Beste   relatie
 
Vanaf 1 februari zijn landelijk de aanslagbiljetten WOZ-belasting weer verzonden. Voor het zevende jaar op rij is in veel gevallen de WOZ-waarde van een woning weer verhoogd. Landelijk zelfs met gemiddeld 15%!
 
Is de WOZ-waarde van uw woning verhoogd?
Maak dan gebruik van ons gratis WOZ-bezwaarloket. Hier inventariseren we of het voor u interessant is om bezwaar te maken tegen de door u ontvangen WOZ-aanslag. Indien bezwaar maken voor u zinvol is, dan kunt u direct doorklikken naar ons bezwaarloket. In dit loket vult u de gegevens uit uw aanslagbiljet in, waarna het bezwaarschrift gratis wordt opgemaakt en ingediend bij uw gemeente. 
 
Heeft u de WOZ-aanslag nog niet ontvangen? 
Maak dan na ontvangst van uw aanslagbiljet gebruik van ons WOZ-bezwaarloket.
Let op! U dient binnen 6 weken te reageren. Na deze periode neemt uw gemeente het bezwaar niet meer in behandeling. Wacht dus niet tot het te laat is en maak tijdig gebruik van onze gratis service.
 
Kijk op ons WOZ-bezwaarloket of bezwaar maken voor u zinvol is    
Log na ontvangst van uw aanslagbiljet in op ons WOZ-bezwaarloket en u weet binnen 1 minuut of bezwaar maken voor u zinvol is.
 
Geen klant (meer) van Van Koesveld Financiële Specialisten?
Geen enkele probleem, iedere huiseigenaar kan gratis gebruik maken van ons WOZ-bezwaarloket!
 
Ik wens u heel veel succes met het indienen van uw bezwaar en dat we hopelijk met onze service uw woonlasten weten te verlagen.
 
Met vriendelijke groet,
Van Koesveld Financiële Specialisten
 
Nico van Koesveld
Barneveld
0342-424242
Koesveld.nl