Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF OKTOBER
 2018

Hoofdbediening voor Android
Open Sesame Open Sesame is een nieuwe app voor Android die het mogelijk maakt uw telefoon of tablet met hoofdbewegingen te bedienen. De app maakt daarvoor gebruik van de ingebouwde camera aan de voorzijde van de telefoon of tablet.
 
De ingenieuze maar eenvoudige interface van Open Sesame maakt álle functies, apps en ook het toetsenbord volledig handenvrij, soepel en snel toegankelijk. Met uw hoofd bestuurt u een cursor en via een slim bedacht menu kunt u tappen, swipen, typen en zelfs gamen.
 
 
Vocabulaires in beeld
Filmpjes kant-en-klare vocabulairesOp veler verzoek zijn onze filmpjes over kant-en-klare vocabulaires, die wij lieten zien op Support 2018, nu ook te bekijken op ons YouTube kanaal!
 
Via deze filmpjes leert u in vogelvlucht over de opbouw en onderscheidende kenmerken van Score, Crescendo, Core First Lite, Aloha, TouchToTell en PODD.
 
Mobiele interactieve projectie voor vloer én tafel
omiVista is een interactieve projectie die reageert op bewegingen. Tot nu toe was de omiVista leverbaar in twee verschillende mobiele uitvoeringen, voor vloer óf tafel.
 
Met de nieuwe Mobii zijn vloer- en tafelprojectie nu geïntegreerd in één handig en compact mobiel systeem. Een veelgehoorde wens van therapeuten en begeleiders gaat hiermee in vervulling!
 
Nieuwe Mobii
 
 
Draadloze speaker met meeleesscherm
Hey_ Hey_ is een unieke draadloze speaker met een ingebouwd display, dat gebruikt kan worden als meeleesscherm voor de communicatiehulpmiddelen van Jabbla.
 
De Hey_ zorgt voor natuurlijkere en flexibelere communicatie, meer aandacht, betere verstaanbaarheid in groepen en rumoerige situaties, en juist discretie in persoonlijke gesprekken.
 
 
Kinderstemmen!
Kinderstemmen De Nederlandse kinderstemmen Merel en Thijs, die eerder dit jaar werden uitgebracht door Acapela, zijn nu ook verkrijgbaar voor Mind Express en Snap. Lees verder...
 
En binnenkort verwachten wij ook de nieuwe kinderstemmen van Fluency. Extra mooi is dat Fluency komt met verschillende Nederlandse accenten. Zo krijgen kinderen straks de mogelijkheid een stem te kiezen waarmee zij zich beter kunnen identificeren. Lees verder...
 
YouTube in Score
YouTube in Score Wist u dat u in Score ook kunt werken met YouTube filmpjes?
 
Enige tijd geleden is een update van Score verschenen, die het mogelijk maakt YouTube te gebruiken binnen het Score vocabulaire. Tijdens het kijken blijft de kernwoordenschat rondom in beeld, zodat u met de gebruiker over filmpjes kunt communiceren. Een mooie manier om te werken aan motivatie en betrokkenheid!
 
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.