Nieuwsbrief
Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop
 editie juni 2018
Het is zomer! Nog maar 15 weken en dan staan is het al weer zo ver: de 33e AMGEN Singelloop Breda! Zijn jullie al in training? Om jullie te inspireren hierbij de eerste Singelloop-boost van het jaar!
 
Wat hebben we dit keer voor je? In deze Nieuwsbrief:
 • We stellen met trots aan u voor...
 • Be there!
 • Een kijkje achter de schermen...
 • Nieuw: Amphia Health-check
 • Toffe loopshirts voor jouw bedrijventeam(s)
 • Bredase Singelloop brengt het samen
 • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
We wensen je veel leesplezier toe. Tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

We stellen met trots aan u voor...
 
De nieuwe sponsor van de Bedrijvenloop: Van Iersel Luchtman Advocaten. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in vijf verschillende branches, is Van Iersel Luchtman Advocaten bij uitstek het kantoor voor de ondernemer.
 
Advocate Claire Krüger is één van de fanatieke hardlopers die met het Van Iersel Luchtman team meeloopt. “Ik heb al diverse malen meegelopen en geniet telkens weer van de heerlijke sfeer die er dan in Breda hangt. Ik vind het dan ook extra leuk dat wij onze naam hieraan mogen verbinden.”
Lees meer over deze samenwerking in het artikel op onze site.

Be there! 
 
Als organisatie van de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop weten wij als geen ander hoe tof het is om deel te nemen aan de Bredase Singelloop. Wij kunnen wel 10 redenen bedenken om mee te doen. Maar ja… ook WC eend adviseert WC eend ;-)
  
Kan Codecentric jullie overtuigen? Robbert Veraart (director): "De reden dat wij meedoen is dat Codecentric er van overtuigd is dat werk en privé volledig in balans moeten zijn. Gezondheid speelt hier een belangrijke rol in. Dit kun je niet altijd beïnvloeden, maar elkaar stimuleren om te bewegen helpt enorm. De Bredase Singelloop is een gewelsig initiatief waar zaken als gezelligheid, saamhorigheid en sportiviteit samen komen. Kortom: een prima event om te verbinden!"
 
ATEA Groep, Ancofer Waldram Steelplates, ETW Breda, Farm Frites International BV, Murre Elektronik BV, Merkenbureau Merk-Echt BV, Vifor Pharma Nederland BV, Home Instead Thuisservice, Agium FInance & Control, J.A.M. De Rijk BV, BSD Breda, ZEISS, Burkert-Contromatic, Fysiotherapie Donckers, Hertoghs Advocaten, SAM-Works International BV en Pelican Worldwide BV zijn er al bij dit jaar!
 
Nieuwsgrierig naar de aftermovie van vorig jaar? Check hier de video!

Een kijkje achter de schermen...
 
Onze vrijwilligers werken hard aan de voorbereiding op de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop 2018. En de organisatie is bij het Bedrijvenloop team in goede handen! 
Maar wie zijn nou toch die dames die ieder jaar de bedrijvenloop organiseren? In een vlog stellen Martine, Petra en Floor zich aan jullie voor.
 

Nieuw: Amphia Health-check
 
Bij Amphia draait het om mensen en hun gezondheid met als doel om iedereen in de regio zo gezond mogelijk te houden. Gezonde voeding en beweging spelen daarbij als vanzelfsprekend een belangrijke rol. Als prominente deelnemer aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop biedt Amphia dit jaar iets unieks: de Amphia Health-check voor deelnemers aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop 2018.
 
Tijdens de Bredase Singelloop op zondag 7 oktober staat een team van specialisten in het Chassé Theater voor jullie klaar. De healthcheck kent in ieder geval de volgende onderdelen:
 • Bloeddrukmeting
 • Cholesterolmeting
 • Gewichtbepaling en lengtemeting (BMI)
 • Bepalen vetpercentage
 • Bepalen middelomtrek
Het aantal beschikbare healthchecks is beperkt, dus geef je snel op metjouw team(s)! Meer informatie over de healthchecks vind je op onze site. Wel even scollen!

Toffe loopshirts voor jouw bedrijventeam(s)
 
Hebben jullie al goede loopshirts voor de Singelloop 2018? Nee? Dan heeft Run2Day Breda misschien wel een hele goede oplossing voor jullie 'kledingprobleem'. 

Run2Day is de leverancier van het jaarlijkse Singelloop shirt. Daarnaast kunnen zij ook voor jouw team 100% functionele hardloopkleding op maat samenstellen. Houdt je lekker droog en gaat ongewenste afkoeling tegen. En het ziet er nog te gek uit ook: kijk maar naar de Amphia Runners (foto)!
 
Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van Run2Day Breda.

Bredase Singelloop brengt het samen!
 
Heb jij ze ook al gezien die te gekke logo's? "Breda brengt het samen" is de stadsslogan voor Breda, gebaseerd op de belangrijkste kwaliteiten van Breda. Verschillende Bredase evenementen hebben inmiddels dit logo een eigen tintje gegeven en natuurlijk hebben ook wij onze creativiteit de vrije loop gelaten!
Want ook de Bredase Singelloop brengt veel samen:
 • Circa 18.000 enthousiaste lopers van 8 tot 80 jaar
 • Bijna 500 teams van meer dan 100 bedrijven uit Breda en omstreken
 • Tienduizenden fanatieke supporters langs het parkoers
 • Meer dan 30 bands en artiesten zorgen voor sfeer en helpen je over het dode punt heen
 • De horeca in Breda brengt mensen samen met een hapje en een drankje
 • Bijna 600 vrijwilligers en sponsoren die ons evenement mogelijk maken
Tja, daar wil je toch gewoon bij zijn?! Zet 7 oktober in je agenda en ben er bij!

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: