Nieuwsbrief Schaatstraining advies & begeleiding - 21 november 2017
IN DEZE NIEUWSBRIEF
AGENDA WINTER 2017/2018
 
26/11 Techniekweek Inzell
10/12 Techniekweek Inzell
27/12 Techniekweek Inzell Kerst
07/01 Techniekweek Inzell
19/01 Coaching WK Masters 
          Allround in Baselga
26/01 Sprintweek Inzell
10/02 Coaching NK Masters
          in Groningen
03/03 Coaching WK Masters Sprint
          in Moskou
 
 

TIP - TIP - TIP
 
Goede race rijden? Stel een doel!
 
Waarom? Dan focus je op het bereiken van dat doel en zal je minder bezig zijn met dingen die minder relevant zijn voor het behalen van je doel
 
Maar let op, je hebt verschillende doelen: 1. Resultaatdoel: gericht op het resultaat, bijv. winnen van een toernooi, 2. Prestatiedoel: gericht op je eigen prestatie, bijv. het rijden van een PR, en 3: Procesdoel: gericht op de uitvoering van bepaalde handelingen.
 
Een resultaatdoel is afhankelijk van anderen, beter is dus om een prestatie- of procesdoel te stellen. Een prestatiedoel is echter weer afhankelijk van jouw procesdoel. Kortom, stel altijd een procesdoel!
 
Succes met je wedstrijden!
 
TIP - TIP - TIP   
VOLG SCHAATSTRAINING ADVIES & BEGELEIDING VIA SOCIAL MEDIA


   


 
Schaatstraining
advies & begeleiding

+31 6 53 94 43 43

info@schaatstrainingadvies.nl
 www.schaatstrainingadvies.nl
   
 
Geslaagde week in Nederland!
Eind oktober, begin november was ik een kleine week in Nederland waarbij ik de mogelijkheid had om op verschillende ijsbanen in Nederland een privétraining te verzorgen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt en het waren dan ook zeer waardevolle dagen om even in Nederland te zijn.
 
Met een training in Eindhoven, drie in Den Haag, twee in Utrecht en twee in Breda zat er al een mooi rondje op. Maar met daarnaast nog een clinic voor trainers in Nijmegen en een clinic van de NSTV in Haarlem, was de week echt compleet.
Vanaf half februari is deze mogelijkheid voor (privé)trainingen en trainers-clinics in Nederland er opnieuw. Wil je daarvan gebruikmaken, mail dan naar info@schaatstrainingadvies.nl. Dan kunnen we een datum en ijsbaan naar wens vastleggen.
 
Veel Techniekweken in Inzell: nog paar plaatsen!
Intussen zijn we volop bezig met Techniek Trainingsweken in Inzell. De eerste vijf hebben we er al weer op zitten! En we zijn er nog niet. Dit jaar nog volgen er nog drie (week 48, week 50 en de Kerstweek). En dan gaan we in 2018 gewoon weer door!
 
Techniekweek januari Week 2
Begin van het jaar, week 2, hebben we van zondagavond 7 t/m vrijdagmorgen 12 januari de eerste Techniek Trainingsweek van 2018 op de planning staan. In deze week is nog ruimte om je aan te melden. Een prachtweek waarbij de verwachting is dat het zeer rustig zal zijn op het ijs.
 
Sprintweek
En ook hebben we rondom de IMSSC Sprint Classics, een internationaal sprintvierkamp voor Masters, een Techniekweek op het programma. Met op vrijdag ijsgewenning cq. wedstrijdvoorbereiding, op zaterdag en zondag beide dagen een 500m en 1000m, en tot slot nog drie dagen werken aan de techniek op basis van filmanalyses van de wedstrijden. Deze week vindt plaats van vrijdag 26 t/m woensdag 31 januari en is specifiek voor deelnemers aan de IMSSC Sprint Classics.
 
Interesse?
Heb je interesse in een van deze weken? Stuur dan even een mail, dan ontvang je alle informatie en het aanmeldformulier.
 
Online techniekanalyse
Er is al diverse keren naar gevraagd: online techniekanalyse. Vanaf nu kun je hier gebruik van maken!
 
Je stuurt een filmpje van (een deel van) je training of je wedstrijd via het programma “WeTransfer” naar mij toe. Op basis daarvan maak ik een analyse en spreek die daarna telefonisch of via Skype met je door.
Interesse? Mail mij dan, zodat ik je hierover verder kan informeren.