JAARGANG 7 • NUMMER 7 • DECEMBER 2013 • WWW.NOSE.NL 


 

.....................
.....................
 
Bennie Solo
met Carnaval 2014!Nijmegen, 1 december 2013. 
Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haalt u top entertainment in huis, tuin of op het podium.
En vooral 'Carnaval' is Bennie op zijn topbeste lijf geschreven!

In de feesttent, het buurttheater, tijdens het straatfeest, in de kroeg of gewoon bij uzelf thuis.... Bennie Solo maakt er een Carnavalsfeest van om nooit meer te vergeten!  Alvast boeken? Mail of bel!

info@nose.nl of 024 360 15 97

.....................


 

Nijmegen, 1 december 2013. 
Het duurt nog wel even, maar vrijdag 18 april 2014 gaat de eerste DinnerShow door en met Bennie Solo 'extra smakelijk geserveerd' worden.
In samenwerking met Amigo Producties zullen in Wekerom, in 'Hent Uut Zand, de smaakpupillen, de oogbollen en de oren een ongelijke strijd gaan voeren om de boventoon. Zeker weten dat het heerlijke totaalconcept, aan het eind van deze verrukkelijke avond, de winnaar zal zijn!
Beleef het mee en reserveer snel! Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij.
.....................
 


Volg de Twitters van Bennie Solo en dan weet je in ieder geval waar hij zijn oliebol laat zien. (klik op de BennieBol)


.....................

 
 
Stroopkriekstraat 2
6515 CP Nijmegen
 
 
Tel:       +31(0)24 3601597
Mobiel: +31(0)6 53755986
Fax:      +31(0)24 3609851
 
 
Belangrijk!
De Lach!Krant van Red Nose Entertainment wordt uitsluitend gezonden aan geïinteresseerden in onze activiteiten.
Mocht u geen prijs meer stellen op deze per
e-mail verzonden berichten meld ons dat dan direct. Wij zorgen dan dat uw adres verwijderd wordt uit ons bestand.

afmelden nieuwsbrief
 


 
Ook deze nieuwsbrief is een interactief product van team Afterdaan.
Meer weten?
www.afterdaan.nl / www.artivo.nl
 
 
Bennie Solo verrast zijn publiek met een
 
Splinternieuwe....

Nijmegen, 1 december 2013.  
"Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo kun je nu ook op ' De Hollandse Tour'. Lekker uit je dak gaan met alles wat Holland zo 'Hollands' maakt. Muziek, mee-zingen en -deinen en natuurlijk mogen ook de spelletjes en wedstrijdjes niet ontbreken. Met uiteraard voor de winnaars én verliezers leuke en lekkere 'Hollandse Prijsjes'".
 
..... Aldus de wervende tekst die sinds kort via Twitter, Internet, Facebook en al die andere digitale monden door heel Nederland, en ver daar buiten, gonst. Uiteraard willen we daar als 'enigste en echtste spreekbuis van Bennie Solo' het fijne van weten.
Dus op naar Nijmegen, Capital City of the Finest Fun, zullen we maar zeggen
Vraagje: Mijnheer Solo, Bennie Solo Hou van Holland Show? Wat hebben we nu weer voor iets bijzonders aan de klomp hangen? Of in de klomp gevonden, eigenlijk?
Bennie Solo: Jahaahaahaaaa!!!! Vette pret toch? En dat in een tijd dat al die ouderwets gezellige Hollandse familielol flink aan de tand gevoeld wordt :-]. Komen wij net op tijd om daar weer een vette boost aan te geven. (Boost is English voor BOEST! ... dus).
Vraagje: Vertel mijnheer Solo! Wat, wanneer, hoe, waarom, waarvoor?
Bennie Solo: Jahaahoohooooo!!!! Niet alles tegelijk, dat doen wij wel!
Eerst maar eens WAT? Gewoon een lekker vette show, vol met alles wat Holland zo prettig Hollands maakt. Dus liedjes raden, mensen raden, geen ja, nee of uhhhhh, Bennies Bingooooooo! en natuurlijk de smakelijkste Hollandse meedeiners. 
 WANNEER? De allereerste Bennie Solo Holland Show gaat in december de vloer op.... maar.... helaas besloten. Niet getreurd. Bennie Solo Hou van Holland Show is er voor iedereen en altijd! Wel effe ( al dan niet snel ) boeken natuurlijk! ;-]
Vraagje: Vertel mijnheer Solo! Waar?
Bennie Solo: Bekende adressen uiteraard! Kan bij mij (info@nose.nl) of bij de betere boekingsbureau's bijvoorbeeld. En dat kan nu al voor 2014! Wordt een moddervet Hallandjaartje, dat beloof ik jullie nu alvast.
Vraagje: Mooi! Veel succes en pret mijnheer Solo met de show!

