
 
Het parkeerbeleid in de A. Rodenbachstraat is gewijzigd naar betalend parkeren (ma. t/m za. van 9u tot 21u en zo. van 12u tot 18u). Vergeet geen ticketje te nemen uit de parkeerautomaat of één van de andere parkeermogelijkheden (parking cultureel centrum..) te bekijken.

Voordelen...
Maandelijkse nieuwsbrief met de laatste IT-nieuwtjes en de daarbij horende links;
Verantwoordelijke uitgever: Fabian Haest Winkeldonkstraat 12 3980 Tessenderlo