VANUIT DE KERN VERBINDEN MET
DATGENE WAT LOS IS GERAAKT


Na een periode van letterlijke en figuurlijke storm, regen en kou in de afgelopen maanden is de tijd aangebroken om een kleine pas op de plaats te maken en even bij te komen. Kijk eens rustig om je heen, naar daar waar je nu staat. Misschien ervaar je een soort slagveld. Weet dan dat dit alles een goed doel in zich herbergt. In de afgelopen tijd is er ruimte gecreƫerd voor jouw essentie en daarvoor kan het nodig zijn geweest om dat wat voortkomt uit oude overtuigingen en overlevingsmechanismen er met wortel en al, voor eens en voor altijd uit te trekken. Helaas kan dat niet zonder ook "wat" (overigens in veel gevallen herstelbare) schade aan te brengen.

Nu breekt de fase van het (weer) opbouwen aan. Neem hiervoor rustig de tijd. Heb geen haast en focus je niet op de ander, maar volledig op jouw eigen proces. Het is niet de bedoeling dat je datgene wat in de afgelopen periode afgebroken is, repliceert of een op een namaakt. Nee, het is nu juist de bedoeling dat je het anders gaat doen; je mag vernieuwend bezig zijn. Dat was de basis waar alle voorbij gekomen ophef om te doen was. Het is een proces van binnen naar buiten en van ontrollen en ontvouwen. Zowel de volle maanenergie van 2 maart als de aankomende lente-energie zijn je hierbij gunstig gezind. Zorg voor rust en ruimte, waarbij een dagelijkse meditatie behulpzaam kan zijn. Dat zijn de momenten dat je kunt schaven aan je innerlijke bouwtekeningen. Zorg voor een stevig fundament in je bekken en een goed contact met de aarde. En plug je vanuit je kruin in op het middelpunt van het universum. Je hebt die beide energiestromen nodig om je verlangen in de vorm te zetten. Verbind ze maar met elkaar voor een krachtige samenwerking.

Wees er alert op dat de menselijke mind creatie vaak onnodig complex, onoverzichtelijk en daarmee bijna onuitvoerbaar maakt. In dat geval zal frustratie of verbittering jouw deel zijn. De energiewereld kent vaak eenvoudige vormen en bewegingen om iets diepgaands te weeg te brengen wat nog lang voor een voortgaande trilling en beweging zorgt. Houd daarom ook vooral de eenvoud in het oog. En dat zal best even gek zijn na zulke ingewikkelde en woelige tijden.

Ben niet verbaasd dat je in een check in jouw binnenwereld steeds bevestigd wordt, dat dit is wat het is en dat er echt niet meer nodig is. En daarmee mag je in de tweede fase van de ontwikkeling van "jouw prototype naar productie-klaar" natuurlijk best extra kleur en schoonheid meegeven aan datgene wat uit jou voortkomt. Dat is echter heel wat anders dan de opsmuck en de maskers die ons lange tijd omringt hebben. Het gaat erom dat de kern zichtbaar en transparant blijft en dat je in authenticiteit met je geheel eigen potentie goed bent zoals je bent waarin je je weer kunt verbinden met datgene wat ooit is losgeraakt.

Zaai met aandacht, nodig de zon uit om te schijnen boven je hoofd en onder je voeten en neem de juiste voeding tot je. Kweek eerst een stevige wortel, stengel en bloembodem. Open je daarna voor de ontvangst van het hoogfrequente sterrenstof. Het verlangen kan maken dat je wellicht een bepaalde mate van haast voelt, maar besef dat het proces meer de energie van een prille liefde tussen jou en jezelf kent. Dat kan kwetsbaar zijn. Geef jouw creatie en talent tijd en ruimte om tot volledige bloei te komen. De groei en oogst zal dan groots zijn. Een vruchtbare maand maart toegewenst!

Afspraak maken, informatie inwinnen en reactietijd
Om voor mezelf het boven beschreven proces kracht bij te zetten, ben ik vanaf vandaag enkele dagen in retraite. Mocht je een mail sturen, bellen voor informatie of het maken van een afspraak dan zal de reactietijd wat langer zijn, dan je gebruikelijk van mij gewend bent. Je kunt de voicemail inspreken op 033-4451480 of mailen naar info@coach-inn.nl dan neem ik eind volgende week contact met je op.


NIEUWE WEBSITE
Na de creatie van Nienke2.0 is ook Coach-Inn in een nieuw jasje gestoken. Vanaf half februari is een nieuwe Coach-Inn website on-line gegaan op www.coach-inn.nl. Mocht je nog suggesties hebben ter verbetering, dan houd ik me aanbevolen.


23 MAART: VOEDINGSOPSTELLINGEN
De workshop Voedingsopstellingen is speciaal bedoeld voor diegene die een fysiek of geestelijk voedingsvraagstuk kennen en daar aan willen werken met behulp van een opstelling. Er zullen aan het begin van de dag een paar oefeningen gedaan worden waarin kleine systemische werkvormen ingezet worden. Maximaal vijf vraagstellers kunnen een voedingsthema uitwerken in een "grotere" opstelling. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.


6 APRIL: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Wil je een andere levensvraag uitwerken met behulp van een opstelling, dan kan dat tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen op 6 april a.s. Er is nog ruimte zowel voor vraagstellers als voor representanten.... Er geldt, die het eerst komt, die het eerst maalt...


20 APRIL: VERDIEPING- EN TRANSFORMATIEDAG
Op 20 april is er weer een Verdieping- en Transformatiedag. Deze richt zich op mensen die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen op het gebied van Systemisch werken en Energetische Waarnemen en/of eigen thema uit willen werken met behulp van opstellingen en energiewerk. Het programma van dag wordt samengesteld op basis van de vragen en wensen van de aanwezige deelnemers.


BOEKENTIP
Deze maand wil ik graag aandacht vragen voor het boek "Medical Medium - Geheimen achter chronische en onverklaarbare ziekten en hoe je uiteindelijk kunt genezen" van Anthony William. Hij heeft als medium vele mensen genezen, waar de doktoren met hun handen in het haar zaten. In dit boek beschrijft hij in het hebben van een andere visie op chronische ziekten alternatieve mogelijkheden op weg naar genezing. Ik heb er o.a. bij het overwinnen van mijn suikerziekte het afgelopen jaar een aantal zeer bruikbare tips uit kunnen halen. Waarbij ik wel altijd adviseer in het zoeken naar goede remedies bij ziekten: jij weet het beste wat goed is voor jou, dus voel zelf welk pad jij volgt en wat daarin wel of niet past.


RECEPT VAN DE MAAND
Voor mensen die vanuit hun dieet geen tarwe of gluten willen eten of het brood laten staan om koolhydraatarm te eten, hoor ik terug dat zij het soms wel iets missen. Het recept van Koolhydraat-arme zadenbroodjes is leuk en geschikt om te maken als je je aan je dieet wil houden en toch gezellig op zondagochtend met broodjes wil ontbijten. En ben je benieuwd naar de psychologische betekenis van het zijn van een "broodmens" dan kun je op diezelfde pagina terecht.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.