Click here to view this email in your browser                                                                      юли 2016

Здравейте, 

Преди лятната отпуска бихме искали да напомним за изложението CleanExBg (почистване и хигиена). То е добра възможност за разширяване на партньорската мрежа, налагане на марка, представяне на продукти пред специалисти и крайни клиенти.
 
Като изложител може да се възползвате от:
• Публикуване интервю с представител на фирмата, включване информация за продуктите и дейността й в електронния бюлетин на изложението – достига до стотици специалисти.
•  Ако търсите дистрибутори или сътрудници, на сайта на CleanExBg може за сложите обява. 
• При заявяване на участие до 10-ти август – преференциални условия.

В този бюлетин предлагаме на вниманието ви интервю с г-н Лука Галати, прeдставител на италианската фирма Golden Chimigal – изложител на CleanExBg.
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо!
Ако имате интерес да станете част от CleanExBg или въпроси, ще се радваме лично да Ви отговорим. 
 
С пожелания за успешна работа и хубаво лято!
Анелия Каранова
032/512 899, 088 82 797 96    E  nelly@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
ИНТЕРВЮ
 
 
 
 
Г-н Галати, тази година GOLDEN CHIMIGAL ще участва в CleanExBg. Ще ни разкажете ли какво ще представите от широката ви гама продукти на изложението и в кои области те могат да намерят приложение?
GOLDEN CHIMIGAL е динамична компания, която се намира в Италия. Специализирани сме в производството на професионални висококачествени детергенти за: автомобилната индустрия, производствени предприятия, офиси, басейни, ресторанти, соларни панели, както и универсални продукти за различни повърхности.

През последните години компанията цели да разшири дейността си, най-вече на развиващите се пазари. Вярваме, че изложението CleanExBg е една чудесна възможност за нас да намерим вносители / дистрибутори на нашите продукти.
 
Имате ли някаква дейност в България или региона? Търсите ли нови партньори и дистрибутори?
Не, в момента нямаме дистрибутор в региона, но ще се радваме да станем част от българския пазар, стартирайки от това изложение.
 
Какво очаквате от това участие и кои са вашите потенциални клиенти?
Нашите очаквания са да направим голям брой контакти и намерим дистрибутори и вносители, които ще оценят качеството на нашите продукти.
 
Можете ли да ни разкажете накратко за най-новите ви продукти?Продуктовата ни гама включва около 250 различни продукта, които може да видите на нашия сайт: www.goldenchimigal.com. За да прочетете цялото интервю, кликнете тук.
 
Препратете на приятел:

Намерете ни в социалните мрежи:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd.