Wanneer kom jij uit de kast?


De energie van de maand februari gaat over nieuwe contacten maken en hergroeperen. Een beweging die een hoger doel kent, zodat er in deze soms verrassende constellaties, nieuwe ontwikkelingen in gang gezet kunnen worden. Deze dienen zowel jou als ook het grote geheel. Het leven op aarde mag meer fluïde, sensitief, spiritueel en uniek worden. Om hiervoor de juiste verbindingen tot stand te brengen, is het belangrijk dat je kleur bekent en jouw eigen licht aanzet. Je maakt je klaar om expressie te geven aan lang verstopte multidimensionale delen van jezelf, uit deze realm of uit andere realiteiten. Het zal mogelijk aanvoelen alsof je uit de kast aan het komen bent. Dit doe je doorgaans niet van de ene op de andere dag, omdat het een kwetsbare stap is. Neem dan ook de tijd om je goed voor te bereiden en vertrouwen te krijgen dat de tijd rijp is. Uiteindelijk zal jouw openheid, transparantie en helderheid je lucht en vrijheid geven.

Zorg ervoor dat je voldoende ruimte inneemt en jouw begrenzing in meerdere lagen om je heen zet. Dit helpt om niet te veel met anderen te vervloeien. Dat zou namelijk ten koste van je unieke kracht kunnen gaan. In de relatievormen die ontstaan, of ze nu zakelijk of privé zijn, is het niet de bedoeling om symbiotisch te zijn, maar blijf je onafhankelijk en op eigen benen staan. Dit zegt overigens niets over de hechtheid van de verbinding. Op basis van zelfreflectie kun je bewust worden wie je ten diepste bent en antwoord geven op de vraag welke frequenties van kleuren en kwaliteiten jij in deze levensfase met de wereld wilt delen. Door je aura te beschouwen als een magneet, kun jij die zó programmeren dat je het hoogste goed aantrekt. Je hoeft niet voor minder te gaan. Belangrijk is het wel om in het universum de goede bestelling te plaatsen. Focus je daarom op je ware verlangens. De zielsherenigingen die ontstaan, bieden namelijk de mogelijkheid om je bezig te houden met het invulling geven aan precies die wensen, die bovenaan je bucketlist staan. Leg de lat vooral hoog. Ook al zou het bij wijze van spreken gaan over gewichtsloos dansen op de maan. Dat wat nu nog onvoorstelbaar is, blijkt ineens niet meer onmogelijk te zijn.

Je hoeft niet alles alleen te doen. Iedere groep, iedere cirkel heeft een gids die de juiste mensen bijeen brengt. Deze begeleider heeft een belangrijke regisserende rol. De ene keer gaat een ontmoeting vanzelf en is er sprake van magische synchroniciteit. De andere keer kost het wat meer moeite om de bedoelde plek te vinden. Weet als je in de komende tijd buitengesloten, afgewezen of genegeerd wordt, dat er een betere positie voor je in het verschiet ligt. Ook al is die primaire ervaring van pijn natuurlijk niet fijn. Mogelijk biedt het beschreven perspectief wat verzachting, waardoor jij je op een verder gelegen punt op de horizon kunt richten. Uiteindelijk zal er sprake zijn van een goede balans van voeden en gevoed worden.

De nieuwe ontmoetingen vinden zowel in real live als ook in dromen plaats. De ene keer is het een directe herkenning in de buitenwereld. De andere keer herontdek je een deel van je (multidimensionale) zelf in je binnenwereld. Wellicht draaien jullie eerst wat om elkaar heen. Op een afstand heeft het wel wat weg van een paringsdans met facetten van aantrekken en afstoten. In aanvang wordt vaak niet dezelfde taal gesproken. Daarvoor zijn wat lessen nodig. Deze zullen starten met eenvoudige woordjes. Denk aan het eerste taalonderwijs op de middelbare school. Bij mij komt dan direct het zinnetje "papa fume une pipe" in mijn gedachten. Het was destijds allemaal zo nieuw waardoor je het ook nooit meer zult vergeten. Je zou je nu overigens niet meer voor kunnen stellen dat dat de eerste woorden zijn die je aan kinderen gaat leren, terwijl dat toen zo gewoon was. Een teken dat tijden, opvattingen, waarden en normen toch echt veranderd zijn. Uiteindelijk gaat het er bij het leren van deze (buitenaardse) taal vooral om, dat je wakker gemaakt wordt en de woorden en zinsconstructies weer herinnert. Is die connectie eenmaal tot stand gekomen, dan kan al snel op een hoog niveau gecommuniceerd worden. Soms gaat dat in woorden, maar vaak zal het ook non-verbaal zijn. Door moeite te doen om elkaars taal eigen te maken, kan er verdergaand gemigreerd en geïntegreerd worden. Het leidt tot samensmelting van culturen waardoor nieuwe ontwerpen, overtuigingen en ook geloofsstructuren zullen ontstaan.

Dit is best een fascinerende fase van de evolutie. Deze brengt ook alertheid met zich mee. Waar leidt deze weg heen? Is het nodig om te vechten of te vluchten? Wat moet je met die gekkigheden waarmee deze ontwikkelingen gepaard gaan? Je zal meer dan eens jezelf afvragen of je het allemaal wel goed ziet. Sommige aspecten komen zo vreemd voor, dat je zomaar aan jezelf kunt gaan twijfelen. Je ogen hebben meer tijd nodig om te accommoderen, zodat je de beelden scherp kunt stellen. Soms waan je je misschien zelfs wel in een science fiction film. Deze heeft overigens meer weg van ET dan van Starwars. Mogelijk zie je in de energietekening van deze maand ook wel zo'n astronautenhelm ten teken dat je op reis mag gaan uit de comfortzone voorbij zichtbare grenzen. Een leuke, spannende en ook zachte verkenning op een next level met verrassende wendingen, waarvan je al heel lang weet dat daar je verlangen ligt. Dit alles mag nu werkelijkheid worden!

Gezien de veelheid en diepgang van datgene wat aan je voorbijkomt, is het advies om een opschrijfboekje bij je te dragen. De informatie, die bij jou als individu of in de nieuwe samenwerkingscirkels naar boven komt, vraagt om onderzocht en geprocessed te worden, voor je ermee naar buiten treedt. Je kunt dan beter de verbanden ont-dekken. Het überhaupt waarnemen is al een kunst op zich. Daarna volgt pas de fase van het begrijpen. De informatie ontvouwt zich gemakkelijker als je hierover tekent of schrijft. Deel je de innovaties te vroeg, dan heb je te weinig onderbouwingskracht. Anderen zullen jouw kennis wegwuiven omdat het te mind-blowing is of op dat moment niet in hun straatje of voorstellingsvermogen past. Het risico bestaat dat jij daardoor een level terugzakt.

Kijk de komende maand eens wat vaker in de spiegel. Via je eigen pupil kun je dieper afdalen in de essentie van je ziel. Zo kan je herenigd worden met die aspecten, waarvan je altijd al geweten hebt, dat die er zijn. Deze waren echter lange tijd afgescheiden en kunnen nu weer ingesloten worden; een verbinding op kindniveau. Op een speelse manier maak je opnieuw kennis met oude wijsheden en gebruiken. De afstemming op deze frequenties geven een prettig en comfortabel gevoel van thuiskomen in een nieuwe wereld, die enerzijds vreemd en anderzijds zo bekend voelt.

Een maand toegewenst waarop je aandacht schenkt aan de tekens die je uit het universum krijgt, zodat jouw gevoelens en emoties je de weg kunnen wijzen, precies naar daar waar jij in jouw ontwikkeling in het Nu wil Zijn!ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:
Er staan verschillende workshops en trainingen voor de eerste helft van 2024 in de agenda op de website gepland. Maandelijks zijn er ademworkshops en één keer per twee maanden een workshop familieopstellingen (Inzicht-Inn-Familiepatronen).

Graag licht ik er speciaal een paar activiteiten uit:

19 FEBRUARI ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Kom op adem in een transformerende, bewust verbonden ademsessie.

20 MAART COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Een vijfdaagse training om je systemische vaardigheden eigen te maken, zodat je familie- en organisatieopstellingen kunt begeleiden in je eigen dagelijkse praktijk.

3 APRIL: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN (WORKSHOP 1 DAG)
Onderzoek in een systeemopstelling een levensthema uit om tot nieuwe bewegingen te komen. Er is nog één plaats vrij voor deze workshop.


FILMTIP
De wijsheid zit in onszelf. Soms moeten we dat weer even herinneren. In de afgelopen maand inspireerde mij de avond waarop ik de film "Kiva - The call of the Wisdom Keepers" in het filmhuis bekeek. Enerzijds kwam dat door de mooie beelden in de film van de rituelen en de ontmoetingen van sjamanen uit heel de wereld. Anderzijds was het waardevol dat er in het moment de mogelijkheid geboden werd om met enkele Wisdom Keepers in gesprek te gaan. Hun levensvisie resoneerde op een prettige manier in mij en zorgde weer voor nieuwe bewegingen. In de komende tijd wordt de film op verschillende plekken in het land gedraaid. Kijk voor de data in de agenda op www.kiva-wisdomkeepers.com.


RECEPT VAN DE MAAND
Al meer dan vijftig jaar bestaat onze zuurkoolclub. Destijds door mijn moeder opgericht. Jaarlijks stampen wij de kolen en eten heerlijke zuurkoolgerechten met elkaar. Het liefst iedere keer wat anders. Tot voor kort stond verrassend genoeg zuurkoolsoep nooit eerder op het menu. Daar heb ik nu verandering in gebracht. Kijk op de website voor dit simpele en toch lekkere recept. Dank je wel mama!


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan een paar datavoorstellen in je mailbox. Er is op dit moment een wachttijd van ca. 2 maanden. Mocht je toch graag eerder inzichten op je thema willen hebben, bestel dan een energieboodschap of een persoonlijke energietekening met een energetische tekst in de Energiewinkel.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.