Het nieuwe jaar is inmiddels alweer even begonnen, maar we hopen dat het een gezond en mooi jaar wordt voor iedereen. In deze nieuwsbrief kijken we graag terug op 2019, voor onze praktijk een succesvol jaar waarin we als team weer mooie dingen hebben kunnen bereiken. Tegelijkertijd blikken we vooruit op 2020 en de resultaten die we hopen te behalen in dit nieuwe jaar!

 
In 2019 heeft Tim weer met veel enthousiasme geprobeerd om de best mogelijke resultaten te behalen met al zijn patiënten, zowel in de praktijk als aan huis en in de beweegtuin. Tevens heeft hij zich aangesloten bij ParkinsonNet en Vereniging MS Nederland.    In 2020 hoopt Tim zijn masteropleiding Fysiotherapie in de Geriatrie succesvol af te ronden en zich nog meer te verdiepen in de behandeling van ouderen en patiënten met een chronische aandoening. 
 
2019 was voor Ilse een pechjaar: door een val tijdens het skiën was ze geruime tijd uit de roulatie. Gelukkig kon ze in de loop van het jaar haar werkzaamheden weer hervatten.    We hopen dat 2020 een beter jaar wordt voor Ilse waarin ze haar uitgebreide kennis van de manuele therapie, dry needling en oedeemtherapie voor velen kan inzetten. 
 
In 2019 hebben Bas en Lysanne weer heel wat mensen geholpen met hardlopen, zowel beginnende als gevorderde lopers.   
In 2020 willen zij graag nog meer mensen enthousiast maken voor het hardlopen. In maart hopen we bij voldoende animo weer een nieuwe groep voor beginners te starten op maandag van 20.00-20.45 uur. Ervaren lopers kunnen op ieder moment aansluiten bij onze hardloopgroep voor gevorderden op maandag van 19.00-20.00 uur en op woensdag van 20.15-21.15 uur. Loop je ook met ons mee?
 
Met haar specialisme in de kinderfysiotherapie heeft Rachel weer heel veel baby’s en kinderen mogen helpen in 2019. Rachel is erg blij met het vertrouwen van ouders in haar!    Ook in het nieuwe jaar gaat Rachel graag de uitdaging aan om kinderen spelenderwijs iets aan te leren en te helpen. Daarbij volgt ze in 2020 de post-HBO opleiding Sensorische Informatieverwerking. Ze hoopt deze kennis in te kunnen zetten voor kinderen die moeite hebben met de verwerking van prikkels. 
 
Boudewijn is manueel therapeut met een extra specialisatie in schouderklachten. In 2019 heeft hij veel patiënten gezien met deze klachten, onder andere via Schouder Netwerk Zeeland.    In 2020 zal hij uiteraard zijn expertise blijven inzetten om schouderklachten bij patiënten te verhelpen. Hij volgt regelmatig bijscholingen om zijn kennis up-to-date te houden. 
 
Vera heeft de opleiding tot leefstijlcoach succesvol afgerond en heeft haar diploma in ontvangst mogen nemen!
  Met De Blaeij Leefstijlcoaching wil Vera ook jou graag helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Wil jij je goede voornemens omzetten in concrete en haalbare doelen, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met Vera.
 
Onze vrijwilligers hebben in 2019 weer een heleboel ritjes gemaakt om patiënten met een nieuwe knie of heup veilig thuis op te halen en naar onze praktijk te brengen. We waarderen het zeer dat Sjaak, Bram en Geerard (niet op de foto) deze mooie service mede mogelijk maken!   In 2020 gaan de chauffeurs enthousiast verder met rijden in onze bus. Mocht je een nieuwe knie of heup krijgen, neem dan contact met ons op. De eerste 6 weken na je operatie, kun je gratis gebruik maken van onze vervoersservice. 
 
Na 3 jaar hard werken, heeft Lysanne in 2019 haar masteropleiding Manuele therapie succesvol afgerond en mag ze zich officieel manueel therapeut noemen. We zijn er trots op dat we binnen onze praktijk een extra therapeut hebben met deze kennis en vaardigheden.   
Lysanne zal in 2020 haar specialisatie in klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen inzetten om patiënten zo goed mogelijk te behandelen. Daarnaast is ook de behandeling van Claudicatio Intermittens haar expertise. 
 
Bas heeft zich namens de praktijk enthousiast ingezet voor blessurepreventie bij jongeren op diverse voetbalclubs in de regio door middel van het programma van Join(t) Forces. Aangezien zijn passie bij de sport en sportfysiotherapie ligt, vindt hij het een mooie uitdaging om hiermee aan de slag te zijn.
  Dit jaar gaan we de samenwerking met sportverenigingen verder uitbreiden.  Ook hoopt Bas in de loop van dit jaar zijn masteropleiding Sportfysiotherapie te behalen, zodat hij alle sporters met nog meer expertise kan helpen en begeleiden.
 
Tim heeft zich aangesloten bij ClaudicatioNet. Samen met Lysanne kan hij nog beter voldoen aan de vraag naar de behandeling van Claudicatio Intermittens. 
  In september zal Tim gaan starten met zijn masteropleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Samen kunnen Bas en Tim nog beter voldoen aan de vraag naar sportspecifieke kennis. 
 
De Blaeij fysiotherapie en medische fitness