VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva. Smile
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
Du har väl läst tidigare månadsbrev (klicka på tidigare brev)
Se även Info, Nyheter och Aktiviteter här längst ned.
Gå in på www.dromcentrum.se
Där hittar du verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, m.fl aktiviteter.
 
Hej alla drömvänner

Nu är det maj 2012 och vi har fått uppleva flera intensiva datum med utrensningar då våra svårigheter blivit tydligare, och även många härliga ”lyft”.

6 april, Påskfullmåne, Återuppståndelse för Kristuskärleken. Valde vi 2an-dualiteten eller 11an Kristuskärleken?
6 maj, Wesakfullmånen. Buddhas födelse, upplysning och död. Att släppa kontroll. Att vara i sin egen kraft.

Nu väntar oss:

20 maj, Solförmörkelse+Nymåne. (rätt handling, kärlek och visdom)  Solen, Månen och PlejadStjärnsystemet i linje – har inte hänt på detta sätt sedan 26.000 år.
4 juni, Månförmörkelse (Världsböndagen, Kristusfullmåne)
6 juni, Venuspassagen (harmoni och balans, integrera vårt högsta Jag)
21 juni, Sommarsolståndet. Jord-sol-axeln i linje mot Orion. Nyskapande genom att gamla världsbilden dör. Kontakt med Helheten. Skapa Himmelriket på Jorden.
24 juni, Den Stora Förlösningen
 
Vad behövs nu för att vi ska kunna gå igenom denna tid så friktionsfritt som möjligt, och för att föda fram ett högre medvetande?:

1. Släppa taget om vår gamla negativa självbild, och om bindningar till saker, människor och situationer som inte uppfyller hjärtats sanna längtan.

2. Släppa taget om undermedvetandets rädslor och påverkan, och rensa ut oönskade mönster, så att vi kan ta tillbaka vår egen kraft, styrka och klarsyn.

3. Läka och släppa vår personliga historia. Självacceptans.

4. Acceptera vår Stora Gudomliga Ande och låta vår högre intuition styra våra val och handlingar. Tillit till sig själv och livet.
 
Bättre redskap för detta än DRÖMMAR kan vi inte få. Drömmarna hjälper oss att se och identifiera oss med den JAG ÄR och inte med den jag präglats till att vara. De hjälper oss också att kapa de band som binder oss till det förflutna. Därmed hjälper de oss att bättre kunna möta de höga frekvenser som nu flödar in över Jorden, och underlättar vår utvecklingsprocess och transformation in i den Nya Tiden.
Tänk vilken gåva att kunna ha så nära tillgängligt ett redskap som visar att vårt inre Jag omfattar en oändligt större medvetenhet än den som vi vanligtvis är medvetna om. Många av oss har nog upplevt glimtar av vad det innebär att vibrera i själens högre ton. Mera drömkunskap till folket !
 
Jag är så glad och tacksam för att du bryr dig om drömmarna. Stort Tack till dig! Du gör skillnad i världen. Du både hjälper dig själv och andra att växa och mogna, och du kan visa andra på detta fantastiska redskap för medvetande-expansion.
 
Här kommer några drömmar med tolkning:
 
GRÖNA VÄXTER OCH KYSSAR
Sover bredvid min sambo som vanligt. Drömmer att jag går nedför en trappa till källaren. Där står en massa gröna växter som jag inte visste om. Förvånad tänker jag att jag borde ta upp dem och vattna dem. Sen vaknar jag. Känner bara att jag vill kyssa min sambo. Jag sätter igång att kyssa honom o vi kysser varandra ömsint, djupt och vilt.
Sen undrar vi varför det kunde hända, att vi vaknar samtidigt mitt i natten och bara MÅSTE kyssas, så energiskt och ändå självklart som vi aldrig gjort förut.
TOLKNING
Gå nedför trappa till källaren betyder att gå ned i undermedvetandet.
Där hittar du gröna växter som du inte visste om = ditt inre växer och frodas fastän du inte märkt av det. Nu ser du det plötsligt och vill då ta upp det till ytan, till dagsmedvetandet, och vårda och vattna för ännu mera psykisk tillväxt. Därmed bygger du en bro mellan omedvetet och medvetet material och då får större tillgång till ditt psykiska innehåll och dina inre möjligheter. Det betyder mera harmoni, och mera livsenergi-libido, som egentligen är en sexuell kraft. När du nu har sett och accepterat mera av dig själv och ditt inre (gröna växter i källaren) och tar upp det till ytan, har du bejakat dig som person och kvinna, och attraherar då mannen mera, både den inre och den yttre mannen.
Möjligen kände han av dina energier eftersom ni sover i varandras aura.
 