 
Het was me het feestje wel weer.....

Nijmegen, 1 december 2013. 
De Sint is nog volop in het land, maar Okkie heeft de pret al voor een deel achter de oren en de kuif. Op diverse plekken in het land mocht hij de Sint en zijn Pieten méér dan hartelijk welkom heten. En dat hij dat uitstekend kan heeft hij al meermalen bewezen. Kinderen, Sint en uiteraard de Pieten, dragen Okkie dan ook op handen. Okkie, Bakpiet en nog veel meer lekkers al vastleggen voor het Sinterklaasfeest van 2014? Natuurlijk kan dat, je kunt er maar niet vroeg genoeg bij zijn. Bekijk het eens op de nieuwe site >>>>
 
 
De 12 finalisten zijn bekend bij
 
Sterren van TimingNijmegen, 1 december 2013. 
Daar zijn ze dan: de 12 Sterren van Timing die vanaf nu de finale ingaan. Op 13, 16, 18 en 19 december gaan ze opnieuw de Sterren van Timing Bus in en doen opnieuw hun auditie.
Vanaf 19 december staan die audities dan weer online en kan er gestemd gaan worden. Alle finalisten, en dat is wel zo eerlijk, starten weer op 0!
Garantie dat iedereen een gelijke kans maakt op die fantastische hoofdprijs....
de reis naar Miami
 
Stemmen kan tot woensdagmiddag
15 januari 2014, 12.00 uur. Donderdag
16 januari wordt dan de winnaar bekend van de allereerste Sterren van Timing!
 
Volg alles rond deze fantastische competitie op de site!
 
Concept: Idea & Production by EventZ Nederland bv

 
 
Carnaval 2014 kan niet zonder....
 
Stimmung mit Peter

Nijmegen, 1 december 2013. 
Der Peter..... Ski-leraar van beroep uit Oostenrijk. 'Aber naast skieën heb ich nog een grotere passie: zingen! In mijn vrije uurtjes treedt ich auf als zanger und entertainer in de schönste, trendy après ski gelegenheden van Oostenrijk und Duitsland. Ganz Toll'.
 
Een uitgekiende act voor het komende Carnaval, das ist sicher und ganz toll!
Avondvullend of als 'kleintje Stimmung'.
 
of bezoek Peters eigen site :
 
Direct Stimmung mit Peter boeken?
 
Méér dan fun alleen!
 
Nijmegen, 1 december 2013.
Met Bennie Solo, Piraat, Okkie, Kokkie, Ans, Peter, Barry Bubllicoious en al die andere feestnummers rond RenéPeters weet u zeker dat inzet en gein hand in hand gaan. Kortom: kwaliteit verzekerd. Maar René Peters is méér dan fun alleen!
Of het nu een bijzonder verkoopconcept voor uw huis betreft ( zie:www.openhuislive.nl), de presentatie van een Sterrencompetitie, het organiseren van een LipDub of de introductie van uw topproduct.... René Peters en zijn team maakt er maatwerk voor.
 
 
Altijd het laatste nieuws op Twitter

Ook op de nieuwe site zijn ze dagelijks aan het rondtweeten.
Volg ze voor het laatste nieuws.

Bennie solo:
Der Peter:
Rene Peters:
Okkie de Clown
Barry Bublicious
Koffie Ferkeerd