"She's Wild Again Tonight" är en film regiserad av Fia-Stina Sandlund med Gustaf Norén och Shima Niavarani i huvudrollerna. Det är också ett band bestående av Gustaf Norén och Fia-Stina Sandlund.
 
Idag den 7 oktober släpps 2 album. Ett heter ”Kitchen” och består av soundtracket till filmen, det andra heter ”Barn” och är musik som man i filmen bara kan ana genom en dörr, nu får man kliva in i det andra rummet. Gustaf hävdar själv att det va denna film och samtalen med Fia-Stina som fick honom att lämna Mando Diao, att Fia-Stina utövade frigörande voodoo på honom.
 
Lyssna: https://open.spotify.com/artist/0mBMm59aF8c8rZNxZVPZV8
Download iTunes: She's Wild Again Tonight
 

Artist: She’s Wild Again Tonight 
Albumtitel: Barn

 
Lyssna: https://open.spotify.com/album/1nuPSR7Rqr0X5YdZCQQJll
 
På ”Barn” hör vi musik som Gustaf skrev i vildmarken med Mando Diao i tankarna. Det är elektroniskt, vaggande, excentriskt, ockult och djupt fascinerande. 

Artist: She’s Wild Again Tonight 
Albumtitel: Kitchen

 
Lyssna: https://open.spotify.com/album/5Oz21aO9op9xaEjzZP1qVm
 
I inspelningsstudion till filmen fanns det ett piano, där Gustaf slog sig ner i inspelningspauserna och plinkade, för att stressa av, för att det va intensivt och jobbigt. Så jobbig filminspelning att Gustaf int ens sett filmen än. Utan Gustafs vetande togs allt plinkande upp av mikrofonerna. Sedan bestämdes det att detta plinkande skulle bli soundtracket till filmen. På ”Kitchen” hör vi alltså improviserad pianomusik, framförd, skriven och inspelad under inspelningen av den film som musiken sedan är soundtrack till.  
 
Presspix: https://www.dropbox.com/sh/qgsee0huhaqzmqr/AABh9Ek9D9PYrkCv6Gb6KQt2a?dl=0

Adrian Recordings
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com
 
The Fine Arts Showcase
Den svenska tystnaden
Boeoes Kaelstigen
Andreas Tilliander
The Bear Quartet
Surf Philosophies
Dmitry Fyodorov
Jonas Lundqvist
Edda Magnason 
Björns vänner
Alice Boman
This Is Head
Emil Jensen
Hey Elbow
Familjen
MF/MB/
Laakso
YAST
VED
OLD
Cato
RA