MIN BROR DOG
Jag drömde att min bror dog. Det bekom mig inte. Konstigt, för vi stod varandra väldigt nära förr, men har inte pratat på några månader efter ett bråk. Vad kan denna dröm betyda?
TOLKNING
Det bör vara bindningen till brodern eller skuldkänslan för bråket som har dött. Det betyder att du nu kan möta din bror på ett friare sätt.
 
STRESSAD OCH PÅ FYLLAN
Jag drömde att jag gick omkring som en zombie och tittade på allt som var uppsatt på en anslagstavla. Lappar med siffror, datum, klockslag, plus några ord om tillhörande uppgift som skulle utföras, men jag kunde inte se vad det stod. Jag var så stressad för att jag inte kunde urskilja vad det var jag skulle hinna göra vid dessa tider. Dessutom var jag yr i huvudet efter gårdagens och nattens fylla. Allt detta var min dröm.
TOLKNING
Stora delar av vårt vakna liv lever vi som zombies (omedvetna) och ’drogade’ till att tro att alla våra små plikter är viktigare än själva livet. Din dröm tycks säga: ”Sluta stressa, sluta gå ’sovande’ genom livet, vakna upp till nya värderingar och till en större verklighet”
 
FEL MEDICIN
Jag drömde att jag var i ett konferensrum. Kollegor sitter runt ett bord och pratar. Jag hittar en tom stol och frågar om jag får sätta mig där. De ger mig en brun medicin, äcklig dryck, som jag ska ta för att kunna få vara med. Men ändå känner jag mig så utanför. Ingen lyssnar på mig och ingen pratar med mig. Obehagligt. Under tiden ser jag hur det växer fram ett sår på benet nedanför knät. Det måste vara av medicinen. De måste ha gett mig fel medicin. Jag försöker säga det men ingen bryr sig och ingen hör. Jag känner mig så rädd och utanför.
TOLKNING
Om det vore min dröm skulle jag fråga mig om jag verkligen är på rätt plats? Drömmen verkar visa på att du blir påtvingad ”fel medicin”, något som du inte förstår innehållet av och som du inte har bett om, bara för att få vara med. Men ändå blir du varken hörd, sedd eller respekterad. Det innehåll eller de budskap (medicinen) som du får till dig där du arbetar/vistas ger sår på benet, vilket visar att detta inte är något bra sätt att ta sig fram genom livet (benen tar oss framåt). Som jag ser det är budskapet: Ta dig därifrån! Lär självrespekt genom att ta emot, acceptera och respektera dina egna känslor. Se de 4 punkterna ovan i detta brev.
 
JAG ÄR UR TIDEN
Jag går barfota i en RobinHood-skog. Jag vet att detta är långt bakåt i tiden. Jag möter en man i min ålder ca 40 år i gamla filtkläder och halvlångt hår och mjuka filtstövlar. Jag vet också att vi har något sorts samarbete eller vänskap.
TOLKNING
Kanske du har tonat in till ett minne. Det kan vara värt att undersöka drömmen ytterligare. Gå tillbaka till drömmen och försök förnimma stunden strax före och strax efter mötet … Det går att träda in i olika existenser och se mönster, färdigheter och erfarenheter. Alla är här och nu.
 
Se här nedan vad DrömCentrum Minervas medlemmar erbjuder.
 
AKTIVITETER
 
Jeanine har öppen drömcirkel i Stockholm varje onsdag kl 18.30 www.heartandhand.se
 
Agneta har grupper, föreläsningar och seminarier över hela landet www.agnetaoreheim.se
 
Eva och Birgitta startar utbildning i DrömTerapi i september www.dromakademien.com
 
Carina har drömdagar och måndagskanaliseringar i Stockholm www.lightandlifeenergy.se
 
Louise Minerva-Li har Drömkurs-Uppvaknande i Katrineholm 4-7 oktober. Info minerva-li@comhem.se Se även www.dromcentrum.se
 
Lenas bok Drömsagor finns under Tips på böcker på www.dromcentrum.se
 
Din väg Genom Liven av Louise Minerva-Li finns som e-bok här:
http://www.siljansmasar.com/sv/artiklar/ebocker/louise-minerva-li-din-vag-genom-liven.html
 
Jag önskar alla en glad och härligt drömlik sommar. Cool
Nästa nyhetsbrev kommer ut till midsommar. Sen blir det uppehåll tills augusti.
 
Trösta och vagga ditt inre barn. Affirmera att du duger och är underbar.
Varmaste hälsningar från Louise Minerva-Li Wink