13 - 15 октомври 2016 г., София
 
От 13 до 15 октомври ще се проведе второто издание на изложението на Виа Експо Sofia Sport and Healthy Life. Събитието отново ще докаже, че темите спорт и здравословен начин на живот са неразривно свързани, ще предостави възможност на български и международни компании да представят продукти и услуги.
Участието в него е инвестиция, която води до контакти с нови бизнес партньори и крайни клиенти.
Вярваме, че не сте забравили - 15% отстъпка до 1-ви юни!
 
Сдружение BG Бъди активен продължава партньорството си със ‘Sofia Sport & Healthy Life’16.
Основната и единствена цел на BG Бъди активен e популяризиране на спорта и движението за здраве сред гражданите на България. Сред кампаниите, които сдружението организира, е предстоящата европейска инициатива ‘Ден без асансьори, която ще се проведе на 13 май 2016.
‘Ден без асансьори’ е част от кампанията NowWeMOVE и цели да привлече вниманието към физическата активност за здраве и да покаже, че за да се движим не е необходимо да отделяме време и средства. В тази връзка от BG Бъди активен приканват всеки да предизвика себе си и да използва стълбите вместо асансьора и ескалатора поне за ден.
Когато отиваме на работа, вместо да се качим в препълнения асансьор, да се насочим към стълбището. Изкачвайки няколко етажа ще загреем тялото си, ще раздвижим кръвта, а нивата на ендорфин ще се покачат (особено, ако офисът е на по-висок етаж).
Подробна информация как да организирате специално събитие за вашите колеги, служители, приятели,  съграждани, можете да получите като се свържете с BG Бъди активен и Забравете асансьора и изберете стълбите поне за ден’.
 
Полезни линкове за Sofia Sport and Healthy Life:
Изложението                                                                                Бюлетини               
Партньори и медии  2015                                                             Партньори и медии 2016 
Предварителна заявка за участие                                               Брошура 2016
За контакти:
Таня Булдеева
тел. 032/ 512 905, 0879/ 444 870, 0886/ 79 31 72
www.viaexpo.com, тел./ факс 032/ 966 813, 960 011
 
Препратете на приятел
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Виа Експо ООД, www.viaexpo.com