Nieuwsbrief Januari 2012
2011 was een jaar vol ontwikkelingen. Vele mooie coach- en trainingsmomenten en twee nieuwe samenwerkingspartners, waar we erg trots op zijn: Tineke Brackel en Janique Wienk. Hopelijk vergaat het jullie ook allemaal goed.
Goede groet, Kees en Tijn
 
28 Januari 2012 - Ontdek je missie in 1 dag 
Steeds meer mensen ontdekken de kracht van de workshop "Ontdek je missie in 1 dag" Een korte, krachtige methode die je in één dag inzicht geeft waar het in het leven voor jou om draait. Ben je op zoek naar dat wat jou energie geeft en drijft? Schrijf je dan in.
Meer weten?
 
Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen zeer succesvol
Het Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen is een jaar-programma waarin wij jonge dierenartsen begeleiden in de start van hun carrière. De reacties hierop zijn steeds weer erg positief.
Wil je meer weten over dit traject?
 
29 Januari  2012 - Familie-opstellingen
Wil je wel veranderen, maar lukt het steeds maar niet? Loop je steeds tegen dezelfde thema's aan? Kortom: je wilt vooruit maar het lukt niet? Kijken vanuit je familiesysteem kan veel inzicht geven waarom bepaalde thema's steeds maar weer terugkeren. Schrijf je nu in!
Meer weten?
 
Netwerkpartners Janique Wienk en Tineke Brackel
Met veel trots en blijdschap verwelkomen wij Janique en Tineke als onze netwerkpartners. Zowel Tineke als Janique brengt unieke kennis mee naar Spaarne Coaching. Hierdoor zijn we in staat om een training- en/of coachtraject aan te vullen met hun specifieke kennis en kunde.
Meer informatie over Tineke Brackel en Janique Wienk
 
Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen 1e groep afgesloten
Gedurende een jaar hebben wij een groep jonge dierenartsen begeleid. Lees het interview met een paar van deze jonge dierenartsen.
Lees het interview
Boek recensie
Wat een prachtig boek:
"Kind en Familielot". Verplichte kost voor elke opvoeder. Wat de dynamiek van het gezin van herkomst doet met ons als kind en later als volwassene. In één adem uitgelezen.
 
Kind en Familielot
Deel met anderen
Spaarne Coaching
Anna van burenlaan 60, 2012 SM Haarlem | Tel. Tijn 06-53123185 of Kees 06-55541852