Nieuwsbrief 46
  
 
  
  
 
Bloesem Remedies Nederland
 bestaat 30 jaar en om dit te vieren nodigen we u uit voor een feestelijke dag met muziek en lezingen. Alles geheel gratis.
 
Tijdens de open dagen hebben we veel aanbiedingen. Bijvoorbeeld: op een complete set met bloesemremedies krijgt u 30% korting.
 
 
Cursussen
 
INTRODUCTIEDAG
ZATERDAG 3 SEPTEMBER  is er weer een introductiedag
van 10:15 tot 17:15
  
 
Cursusleiding: Bram en Inske Zaalberg
Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst.
 
 Wanneer je wat meer wilt weten over bloesemremedies, bewustzijn en groei, is dit een goede dag om te starten. Het is ook een goede opstap naar de dagopleiding. Een dag waarin je duidelijk kunt krijgen of je met bloesemremedies kunt werken. Hoe werken bloesemremedies. Waarvoor kun je ze gebruiken, hoe worden ze gemaakt. Voor jezelf een remedie uitzoeken. Je krijgt een doseerflesje met je uitgezochte remedie mee. Hoe kun je intuïtief met bloesemremedies werken. Het bespreken van een aantal planten buiten. Korte introductie van de spiegel.
 
SCHÜSSLER CELZOUTEN
BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE 2016
 
 
Woensdag 19 oktober 2016 van 10.15 - 17.15.
Woensdag 26 oktober 2016 van 10.15 - 17.15.
Woensdag 2 november 2016 van 13.00 - 17.15.
 
Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst.
Docenten: Bram Zaalberg en Inske Zaalberg.
 
 
Met o.a: Hoe werken de celzouten. Hoe gebruik je de celzouten. Waardoor ontstaan er tekorten? Hoe kun je celzouten gebruiken voor zowel thuis als in de praktijk. De gezichtsdiagnose van 14 Schüssler celzouten. De werking van de eerste 12 celzouten op het lichaam en 2 belangrijke hogere celzouten. De dosering. De reacties. De geestelijke achtergronden en energetische werking van celzouten. Middag: Het uitwendig gebruik van celzouten. Waar let ik op bij het uitzoeken. Voor elkaar uitzoeken van celzouten volgens de gezichtsdiagnose en de energetische waarneming.
 
10-DAAGSE OPLEIDING BLOESEMTHERAPIE 2017/2018
Begint op 18 maart 2017.
 
 Zie voor meer informatie de site.
 
 NIEUW IN HET ASSORTIMENT
  
 
 
Schüssler natuurlijke cosmetica.
 
HOLISTISCHE SCHOONHEIDSVERZORGING
  
Celzouten voor een gezonde huid, met 100% natuurlijke shea butter, argan olie en jojoba olie. Zonder parabenen en petrochemische bestanddelen.
 
 Probeer de natuurlijke Schüssler crèmes, die niet alleen zijn samengesteld uit oliën en vetten, maar die ook met celzouten zijn verrijkt.
 
 Gebruik deze 100% natuurlijke en biologische cosmetica iedere dag en zorg voor een elastische, mooie en stralende huid.
 
 De huid- en lichaamsverzorgings producten van Schüssler helpen met het in evenwicht brengen van je lichaam. Dit zal ook je huid beïnvloeden, die zich zal verjongen en revitaliseren.
 
 
De 3Vrouwen, de winkel en salon van Bloesem Remedies Nederland is een ontdekkingsreis door de wereld van het vrouwelijke.
Er is een aanbod van vele bloesemremedies, spirituele boeken, kaarten, Boeddha’s, natuurlijke gezichtsverzorging, sieraden, edelstenen, essentiële oliën en mineralen.
 Dit maakt de winkel een ontdekkingsplaats voor het nieuwe, natuurlijke en spirituele.
 
 Het is natuurlijk ook heerlijk om u lekker in de salon te laten verzorgen met de zuivere producten van Primavera. 
  
Wij hebben ook hotstone behandelingen. De behandelingen in salon zijn wel op afspraak. Tel: 077-3526885
 
Wij, Bram en Miep Zaalberg streven ernaar om in de winkel een assortiment aan te bieden dat uniek is in zijn kwaliteit. Waar mogelijk, zijn het mooie zuivere, wilde en/of ecologische producten.