MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 2, 6e jrg, 30 januari 2017
FOTO
gevonden op Pinterest
en wat zijn jou 'skills'?
je bent aangenomen!

Blogs
Mijn blog over nepnieuws en hackers waar ik in de vorige nieuwsbrief naar verwees, is goed gelezen. Ik bereid een vervolg voor. Maar eerst heb ik een blog geschreven over mijn 1op1 workshops, speciaal voor mensen die meer willen weten, maar niet in een groep. Meer weten? Mail me of laat een reactie onder het blog achter.
Is het nog wel te doen?
Of ik social media nog wel leuk vind, vroeg iemand me. Eerlijk gezegd, met al dat nepnieuws, gescheld, sexting en ander gedoe, af en toe helemaal niet. Maar als ik dan op een social medium lees over een goed optreden van zus of zo, een tip tegenkom over een van mijn hobbies of contact krijg met een interessant mens, dan voel ik me weer helemaal happy. Daarom heb ik voor jullie weer wat leuke en interessante socialmediatips opgezocht. Veel leesplezier!
 
Annet van Betuw
Online adverteren voor gemeenten, het kán
Hoewel veel gemeenten online actief zijn, wil dat nog niet zeggen dat ze ook actief social media gebruiken. Toch liggen daar veel kansen. Adverteren kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld als je actief deelnemers zoekt voor een kennismakings-programma voor potentiële gemeenteraadsleden en adverteren in een huis-aan-huisblad 0 deelnemers oplevert. Rico den Boer en Kristel Witvliet schreven een 'wake up call' in Frankwatching.
Heb je gastbloggers? Maak afspraken.
Af en toe schrijf ik een gastblog, daar maak je afspraken over. Maar hoe gaat het als ineens een derde er met je artikel vandoorgaat, zoals ons overkwam? Of een redacteur die zich niet verantwoordelijk voelt voor jouw samenvatting als er (in een ander geval) iets misgaat? Charlotte Meindersma zet wat afspraken op een rijtje.
Iedereen whatsappt in 2017
In de vorige nieuwsbrief gaf ik al een kijkje naar 2017. Ondertussen zijn er nog meer blogs geschreven. Dit vond ik de drie interessantste:
 
Adèle
Je hebt het waarschijnlijk al gezien het filmpje van Lubach van vorige week, maar ik kan het niet laten. Hier nog een keer Even voorstellen aan Trump.

 
Waar kun je me vinden
 
Follow Us on Facebook  Follow Us on Facebook   Follow Us on Google+  Follow Us on Twitter  Follow Us on Pinterest  Follow Us on LinkedIn  Follow Us on YouTube  Follow Us on E-mail