Nieuwsbrief Schaatscircuit.nl  -  23 november 2020 

   
Beste leden,
 
Als aanvulling op de website Schaatscircuit.nl houden we je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Schaatscircuit.nl, nieuws vanuit MCLN (Vereniging Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland) en wedstrijden op snel ijs.
 
Organisatie Schaatscircuit.nl
Marja, Tjeerd, Leen en Monique

 
In deze nieuwsbrief:
 
 
WEDSTRIJDKALENDER
Waren we aan het begin van het seizoen nog trots op onze mooi gevulde wedstrijdkalender en hoopvol gestemd dat onze wedstrijden door konden gaan, moeten we door steeds meer wedstrijden een streep zetten.
 
De wedstrijden t/m eind van dit jaar zijn inmiddels geannuleerd vanwege de maatregelen om het COVID-19 virus te bestrijden. 
 
Daarnaast heb je gehoord dat er een aantal internationale wedstrijden in Heerenveen georganiseerd gaan worden, waardoor ook onze wedstrijd van 30 januari komt te vervallen. Die datum vindt er namelijk een wereldbeker-wedstrijd plaats.
 
De eerste twee Dutch Master Cups zijn inmiddels ook van de kalender. Die schuiven we daarom door naar het nieuwe jaar. Die in Thialf wordt verschoven naar 27 februari en die van Enschede wordt zeer waarschijnlijk half februari. 
 
NB: Het NK Masters staat nog steeds gepland op 6 en 7 februari in Hoorn. Vanuit de KNSB wordt gewerkt aan een alternatieve selectiewijze voor dit kampioenschap aangezien er geen wedstrijdmogelijkheden zijn geweest. 
 
De kalender is inmiddels danig geslonken. We zijn daarom inmiddels met Thialf en de Elfstedenhal in gesprek om naar nieuwe wedstrijdmogelijkheden in het tweede deel van het seizoen te kijken. Zodra we daar meer over weten, informeren we je weer.
 
 
Blijf gezond!
 
 
DECHARGE JAARVERSLAG MCLN
Het bestuur van MCLN vraagt goedkeuring aan haar leden (dit zijn alle Schaatscircuit.nl-leden van 30 jaar en ouder) voor het jaarverslag van het afgelopen seizoen.
 
Je kunt het jaarverslag 2019-2020 en de begroting 2020-2021 bekijken in het jaarrapport. Heb je vragen over het jaarverslag of de begroting, stuur die dan via mail naar Bram de Vries. Dan komt hij daar zo snel mogelijk bij je op terug. 
 
Geef voor 1 december 2020 aan of je het bestuur van MCLN decharge verleent voor het jaarverslag. Ga daarvoor naar de pagina “Masters / Decharge Jaarverslag“.
 
ADVERTEERDERS
 
We zijn erg verheugd met onze adverteerders en twee nieuwe hoofdadverteerders voor dit seizoen! En met een derde hoofdadverteerder zijn we nog in gesprek! 

Mede dankzij onze adverteerders kunnen wij al deze mooie wedstrijden organiseren. Ook adverteren via onze website en/of onze nieuwsbrief? Neem contact met ons op via info@schaatscircuit.nl.
 
Hoofdadverteerders 2020-2021:
 
 
 
 
 
 
 
Adverteerders:
 
                    
 
 
   
 

SCHAATSCIRCUIT.NL is een initiatief van Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland (MCLN), 
een bij de KNSB aangesloten vereniging.