WELKE CREATIE GUN JIJ HET LEVENSLICHT?


In maart word je je mogelijk bewust van de nieuwe idee├źn die in jouw systeem aan het borrelen zijn. Het kan zijn dat deze in de afgelopen maanden, zonder dat je er erg in had, al een ongekende rijping en groei doorgemaakt hebben. Het is als zwanger zijn van jouw idee, jouw product, jouw Zijn dat in een soort van baarmoeder tot wasdom aan het komen is.

De bodem, het fundament is al lang en breed gelegd. Nu gaat het om het verfijnen en het vormgeven van de details. Door vanuit de kruin contact te maken met de energie van het Hogerbewustzijn wordt informatie aangereikt over datgene wat in deze fase de bedoeling is. Gidsen, begeleiders en andere hulpbronnen willen graag behulpzaam zijn om hun steentje bij te dragen zodat diegene of datgene wat geboorte krijgt, helemaal naar wens is en op een veilige en gezonde manier zowel een aards als ook een spiritueel bestaan gaat leiden.

Door de liefde te verkiezen boven de angst, te luisteren naar jouw innerlijke stem en het inzetten van aanwezige talenten, wordt in co-creatie met het universum iets gemanifesteerd waarop je, na het toelaten van het levenslicht, zo trots als een pauw zult zijn.

Als het (geboorte)proces zijn voltooiing nadert - hiervoor staat overigens geen vaste (draag)tijd - zal er vanzelf een poort, een soort geboortekanaal aan de horizon verschijnen. Het is niet de bedoeling om eerder of later met "jouw baby" naar buiten te treden. Zet jezelf niet onder druk en laat ook geen kansen liggen. Zodra de poort zichtbaar, voelbaar of hoorbaar is, dan is dat het juiste en ultieme moment. Of je nu man bent of vrouw, benut zonder schroom de universele,vrouwelijke energie om te baren.

Dat wat net uit het ei is gekomen hoeft niet direct op eigen benen te staan. Het vraagt om hechting, aandacht en liefde, zodat een gezonde en gestage groei als vanzelf volgt. Jouw aanwezigheid in het hier-en-nu zal daarbij essentieel zijn.

Een vruchtbare maand maart toegewenst, waarbij je je laat inspireren door de oneindige beschikbaarheid van de kleuren roze, lente-groen en turquoise, die respectievelijk staan voor onvoorwaardelijke liefde, vernieuwing, creativiteit en creatiekracht.

COACHCONSULT
Heb je behoefte aan een klankbord in het vinden van jouw weg? Ik loop graag een stukje met je mee en ondersteun je daar waar nodig met systemische en/of lichaamsgerichte coaching, energiewerk of een goed gesprek. Ik ben bereikbaar via 033-4451480 of info@coach-inn.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak.


20 MAART: COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Op 20 maart begint de 5-daagse basisopleiding Coach-Inn-Systemen, waarin je jezelf het systemische gedachtegoed en de praktische vaardigheden eigen maakt die nodig zijn om zelf familieopstellingen en organisatieopstellingen te begeleiden.


10 APRIL: SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK (LEVEL 1/2)
Voor de 3-daagse opleiding "Systemische Werkvormen in de 1-op-1 praktijk" ben je welkom vanaf 10 april. Tijdens deze opleiding leer je om te werken met o.a. systemische coaching, tafelopstellingen, systemische innerlijk reizen, vloerankeropstellingen en systemisch tekenen.


24 APRIL: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Er is tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen op 24 april a.s. nog ruimte voor vraagstellers om een levensvraag uit te werken of een patroon te doorbreken met een familieopstelling. Representanten zijn ook nog welkom. Hiervoor geldt die het eerst komt, die het eerst maalt.


MEI 2019: SPECIALISATIEWORKSHOPS SYSTEMISCH WERK LEVEL 2)
In mei worden er twee specialisatieworkshop in het begeleiden van opstellingen gegeven. Op 17 mei staat de workshop Faciliteren van Voedingsopstellingen op het programma. Gevolgd door Ondersteunende opstellingen bij fysieke en psychische aandoeningen op 24 mei. Bij deze beide workshops wordt er vanuit gegaan dat de deelnemer bekend is het met het zelf begeleiden van opstellingen.


BOEKENTIP
Voel je sterk de behoefte om in het hier en nu te leven en oude overlevingsmechanismen achter je te laten dan kan ik je van harte het boek Het Presence Proces van Michael Brown aanbevelen. In een 10 weken durend programma lees je zijn boek en doet dagelijks (adem)oefeningen die behulpzaam zijn om de gewenste resultaten te bereiken.


RECEPT VAN DE MAAND
Het is heel makkelijk om zelf heerlijke spreads te maken om te smeren op brood, crackers of rauwkost. De afgelopen maand ontstond op basis van datgene wat ik nog in de koelkast had liggen een quinoaspread met kerry en kokos. Inmiddels heeft hij al meerdere keren op tafel gestaan met trainingen en werd als een succesnummer betiteld.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.