NIEUWSBRIEF Opleidingscentrum Breincentrum® 2018-03
Wat is Breincentrum? Breincentrum is gespecialiseerd in opleidingen voor leerkrachten. Breincentrum biedt de ingrediënten voor een goede ontwikkeling voor een kind. Wij bieden een brede scholing op het gebied van leer- en ontwikkelingsproblemen.
Voor een filmpje van onze werkwijze klik hier:
 
Aankomende cursussen:
- Jamara Rekencoach opleiding 18-05-18 in Limmen
- Visuele screening en training verdiepingscursus *** 23-05-18 in Wijchen
- Visuele screening en training * 28-05-18 en 18-06-18 in Wijchen
- Lezing 30-05-18 in Wijchen
- WoordBeeldTrainer 04-06-18 in Wijchen
- Jamara Rekencoach 05-06-18 in Wijchen
- Leesmatrix Coach 25-06-18 in Wijchen
- Jaaropleiding NLSspecialist 17-09-18 in Wijchen
 
Voor overig aanbod en meer informatie kijk op:
Breincentrum is geregistreerd bij:
 
Volg ons voor het laatste nieuws:
 
Koningsdag 10% korting:
Om Koningsdag te vieren geven wij 10% KORTING op de cursussen van Breincentrum. Gebruik de kortingscode: KINGSDAY tijdens het afrekenen en jouw korting wordt direct toegepast.
 
Deze korting is alleen van toepassing op alle losse modules van de Jaaropleiding. Deze actie is geldig t/m maandag 30 april 2018. Schrijf je snel in!
 
De karakters van Breincentrum:
 
Wauw, met veel tromgeroffel wil ik jullie voorstellen aan de twee karakters van Breincentrum. Zoals jullie weten is Breincentrum onderscheidend in cursusland en daarom heb ik mijn twee kinderen: Laurens en Isabelle laten tekenen. Want zo trots als ik ben op mijn twee kids, zo trots ben ik ook op Breincentrum! 
 
De twee karakters gaan tijdens de cursussen de oefeningen voor doen en zullen in de toekomst op al het materiaal van Breincentrum te zien zijn. Hieronder zie je ze in actie met onze rekenmethode JaMaRa, ATNR reflexhouding,  oogvolgbeweging oefenen met de marsden bal en balans houden op de wiebelplank. 
 
Sneakpreview JaMaRa:
 
Zoals jullie weten is de JaMaRa werkgroep al een tijdje druk geweest met het ontwerpen en bedenken van aanvullende materialen, om het gebruik van JaMaRa nog meer te laten slagen en ook makkelijker te maken voor jullie.
Vol trots introduceer ik jullie het eerste materiaal: "JaMaRa vingerbeelden", die binnenkort als posters in de webshop van Breincentrum te koop zijn. Heel handig om in je praktijk of klas op te hangen!
De vingerbeelden, met cijfers komen overeen met de kleuren van de JaMaRa negensprongmat. Houd de nieuwsbrief in de gaten! 
 
Met vriendelijke groet,
 
Fleur Giesen
Opleidingscentrum Breincentrum®
Breincentrum, Zuiderpoort 56, 6605 HN  WIJCHEN, www.breincentrum.com